Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Kava yra vienintelis mano malonumas, likęs iš saldainių, pyragų, sūrelių ir kt. skanumynų serijos..
Jeigu kas nors pasakytų, kad jei gersiu - mirsiu, atsisakyčiau tą pačią akimirką, bet kol užpakalis nedega, tol simuliuoju doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 02, 21:47)
O kvos paleo apskritai neegzistuoja  biggrin.gif Tad, sukis nesisukus, be pieno nesknu, tai visai nereikia tau kavos  ax.gif

drinks_cheers.gif pritariu, aš vis bandau nuo to brudo atsiplėšti... doh.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 02, 21:54)
Tasa - ner prasta tu grybu maistine verte, pakepus mesa, ne kazinkas ten irgi lieka. Sugadintas baltymas yra zalingas organizmui. Voresta teisingai 100 kartu su Silveriu akcentuoja - kuo maziau apdorotas baltymas. Nu bet man is parduotuves mesos cia nusipirkus nekyla noras nieko daryt, tik kuo geriau iskept ar isvirt, kad tas kvapas greiciau issiklaidytu biggrin.gif Gerai, kas gauna mesyte is patikimu saltiniu - tikrai laimingos esat 4u.gif

drinks_cheers.gif išsakėt mano mintis... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 02, 21:15)
biggrin.gif be to kava bus žyyymiai skanesnė nei su pienu...  mirksiukas.gif

o jei dar plakta wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 02, 18:52)
Fantazija veliau pasijungs:) Bet ar sociai pavalgot, kad norisi uzkandziauti ir tenka begioti vandens gerelioti is bado? Atkreipkite demesi, kad reikia pavalgyti taip sociai, kad maziausiai 4 valandas net minciu apie maista nebutu. Gal labia jau susimazinot porcijas ar labai liesas maistas?

Tai aš žinau kad tik pradžioj čia taip smile.gif Reik dar įprasti ir parduotuvėje kitaip apsipirkinėti, nes dabar kažką sugalvoju, tai to neturiu, tai ano. Šiandien užsisakiau jau kokosų aliejaus ir ghee sviesto, žodžiu eksperimentuosiu.
Nea, pavalgau aš sočiai ir alkio kaip tokio nejaučiu. Čia daugiau psichologiškai. Pripratus nuolat ką nors kramsnoti, tai kokį saldainiuką, tai riešutuką, tai sumuštinuką ar obuoliuką, tv žiūrint ar prie kompo sėdint, knygą skaitant. tai va šitą kramsnojimą bandau gurkšnojimu kompensuoti smile.gif
Kavos irgi negėriau šiandien. Bandysiu visą mėnesį ir negerti, nors ryte irgi be jos pridusus jaučiuosi, bet gal pavyks pakeisti arbata
Atsakyti
Tai is profilio gali viska matyt, nereikia but aiskiarege - iki 30, gyvenu Londone, blogesnio klimato ir vietos gyvent neysivaizduoju biggrin.gif Na nebent kokiam Indijos lusnyne biggrin.gif Ka ezoterika man gali patart? g.gif  biggrin.gif  4u.gif

Kad iki 30 spejau is tavo postu. O gyvenant londone, kazin ar galima sanarius pagydyt su mityba sad.gif. Dregme ir saltis - priesas nr.1.
Del ezoterikos, gal i kokius ekstrasensus reiktu kreiptis 4u.gif
Atsakyti
[quote=cushy,2014 01 02, 17:18]
Valgykit sočiau ir riebiau, o ne vieną kiaušinuką, tada ir nebesinorės kramsnoti. Pas mane ryte būna 2-3 kiaušiniai (priklauso nuo to, kada turėsiu galimybę pietauti) kepti su lašinuku ir kalnas daržovių, dažnai irgi pakepintų. Poto 7 val apie užkandžius net negalvoju, nors buvau pripratus nuolat užkandžiaut
O aš noriu valgyti tarpuose tarp 3 valgymų g.gif Atrodo, pavalgau sočiai ir riebalų vartoju, bet įsinoriu valgyti ir laukiu pietų ar vakarienės meto kaip kažin ko. Bet kaip skanu ir malonu tada valgyti ax.gif Tokia mini šventė gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 02, 20:40)

**Receptuką gal galima?  ax.gif

Kokoso drožlės ir vanduo 4u.gif Viską subrlenderiuoji, perkoši ir viskas biggrin.gif
Tik proporcijos skiriasi.. vienur 2 stiklinės kokoso ir 4 vandens, kitur 1 kokoso ir 3 vandens. Manau, reikia atitaikyti pagal save. Vanduo naudojamas karštas, bet ne verdantis.

Aš kiek seniau dėl spaudimo kavą pakeičiau į gerą english breakfast arbatą ir žiū, kad kavos nebepasigendu bigsmile.gif Kartais geriu, nes kavą mėgstu, ji man kaip atsipalaidavimo minutė, bet poreikio nebėra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 01 02, 22:04)

O aš noriu valgyti tarpuose tarp 3 valgymų  g.gif Atrodo, pavalgau sočiai ir riebalų vartoju, bet įsinoriu valgyti ir laukiu pietų ar vakarienės meto kaip kažin ko. Bet kaip skanu ir malonu tada valgyti  ax.gif Tokia mini šventė gaunasi  ax.gif

Man kartais atsiranda toks psichologinis "noriu valgyti", ypač jei po akim makaluojasi koks obuolys, riešutukai ar pan. O per šventes, kai mažiau judėjau, tai net neišalkdavau normaliai iki kito valgymo
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2014 01 02, 22:07)
Kokoso drožlės ir vanduo  4u.gif  Viską subrlenderiuoji, perkoši ir viskas  biggrin.gif
Tik proporcijos skiriasi.. vienur 2 stiklinės kokoso ir 4 vandens, kitur 1 kokoso ir 3 vandens. Manau, reikia atitaikyti pagal save. Vanduo naudojamas karštas, bet ne verdantis.

