Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Egliukaz, kiek tau metu? Iki 30? Blogam klimatw gyveni? Pvz prie baltijos juros biggrin.gif?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 02, 17:44)
Taip, gaminasi, kol varva sietely biggrin.gif  4u.gif
Tasty, vakariene geriausia baltymine, riebalu suvartot didziausia daly pirmoj dienos pusej. Pietus gali but ir troskintos darzoves ir grybai su ghee, nebutinai y kiekviena patiekala kist mesa, nes greit nusibos 4u.gif Primal leidzia vartot prieno produktus, is tikruju tema galbut geriau ir pervadint, nes tikro paleo, be pieno produktu, cia mazai kas laikos ax.gif Nes tikrajam paleo diary yra draudziama, kaip skatinanti uzdegiminius procesus organizme, jeigu jus netoleruojate pieno baltymo. Man pvz. kad ir kaip bemegciau savos gamybos surelius, pradeda baisia skaudet sanarius. Reiskias netinka.Kitiems pucia pilva, beria. Eksperimentuot reikia 4u.gif

Ačiū 4u.gif Mes mėsą ir iki šiol valgėm kasdien ax.gif prieš keletą metų lankiausi pas dietologę, tai ji mane pratino prie 3 k./ per vasaitę su mėsa, toliau žuvis ir kruopos. Bet nuo nėštumų žuvies valgyti beveik nebegaliu, kažkoks fe skonis burnoj... maniau, praeis, bet ne, liko doh.gif Bet vis ieškau tinkamos žuvies, nes dukriukas labai ją mėgsta...
Dėl temos pervadinimo gal ir tiesa, nes man vis kyla klausimai ką galima, o ko ne, nes čia merginos daug ką valgo ax.gif

Beieškodama receptų vakarienei, radau šokolado/saldainių receptus, būtinai bėgsiu bandyti ir apgaudinėsiu vaikus bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
na, yra yra čia pieno produktų nevartojančių smile.gif. Ir visai negrįžta trauka, kaip ir prie duonos, bei kruopų. Sakiau, dar mėnesį pabūsiu be pieno produktų, paskui įvairovei pavalgysiu varškės, kokio sūrio.., bet ne po daug ir nedažnai, nes pagrindinis mano tikslas, apramint candida (kažkaip ir be tyrimų man aišku, kad užbujojus ji buvo pas mane), bei su uždegiminiais nosiaryklės ir žarnyno procesais susitvarkyt..
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 02, 17:46)
Mantile, jei megstat rikotos varske, tai ymeskit pakely kefyro y saldymo kamera parai, tada isimkit, ydekit y sietely ir leiskit nusivarvet ir atitirpt - mama valgo, net ausys kruta biggrin.gif Sake ziauriai skanu, bet man labai smirda, kol gaminasi biggrin.gif Nes niekada kefyro ar pasuku megeja nebuvau schmoll.gif

bandžiau, man nepatiko... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 02 sausio 2014 - 18:51
QUOTE(cushy @ 2014 01 02, 11:08)
Labas rytas  smile.gif
Lengviau liko, kai apie tekilą perkaičiau  biggrin.gif  Su draugu per Naujus prisilaižėm  biggrin.gif Tai dabar pasekmių laukiau- išlįs kandida, ar ne.  Bet įdomus dalykas su ta tekila, geri ir negirtėji. Gal citrina kažkaip pakeičia poveikį alkoholio smile.gif ?

Matyt maitinantis paleo, organizmas jokio paxmielo nepatiria:) Ir as pastebejau, kad net prisilaizius vynelio, kita diena visiskai nieko, lyg net neragavusi jokio vyno.

QUOTE(Tasty @ 2014 01 02, 12:31)
Čia yra lietuviškas, nors nežinau ar geras, gėrimai atrodo įtartinai  cool.gif

Kad ten visiskos nesamones.

QUOTE(Mantilė @ 2014 01 02, 15:45)
Nidulia, teks ir tau dabar desertą iškepti, tiek bananų turi  biggrin.gif pvz. šią BANANU DUONA
arba BANANU KEKSIUKUS tiesa čia tik vieno banano reikia.. swoon.gif

Nu jau ne, net negundyk, 3 kilai I saldikli sugrusti biggrin.gif Pasidarysiu kuria diena serbetiniu ledu. Turiu avieciu sulciu nesaldintu, tai su saldytais bananais gausis skanus serbetas:)

QUOTE(Jurgel @ 2014 01 02, 16:57)
Sunku man asmeniškai neužkandžiauti, kai pripratus kramsnoti, tai vis einu vandens atsigerti arba arbatos.

