Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Sveikos...na man siandien 3 diena,aisku "lomkes" pradejo detis,bet nieko kaip nors..
Uzbegau pasitarti.pries pora savaiciu nutraukiau maitinima (du metus maitinau savo "leliuka"),sutriko truputi mmm ciklas ir gydytoja patare pagert kokius tris menesius kontraceptikus,bet kai siandien paskaiciau ju salutini poveiki,tai kazkaip dingo noras jas gerti. Pagalvojau ir tai kad laikantis sios mitybos,irgi nera labai gerai kisti i save hormonus. Ar man cia taip maitinantis savaime viskas atsistatys i vietas? Pasimeciau kazkaip g.gif minciu milijonas,einu vistos su salotom valgyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 04, 17:58)
Jei tik dėl termiško apdorojimo, tada žaliavalgiai galėtų kapoti sūdytus lašinius arba vytintą mėsytę biggrin.gif
Man tai labai nesmagu, kai pradedama šaipytis iš kitokio požiūrio, minčių, lyg kito žmogaus pasakytos tiesos būtų vienintelės ir neginčijamos  doh.gif Kiek pastebėjusi esu, ypač vegetarai tai afišuoja.

Taip, mes dveselienos valgytojai 4u.gif as megstu padiskutuoti, paklausineti, bet yra zmoniu, kurie kazkaip nenormaliai reaguoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 04, 19:14)
Taip, mes dveselienos valgytojai  4u.gif  as megstu padiskutuoti, paklausineti, bet yra zmoniu, kurie kazkaip nenormaliai reaguoja  blink.gif

Lavonienos biggrin.gif
Mano viena pažįstama vegetare tapo prieš porą metų, šiemet pagimdė dukrytę, tai jai nuo gimimo mažakraujystė, ir dar kažkokios bėdelės..
Mano blenderis sugedooooo doh.gif
Taip ir maniau, kad pribaigsiu jį su tais malimais....
Atsakyti
Na klausykit....
Jei vienai vegetarei su 2 m.stazu gime vaikas su sveikatos problemom, tai visai nereiskia taisykle tarp vegetaru.
Ir jei viena zaliavalge palieka teise gyvunams gyvent, visai nereiskia kad tokia ir yra zaliavalgystes teorija.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 01 04, 20:24)
Na klausykit....
Jei vienai vegetarei su 2 m.stazu gime vaikas su sveikatos problemom, tai visai nereiskia taisykle tarp vegetaru.
Ir jei viena zaliavalge palieka teise gyvunams gyvent, visai nereiskia kad tokia ir yra zaliavalgystes teorija.

Jokiu būdu nesakau, kad taip yra visiems. Sakau tik kaip mano pažįstamai nutiko.
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 04, 20:27)
Jokiu būdu nesakau, kad taip yra visiems. Sakau tik kaip mano pažįstamai nutiko.

Ir ka si informacija turetu reiksti? As nesupratau...
Atsakyti
nuo rytojaus pradedu Whole 30, supratau, kad pieno produktu reikia atsisakyti, nes prigerus kavos su riebia grietinele, uzkandus sviesto (prie maisto)- pilvas issiputes, nevirskina, o paskutinio metu buvo plokscias. Tai tuo paciu ir kiausu nevalgyti? pakentesiu menesiuka ir tada ziuresim kas su kuo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 04, 19:31)

O kodėl kiaušinių nevalgyti? Nugis, kertu juos su kalnu daržovių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 04, 20:31)
nuo rytojaus pradedu Whole 30, supratau, kad pieno produktu reikia atsisakyti, nes prigerus kavos su riebia grietinele, uzkandus sviesto (prie maisto)- pilvas issiputes, nevirskina, o paskutinio metu buvo plokscias. Tai tuo paciu ir kiausu nevalgyti? pakentesiu menesiuka ir tada ziuresim kas su kuo unsure.gif

O gal nuo kavos pilvas taip sureagavo?

Atsakyti
Azu, tai kodel dauguma zaliavalgiu yra vegetarai? Man tik idomu. Nes turbut esme zaliavalgystes yra ta, kad valgom toki maista ir tokiam pavidale, koki duoda gamta, ar taip?
Atsakyti
mano supratimu, tai irgi zaliavalgiai valgo viska, tik termiskai neapdorota. bet kas juos ten zino.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 04, 20:54)
Azu, tai kodel dauguma zaliavalgiu yra vegetarai? Man tik idomu. Nes turbut esme zaliavalgystes yra ta, kad valgom toki maista ir tokiam pavidale, koki duoda gamta, ar taip?

Esme tame, kad jie valgo termiskai neapdorota maista, kad nezutu kazkokie stebuklingi FERMENTAI. T.y maista galima padildyti iki kazkokiu 40 laipsniu:)
Mesa galima valgyt, zalia, dziovinta. Na bet kiek tos zalios auvalgysi? O ir kur gausi kokybiskos dziovintos... Be to zaliavalgiais tampa buve vegetarai, veganai ir pan.
Atsakyti