Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 03, 02:42)
Taip, l-gliutaminas yra antikatabolikas, jis padeda padidinti ir islaikyti liesa raumenu mase,
Butina nusistatyt, kas kuo skundziasi ir kam ko reikia.

Man butina raumenu mase, nes esu tokia vista, kad nepadarau Roko parodyto pratimo net be svarmenu, ka jau kalbeti, jei reiketu pakelti kare koja ir desire ranka su svarmeniu ir dar ji pritraukti prie krutines. Tai darysiu kitus pratimus su svarmenimis, nes taip itariu, kad raumenu stiprumas pas mane - vistos lygio.

QUOTE(SOWELU @ 2014 01 03, 11:00)

Aš bent jau esu rami, kad esu pakankamai sveika. Tad tyrimas nors ir man brangiai kainavo..bet tikrai verta dėl tos ramybės  blush2.gif

Ir as patenkinta, kad dariausi. Laiskuose Rokas atsake I visus man kilusius papildomus klausimus ir dabar bent jau tiksliai zinau, koman nereikia, ko reikia ir ka didesniais kiekiais reikia vartoti, kad atstatineti savo nukrypimus.
Tasa, tu juk dareisi nuotolini metabolizmo tyrima. Ar gavai isvadas ir nurodymus?
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 03, 14:44)
ANtra diena viduriuoju doh.gif Ryškiai kažkuo apsinuodijau, bet viską tą ptį kaip ir MB valgiau, bet jam tik sunkumas skrandy, o man ir kepenis kiek paskaudėjo ir galvą, viduriuoju, o vakar prapykino pusdienį. Gal kuri turit po ranka granato žievelių visą dozavimą, paruošimą? :sos: Nerandu kur aš jas sudėjus  dėžutę nukišau doh.gif

informacija yra iš HS, tai nueini į jį ir į jo paieškos langelyje suvedi TRYDA.
Nes matau, kad neužsifiksuoja, kaip rast informaciją. doh.gif
Sveik. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 03, 13:50)
informacija yra iš HS, tai nueini į jį ir į jo paieškos langelyje suvedi TRYDA.
Nes matau, kad neužsifiksuoja, kaip rast informaciją.

Juokinga, kol pilvo neraižo tongue.gif

Niu rimtai rado pagal tryda[COLOR=yellow] lotuliukas.gif
http://www.homosanit...ta_zarnoku_beda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 03 sausio 2014 - 14:04
QUOTE(SOWELU @ 2014 01 03, 11:00)
Na aš matyt laiminga esu, nes sveikatos bėdų kol kas neturėjau.. Ir disbalansai pas mane nėra dideli. Čia gali būti tie maži nukrypimai tik todėl, kad daromas tyrimas per pietus..bet neaišku kaip ryte, kaip vakare. Aprašymą duoda, rekomendacijas taip pat. Duoda sąrašą produktų kuriuos pagal mano būklę rekomenduojama vartoti, kurių negalima, rekomendacijas kaip sportuoti, lentelę su rekomendacijosmis kiek ko procentaliai valgyti tam tikrais laikotarpiais. Galima klausti visko - Rokas mielai atrašo į visus klausimus.

SOWELU, o ką Rokas sakė dėl menstruacijų dingimo? g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2014 01 03, 14:44)
ANtra diena viduriuoju doh.gif Ryškiai kažkuo apsinuodijau, bet viską tą ptį kaip ir MB valgiau, bet jam tik sunkumas skrandy, o man ir kepenis kiek paskaudėjo ir galvą, viduriuoju, o vakar prapykino pusdienį.

vaje, laikykitės. ... 4u.gif Pastebėjau, kad maitinantis paleo žarnynas tampa labai jautrus visokiems netinkamiems dalykams.. rolleyes.gif Iš dalies tai gerai- sustiprėja organizmo apsauginė reakcija, tik baisiai nemalonu, kai tenka tas reakcijas išgyventi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2014 01 02, 22:07)
Kokoso drožlės ir vanduo  4u.gif  Viską subrlenderiuoji, perkoši ir viskas  biggrin.gif
Tik proporcijos skiriasi.. vienur 2 stiklinės kokoso ir 4 vandens, kitur 1 kokoso ir 3 vandens. Manau, reikia atitaikyti pagal save. Vanduo naudojamas karštas, bet ne verdantis.

QUOTE(Gricė @ 2014 01 02, 22:40)
Čia kokoso pienas gaunasi?