Fantazija veliau pasijungs:) Bet ar sociai pavalgot, kad norisi uzkandziauti ir tenka begioti vandens gerelioti is bado? Atkreipkite demesi, kad reikia pavalgyti taip sociai, kad maziausiai 4 valandas net minciu apie maista nebutu. Gal labia jau susimazinot porcijas ar labai liesas maistas?
Atsakyti
QUOTE(<tundra> @ 2014 01 02, 19:26)
na, yra yra čia pieno produktų nevartojančių smile.gif. Ir visai negrįžta trauka, kaip ir prie duonos, bei kruopų. Sakiau, dar mėnesį pabūsiu be pieno produktų, paskui įvairovei pavalgysiu varškės, kokio sūrio.., bet ne po daug ir nedažnai, nes pagrindinis mano tikslas, apramint candida (kažkaip ir be tyrimų man aišku, kad užbujojus ji buvo pas mane), bei su uždegiminiais nosiaryklės ir žarnyno procesais susitvarkyt..

Aš vis neprisiruošiu whole30 daryt, nes nesiryžtu pieno produktų atsisakyt.. Pilu pieną į kavą ir kartą per dieną (ar dvi) suvalgau naminio sūrio ar varškės. Na be sūrio ir varškės dar ištempčiau, bet be kavos su pienu tai nežinau nežinau... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 02, 15:57)
Nes eksperimentuodama pamaciau, kad bet ka ismetus ilgiau nei 30 dienu, organizmas to jau nebevirskina - juk negaliu but alergiska VISKAM schmoll.gif Tad nusprendziau kury laika maitintis pilna komplektacija, kad viskas atsistatytu - gal pades g.gif
Turbut jau galesit mane spirt is paleo/primal, nes nelabai jau as cia tiksiu y jusu kompanija 4u.gif

Ką planuoji valgyt iš paleo neleidžiamų produktų?
Bet ir normalūs žmonės gi valgo kažką kartą per 30dienų ir jiems nuo to nėr blogiau. Pvz, aš iki paleo bulves valgydavau turbūt kartą per mėnesį, bet nuo jų nieko nesidarydavo. Taip pat sezoniniai vaisiai, uogos....
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 02, 19:23)
Aš vis neprisiruošiu whole30 daryt, nes nesiryžtu pieno produktų atsisakyt.. Pilu pieną į kavą ir kartą per dieną (ar dvi) suvalgau naminio sūrio ar varškės. Na be sūrio ir varškės dar ištempčiau, bet be kavos su pienu tai nežinau nežinau... doh.gif

Pamėginkite kokosų pieną pilti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2014 01 02, 17:30)

Man trūksta idėjų vakarienei  g.gif  Ryt važiuosiu apsipirkti, tai pirksiu kokosų kremą, bandysiu su chia  bigsmile.gif  O kol kas pusryčiams virti kiaušiniai, pietums vištienos file, troškinta kokosų piene, kartu su salotomis. Ką vakarienei?  g.gif

troskintu darzoviu jei galit valgyt tokias.
koteltai?
arba jei liko vistienos- 'cezario salotos' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2014 01 02, 20:28)
Pamėginkite kokosų pieną pilti wink.gif

Į bankrotą išeisiu doh.gif
Atsakyti
manes vis klausia - ir nesinori ryziu/kruopu/ duonu?
tik dabar(beveik puse metu paleo) galiu atsakyt - NE!
kaaaaaartais, labai kartais uzsinori duonos, jei skaniai kvepia.
bet jokiu ryziu, juolabiau bulviu ar makaronu ne ne ne schmoll.gif

kas dar traukia - sokoladas, riesutai, bananai. bet visa tai irgi mano atveju neleidziama..
Atsakyti
Ir apskritai - baikit tuos saldumynų receptus po švenčių čia kelti blink.gif Man po Kalėdų +1kg ir dar +1kg po Naujų metų doh.gif
O valgiau tik paleo maistą
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2014 01 02, 20:33)

kas dar traukia - sokoladas, riesutai, bananai. bet visa tai irgi mano atveju neleidziama..

Dėl netoleravimo ar dėl..?
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 02, 19:36)

Dėl netoleravimo ar dėl..?

taip, nuo bananu pucia pilva. riesutai is viso blogis(priskirciau prie grudu juos. nesuprantu kodel juos paleo galima, ir visi en forumai leidzia..
unsure.gif

kazkas sake- grybai su ghee- vakariene ar pietus. hm.... nu man labai truktu mesos. grybai - beveik 0 maistiniu medziagu. o kiek to ghee?
as kepu viska ant ghee.. tai kazkiek patenka su maistu. bet negaleciau vien darzoves valgyt, ir jaustis soti 6 val... unsure.gif

baigesi kiausiniai... parduotuviniu nevalgau
Atsakyti