Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 02, 20:33)
Į bankrotą išeisiu  doh.gif

Kad paprastas pienas apskritai nevartotinas daiktas:) Jei valgom pieno produktus, tai tik varske, grietine, grietinele, sviesta, jogurtus be prikrautu skoniu, rugpienis, kefyras......, bet sviezio pieno - ne
Egliukasz, o kaip as 50 dienu nevalgiau nieko pienisko ir po to emiau valgyti, ir viskas kuo puikiausiai. Su kiausais - taip pat. 4 menesius neagavau bulviu, o per sventes valgiau baltas salotas ir nieko blogo nesidare man. Nemanau, kad po menesio nevalgymo organizmas to produkto jau nebetoleruoja.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 02, 20:55)
Kad paprastas pienas apskritai nevartotinas daiktas:) Jei valgom pieno produktus, tai tik varske, grietine, grietinele, sviesta, jogurtus be prikrautu skoniu, rugpienis, kefyras......, bet sviezio pieno - ne

Žinau, kad niekas nepagirs manęs už tą pieną, bet man be jo kava neskanu doh.gif O balintos kavos negaliu dar psichologiškai mesti.
Migdolų pienas man visiškai nepatiko, skonis kažkoks prėskas, o ir pilti jo daug reikia, kad kava balta pasidarytų.
Reiks bandyt kokosų pieną pirkti bent pabandymui.
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 02, 21:04)
Žinau, kad niekas nepagirs manęs už tą pieną, bet man be jo kava neskanu  doh.gif  O balintos kavos negaliu dar psichologiškai mesti.
Migdolų pienas man visiškai nepatiko, skonis kažkoks prėskas, o ir pilti jo daug reikia, kad kava balta pasidarytų.
Reiks bandyt kokosų pieną pirkti bent pabandymui.

pilkit grietinėlę... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 02, 21:06)
pilkit grietinėlę...  mirksiukas.gif

Ir kaip nepagalvojau doh.gif
Būčiau blondinė, tai bent turėčiau kuo pasiteisinti, o dabar... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 02, 11:44)
Primal leidzia vartot prieno produktus, is tikruju tema galbut geriau ir pervadint, nes tikro paleo, be pieno produktu, cia mazai kas laikos ax.gif Nes tikrajam paleo diary yra draudziama, kaip skatinanti uzdegiminius procesus organizme, jeigu jus netoleruojate pieno baltymo. Man pvz. kad ir kaip bemegciau savos gamybos surelius, pradeda baisia skaudet sanarius. Reiskias netinka.Kitiems pucia pilva, beria. Eksperimentuot reikia 4u.gif

pritariu minciai.

siaip as pati be dairy laikausi.

Su naujais visas!
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 02, 21:10)
Ir kaip nepagalvojau  doh.gif
Būčiau blondinė, tai bent turėčiau kuo pasiteisinti, o dabar...  unsure.gif  biggrin.gif

biggrin.gif be to kava bus žyyymiai skanesnė nei su pienu... mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip čia yra, kad pieno produktų negalima, bet grietinėlę galima?

QUOTE(taša @ 2014 01 02, 19:29)
troskintu darzoviu jei galit valgyt tokias.
koteltai?
arba jei liko vistienos- 'cezario salotos' smile.gif

Ačiū, cezario salotas numačiau rytojui, dar moliūgų sriubą virsiu... Šiandien pietūs buvo vėloki, nebevalgysiu visai biggrin.gif

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 02, 19:33)
Į bankrotą išeisiu

Pasigaminkit wink.gif
Aš kaip tik rytoj bandysiu , kavą irgi gerdavau su pienu- ragavau su kokosų pienu, nuostabi wub.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 02, 19:55)
...
Egliukasz, o kaip as 50 dienu nevalgiau nieko pienisko ir po to emiau valgyti, ir viskas kuo puikiausiai. Su kiausais - taip pat. 4 menesius neagavau bulviu, o per sventes valgiau baltas salotas ir nieko blogo nesidare man. Nemanau, kad po menesio nevalgymo organizmas to produkto jau nebetoleruoja.

drinks_cheers.gif
aš keletą metų nevalgiau bulvių, tik retsykiais paragaudavau svečiuose, po to ėmiau valgyti ir nieko ax.gif Nuo vaikystės nevalgau grybų, bet jei kur tenka paragauti, tai irgi nemirštu biggrin.gif
Atsakyti
As be pieno produktu laikausi. Tik naudoju lydyta sviesta ir kartais ozkos varskinio surio paragauju.
Tasa, kaip tavo sveikata, ar susitvarke kas su paleo? Pas mane tfu tfu jau kelis menesius pienliges ner smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2014 01 02, 21:25)
*O kaip čia yra, kad pieno produktų negalima, bet grietinėlę galima?