Čia kokoso pienas gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 02, 21:51)

Na nepergyvenk, ne viskas gi is karto. As pati dar imerkiu liezuvi kartais I kava, nors pagal mano nukryoimus, man apskritai jos negalima, kaip ir kitu stimuiantu:)

o man jegu atsirado ismetus mesa ir padidinus vaisiu ir darzoviu kieky biggrin.gif Gerai pasisportavau taip nuo dusios ir vargo nematau blush2.gif

Viskas teisingai, Rokas man taip ir parase, kad kol nebus jokio sporto/fizinio kruvio, tol nebus normalios energjos. Vaisiai pakelia gliukoze. Gal ir pas tave ji, kaip ir pas mane, sunkiai kyla, kai negauni kokio vaisiaus, tai or near jegu. Uzkerti vaisiu, sportuoji=energija:)

QUOTE(Jurgel @ 2014 01 02, 22:00)
Tai aš žinau kad tik pradžioj čia taip smile.gif Reik dar įprasti ir parduotuvėje kitaip apsipirkinėti, nes dabar kažką sugalvoju, tai to neturiu, tai ano. Šiandien užsisakiau jau kokosų aliejaus ir ghee sviesto, žodžiu eksperimentuosiu.
Nea, pavalgau aš sočiai ir alkio kaip tokio nejaučiu. Čia daugiau psichologiškai. Pripratus nuolat ką nors kramsnoti, tai kokį saldainiuką, tai riešutuką, tai sumuštinuką ar obuoliuką, tv žiūrint ar prie kompo sėdint, knygą skaitant. tai va šitą kramsnojimą bandau gurkšnojimu kompensuoti smile.gif
Kavos irgi negėriau šiandien. Bandysiu visą mėnesį ir negerti, nors ryte irgi be jos pridusus jaučiuosi, bet gal pavyks pakeisti arbata

Visoms cia buvo toki pradzia, juk kardinaliai pakeista mityba:) Ir as nezinojau ka gaminti, nes fantazijos buvo 0. Po to isivaziuosi, savaime sugalvosi ivairiu patikalu ir nustosi noreti kramsnoti tarp valgymu. Viskam savo laikas:) O jei dar nori numesti svorio, tai kai jis ims ridentis, tai dziaugsmas atpirks visus tuos laikinus vargus:)
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 01 02, 22:03)

Juokauju gi 4u.gif Nusibodo tos optimalios mitybos paieskos, trunkancios jau desimtmety pas mane biggrin.gif
Siaip tai teisi, sanariai per 4 metus tikrai pablogejo. Tiek del oro ir dregmes, o kai darbas sedimas, ir pritingiu pajudet, tai isvis kosmaras doh.gif Bet skirias pojutis ir skausmas, kai tai ytakoja mityba ir kai tai ytakoja dregme, pasyvumas. Na bet dabar aktyvumo faze pas mane, tikekimes pageres 4u.gif
O kas blogo mano postuose?Man ydomu, kodel man kitaip nei kitom g.gif Nes toks vaizdas, kad viena skundziuos cia, man rupi, kaip cia pagerinus viska, nes is paleo daug dalyku man patinka ir pritariu tam. Cia atejus akys atsivere, kiek daug klaidu dariau zaliavalgystej ir kodel man nepavyko islikt toje mityboje, kuri man labiausiai prie sirdies buvo. O dabar stengiuos valgyt pagal sezona ir tik local foods. Belieka atsiprasyt taves, kad galvojau, jog trolini anksciau, o dabar man kyla visokie klausimai,tik po pusmecio tokios mitybos doh.gif
Atsakyti
na na, papasakok, chia seklos ir migdolai, local ir seasonal tongue.gif tongue.gif
todel visokios zaliavalgystes ir pan, musu klimato juostoj yra parodijos ir tiek. sutempta "zalesiai" per puse pasaulio, pripurksti, primirkyti, kad negestu, fui fui. nulis ekologijos, 1000s food miles schmoll.gif schmoll.gif suprantu kai gyveni siltuose krastuose ir po langais mangai, o cia - tegu slepiasi anie zalmargiai po pernyksciais lapais.
QUOTE(Tasty @ 2014 01 02, 19:25)
O kaip čia yra, kad pieno [produktų] negalima, bet grietinėlę galima?
riebioj [pvz 48%] grietinelej maziau baltymo ir angliu lyginant su pienu, ir i kava jos pilsit koki sauksta, na max 2, o pieno tam paciam baltumui jau nemazas sliuksnis gautusi, kartu daugiau balt ir angl - sitie alergizuoja pieno produktuose, o riebalas, na lieka riebalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 02 sausio 2014 - 22:28