Niekas neatsako, tai eisiu daryti eksperimento - blenderiuoti kokoso drožlių su vandeniu. Gal kas ir gausis g.gif
Atsakyti
na antra diena laikausi W30. Savijauta šiandien siaubinga, galva plyšta, jėgų atrodo nėr, pykina. Panašiai jaučiausi kai mečiau rūkyti. MB sako kad taip reaguoja į tai, kad cukraus negauna. ar gali taip būti? Ar kažką ne taip darau?
Maisto užtenka, nes alkana nesijaučiu
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 01 03, 16:03)
Niekas neatsako, tai eisiu daryti eksperimento - blenderiuoti kokoso drožlių su vandeniu. Gal kas ir gausis  g.gif

aš darau taip - puodelį kokoso drožlių užpilu 2 puodeliais karšto, bet ne verdančio vandens (užverdu, porą minučių pastovi ir naudoju), porą minučių pablenderiuoju, per marlę nuspaudžiu, tada vėl drožles į indą, dar puodelį karšto vandens ir kartoju. Likusias drožles galima išmesti, o galima orkaitėje sudžiovinti ir panaudoti burokiniams keksiukams smile.gif

QUOTE(Jurgel @ 2014 01 03, 16:25)
na antra diena laikausi W30. Savijauta šiandien siaubinga, galva plyšta, jėgų atrodo nėr, pykina. Panašiai jaučiausi kai mečiau rūkyti. MB sako kad taip reaguoja į tai, kad cukraus negauna. ar gali taip būti? Ar kažką ne taip darau?

Carb flu?
o prieš tai laikeisi ar paleo ar nuo W30 pradedi?
Atsakyti

gali būti, jeigu staigiai nutraukėt cukraus vartojimą- angliavandenių gripas. O gal kavą gerdavot, o šiandien negėrėt?
Atsakyti

reiškiasi low carb flu simptomai-per staigiai nurėžti angliavandeniai- gali padidinti jų šiek tiek- pasirinkdama tas daržoves, kurios jų daugiau turi ir valgydama jų didesnį kiekį. Jei iškart pagerės- vadinasi, eik palaipsniui ir nereiks kentėti. Gi niekas niekur neveja.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 03, 15:08)
SOWELU, o ką Rokas sakė dėl menstruacijų dingimo?  g.gif  4u.gif

Kaip prisijungiau parasyti, kad pagaliau sulaukiau mmm smile.gif
O Rokas nieko nesake-pakraipe galva ir tiek. MAtyt organizmas soke buvo.. O dabar matyt atsigaunu, viskas deliojasi taip kaip reikia. Tik gaila, kad ne per pilnati mmm sulaukiau
Atsakyti
sakau gi nukvakau

lotuliukas.gif lotuliukas.gif smegenys negauna angliavandenių, va ir pasekmės lotuliukas.gif lotuliukas.gif (tikiuosi nesuprasit tiesiogiai ir įžvelgsit, ką norėjau parašyt 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 01 03, 16:03)
Niekas neatsako, tai eisiu daryti eksperimento - blenderiuoti kokoso drožlių su vandeniu. Gal kas ir gausis  g.gif

QUOTE(Simuute @ 2014 01 03, 16:43)
aš darau taip - puodelį kokoso drožlių užpilu 2 puodeliais karšto, bet ne verdančio vandens (užverdu, porą minučių pastovi ir naudoju), porą minučių pablenderiuoju, per marlę nuspaudžiu, tada vėl drožles į indą, dar puodelį karšto vandens ir kartoju. Likusias drožles galima išmesti, o galima orkaitėje sudžiovinti ir panaudoti burokiniams keksiukams smile.gif

Jau po eksperimento aš.
Naudojau 1 stiklinę drožlių ir 2 stiklines karšto virinto vandens (lygiai kaip Simuute rašo). Gavosi daugiau negu stiklinė kokospienio. Bet aš po vieno blenderiavimo nebekartojau ir drožles išmečiau. Kitą kartą drožles užpilsiu karštu vandeniu ir palaikysiu per naktį, blenderiuosiu, kai išmirks gerai. Nukošiau per tankų sietelį.
Dėl skonio dar nieko negaliu pasakyti, nes šiltas dar tas gautas skystis.
Manau, kad dabar jau gaminsiu visada pati, nebepirksiu parduotuvinio kokosų pieno, sutaupysiu ax.gif
Atsakyti