**Pasigaminkit wink.gif
Aš kaip tik rytoj bandysiu , kavą irgi gerdavau su pienu- ragavau su kokosų pienu, nuostabi  wub.gif

*Čia laikantis primal, ne paleo smile.gif Pienas išvis nevartotinas, o jo gaminiai leidžiami.

**Receptuką gal galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 02, 21:04)
Žinau, kad niekas nepagirs manęs už tą pieną, bet man be jo kava neskanu  doh.gif 

O kvos paleo apskritai neegzistuoja biggrin.gif Tad, sukis nesisukus, be pieno nesknu, tai visai nereikia tau kavos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 02, 21:47)
O kvos paleo apskritai neegzistuoja  biggrin.gif Tad, sukis nesisukus, be pieno nesknu, tai visai nereikia tau kavos  ax.gif

angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 01 02, 18:50)
Egliukaz, kiek tau metu? Iki 30? Blogam klimatw gyveni? Pvz prie baltijos juros biggrin.gif?

Tai is profilio gali viska matyt, nereikia but aiskiarege - iki 30, gyvenu Londone, blogesnio klimato ir vietos gyvent neysivaizduoju biggrin.gif Na nebent kokiam Indijos lusnyne biggrin.gif Ka ezoterika man gali patart? g.gif biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 02, 20:28)
Ką planuoji valgyt iš paleo neleidžiamų produktų?
Bet ir normalūs žmonės gi valgo kažką kartą per 30dienų ir jiems nuo to nėr blogiau. Pvz, aš iki paleo bulves valgydavau turbūt kartą per mėnesį, bet nuo jų nieko nesidarydavo. Taip pat sezoniniai vaisiai, uogos....

Daigintus grikius ir daigintu grudu duona, be glitimo. Ji nekepta, dziovinta iki 42 laipsniu.Man ka beismesciau, nebepriima veliau organizmas, kazko ten matyt truksta, kazkas sugadinta. Mesos nei keptos, nei virtos, nei garintos normaliai nevirskina, nuo kreveciu super vakar buvo, kiausinis tik kietai virtas, o pieno produktai ne ne, nors visada mazais kiekiais valgiau ir vargo nemaciau. O dabar per sanarius kerta. O bulves, vaisius, darzoves man labai puikiai virskina irgi 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 02, 20:55)

Cia kalba apie pieno produktus ir buvo 4u.gif Na zodziu, reikia man issitirt, kame saknys. Nes cia jus visos nuo paleo skraidot, o man jegu atsirado ismetus mesa ir padidinus vaisiu ir darzoviu kieky biggrin.gif Gerai pasisportavau taip nuo dusios ir vargo nematau blush2.gif

Tasa - ner prasta tu grybu maistine verte, pakepus mesa, ne kazinkas ten irgi lieka. Sugadintas baltymas yra zalingas organizmui. Voresta teisingai 100 kartu su Silveriu akcentuoja - kuo maziau apdorotas baltymas. Nu bet man is parduotuves mesos cia nusipirkus nekyla noras nieko daryt, tik kuo geriau iskept ar isvirt, kad tas kvapas greiciau issiklaidytu biggrin.gif Gerai, kas gauna mesyte is patikimu saltiniu - tikrai laimingos esat 4u.gif
Nieko neprarasiu manau pabandzius kazka pakeist. Vartosiu amino rugstis ir ziuresiu, kas bus. Pavydziu, kad taip kaifuojat nuo paleo, as matyt kazkokia ateive, nes pradziai laikantis 5 kg greit nukrito, po to nesikimas savaitinis prasidejo ir viskas uzsiriso doh.gif
Atsakyti