Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Jurgel @ 2014 01 03, 16:25)
na antra diena laikausi W30. Savijauta šiandien siaubinga, galva plyšta, jėgų atrodo nėr, pykina. Panašiai jaučiausi kai mečiau rūkyti. MB sako kad taip reaguoja į tai, kad cukraus negauna. ar gali taip būti? Ar kažką ne taip darau?
Maisto užtenka, nes alkana nesijaučiu

Viskas nomaliai, praeis:) Na supyko organizmas, kad negauna kasdienines slamsto dozes. Paispardys ir nustos.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 03, 18:14)
Na supyko organizmas, kad negauna kasdienines slamsto dozes. Paispardys ir nustos.

aš jau antrą dieną be kavos.. eilinį kartą "mečiau".. lotuliukas.gif Kažin kiek tęsis mano abstinencija... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 01 03, 17:53)
Jau po eksperimento aš.
Naudojau 1 stiklinę drožlių ir 2 stiklines karšto virinto vandens (lygiai kaip Simuute rašo).

Susimakalavau ir aš kokosų pieno, dabar kaip tik kavą geriu smile.gif
Iš puodelio drožlių ir dviejų puodelių vandens gavosi 0,7 stiklainis beveik pilnas. Maliau tik vieną kartą, drožles irgi nusunkiau tik kartą. Į šaldytuvą padėjau, tai nusistovėjo viršuje jau net ne grietinėlė, o sviestas turbūt, nes reikėjo šaukšteliu pramušti, norint įsipilti smile.gif
Kavos su kokosų pienu skonis panašus, kaip neperšaunamos, tik taip stipriai neprabalina spalvos atžvilgiu smile.gif
Bet aš patenkinta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 03, 18:18)
aš jau antrą dieną be kavos.. eilinį kartą "mečiau"..  lotuliukas.gif Kažin kiek tęsis mano abstinencija...  g.gif

"Lomkės" jaučiasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 03, 18:18)
aš jau antrą dieną be kavos.. eilinį kartą "mečiau"..  lotuliukas.gif Kažin kiek tęsis mano abstinencija...  g.gif

Trecias kartas nemeluos:)
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2014 01 03, 16:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif smegenys negauna angliavandenių, va ir pasekmės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (tikiuosi nesuprasit tiesiogiai ir įžvelgsit, ką norėjau parašyt 4u.gif )

Dievazi thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū visoms labai už atsakymus 4u.gif Matyt tikrai organizmui šokas, bet nieko, išgyvensiu smile.gif Plius ir kavos gėrimą mečiau tuo pačiu. Gal per daug vienu kartu, bet po truputį man neišeina. Be kofeino turbūt tas pats š.... Na pratinsiuosi prie arbatų
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 03, 00:39)
Kokios firmos tabletikes, galbut internete pavyks iskasti, kas ir kaip? 4u.gif As dabar ziurinejuos skystas, vis dar skaitineju g.gif

va sitos tik pas mane 500 tableciu.
Atsakyti
Plius ir kavos gėrimą mečiau tuo pačiu. Gal per daug vienu kartu, bet po truputį man neišeina. Be kofeino turbūt tas pats š....

kavos abstinencijos sindromas pasireiškia praėjus 12-24 val. po paskutinio kofeino (kavos) vartojimo ir gali trukti iki 9 dienų
kaip nors atlaikykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 03, 18:23)
"Lomkės" jaučiasi? smile.gif

šiaip jau ne kartą esu "metusi" kavą, tai jau apie pietus pradėdavo skaudėti galvą, kuo toliau, tuo stipriau, vakare net su pykinimu... Kitą dieną jau silpnas galvos skausmas būdavo. Ir taip kelias dienas. Šį kartą specialiai ryte išgėriau nestiprios žaliosios arbatos (vakar ryte), kad organizmas gautų šiek tiek kofeino. Ir ką gi- galvą pradėjo skaudėti tik vakare ir tai nestipriai. Šiandien jau nieko nejaučiu... thumbup.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 03, 18:56)
Trecias kartas nemeluos:)

tai, kad kažin ar trečias... g.gif doh.gif

QUOTE(Jurgel @ 2014 01 03, 19:35)
ačiū visoms labai už atsakymus 4u.gif  Matyt tikrai organizmui šokas, bet nieko, išgyvensiu smile.gif Plius ir kavos gėrimą mečiau tuo pačiu. Gal per daug vienu kartu, bet po truputį man neišeina. Be kofeino turbūt tas pats š.... Na pratinsiuosi prie arbatų

ai, tada tikrai dėl kavos nutraukimo.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 03 sausio 2014 - 19:35
Pasiūlė ėrienos po 15lt./kg. Ne avienos, oerienos, manau gera kaina?

QUOTE(rytorasa @ 2014 01 03, 14:08)
Pastebėjau, kad maitinantis paleo žarnynas tampa labai jautrus visokiems netinkamiems dalykams..  rolleyes.gif Iš dalies tai gerai- sustiprėja organizmo apsauginė reakcija, tik baisiai nemalonu, kai tenka tas reakcijas išgyventi...  unsure.gif

Na ir ką jūs manot...PADĖJO granatų žievelės bigsmile.gif Kažkoks stebuklas (nelabai skanus, bet man patinka tokie keisti skoniai-rūštelna, karstelna...). Jau po 10 min. baigėsi pilvo raižymai, daugiau nebeviduriavau thumbup.gif Net pavakarieniavau įsidrąsinus biggrin.gif

QUOTE(SOWELU @ 2014 01 03, 16:14)
Tik gaila, kad ne per pilnati mmm sulaukiau

biggrin.gif kodėl? norėjot vienu šūviu du zuikius paguldyt?

QUOTE(" voresta " @ 2014 01 03, 19:05)

Jooo, nuo pirmadienio laukia linksmybės biggrin.gif O Cikorijos kavytę su kokoso pienu galima siurbčiot ryte į darbą atėjus? cool.gif
Atsakyti
Hippie, as pirkau uz 20lt/kg, bet jau isdarineta, gryna mesa. Manau ciupk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 03, 21:15)
Hippie, as pirkau uz 20lt/kg, bet jau isdarineta, gryna mesa. Manau ciupk  mirksiukas.gif

Pažįstamas 20/kg ėriukų (8-10mėn.) parduoda. Pasiklausiau, lyg ir ten už 15 ėriukų, ne avių, bet šaldiklis pilnas kažkokio š doh.gif Kada ateis šalčiai, kad galėčiau atitirpdyt šaldiklį viską išmetus laukan, kad neatšiltų rolleyes.gif ir pažiūrėt ko aš ten turiu stalčiuj, kuris jau net neatsidaro cool.gif
Atsakyti