Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(taša @ 2014 01 02, 12:45)
susiplake pienas i reikiama mase?

Labas rytas 4u.gif Vakar po sporto ir jogos tik 4 nakties uzmigau lotuliukas.gif doh.gif
Cia nieko plakt su plaktuvu is tikro nereik.
Pasiemi induka, ypili pieno ir yberi chia seklu.
Uzdarai, pastatai y saldytuva. Po valandos atidarai, su saukstu gerai pamaisai, nes jos brinkt pradeda, bey daugiausiai nuseda ant dugno. Ir taip kelis kartus vis pamakaluoji, kol brinkdamos seklos pasiskirsto tolygiai ir palieki pernakt 4u.gif
Nu bet ir sotumas blink.gif Ysipyliau y dubenely taip nemazai, galvojau paesiu biggrin.gif 5 kupini saukstai ir amen doh.gif
ivetacom - http://gapsdiet.com/ cia daugiau apie sultinio dieta yra ir daug klausimu-atsakymu, jei angliskai skaitot 4u.gif
As vakar labai daug skaiciau apie amino rugstis. Per savo gyvenima tiek daug is tikro isbandziau ( maisto derinimas, zaliavalgyste, primal, kiausiniu dieta, dukanas, grikiu dieta biggrin.gif , skysciu dieta, badavimas ir t.t.), kad manau ju komplektacija mano organizme visiskai issiderinus yra. Vis del to, kad straipsnis HS ytikino biggrin.gif Nes eksperimentuodama pamaciau, kad bet ka ismetus ilgiau nei 30 dienu, organizmas to jau nebevirskina - juk negaliu but alergiska VISKAM schmoll.gif Tad nusprendziau kury laika maitintis pilna komplektacija, kad viskas atsistatytu - gal pades g.gif
Turbut jau galesit mane spirt is paleo/primal, nes nelabai jau as cia tiksiu y jusu kompanija 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 02, 15:45)
Nidulia, teks ir tau dabar desertą iškepti, tiek bananų turi  biggrin.gif

Tai va kad dauguma receptu praso vienos ar poros bananu biggrin.gif As tai prisisaldyciau - vasarai ledu, sveciai atvaziuoja - bananu blynai, keksiukai, pyragas biggrin.gif Vistiek noris to gaivumo ir vaisiu, kai silta smile.gif
Atsakyti
klausimas- kodel negalima ankstiniu - ty pupeliu?
Atsakyti
na ką, pradėjom ir mes su MB W30. Pusryčiams kiaušinukas, pietums kiaulienos gabaliukas su daržovėmis o vakarui dar nežinau. Teks gerokai pasukti galvą ką valgyt kasdieną gaminti, nes kol kas lenda į galvą tai kas negalima biggrin.gif Sunku man asmeniškai neužkandžiauti, kai pripratus kramsnoti, tai vis einu vandens atsigerti arba arbatos.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 02, 15:26)

Del lektinu (lectins). Dirgina zarnytes, zaloja ju mikrogaurelius, o jei pralaidus zarnynas, tai pateke i kraujotaka pridaro bedu. Tai toksiski junginiai.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 02, 16:04)
Del lektinu (lectins). Dirgina zarnytes, zaloja ju mikrogaurelius, o jei pralaidus zarnynas, tai pateke i kraujotaka pridaro bedu. Tai toksiski junginiai.

aciu 4u.gif (nes googlas sake man kad jis gluten free)
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2014 01 02, 17:57)
na ką, pradėjom ir mes su MB W30. Pusryčiams kiaušinukas, pietums kiaulienos gabaliukas su daržovėmis o vakarui dar nežinau. Teks gerokai pasukti galvą ką valgyt kasdieną gaminti, nes kol kas lenda į galvą tai kas negalima biggrin.gif Sunku man asmeniškai neužkandžiauti, kai pripratus kramsnoti, tai vis einu vandens atsigerti arba arbatos.

Valgykit sočiau ir riebiau, o ne vieną kiaušinuką, tada ir nebesinorės kramsnoti. Pas mane ryte būna 2-3 kiaušiniai (priklauso nuo to, kada turėsiu galimybę pietauti) kepti su lašinuku ir kalnas daržovių, dažnai irgi pakepintų. Poto 7 val apie užkandžius net negalvoju, nors buvau pripratus nuolat užkandžiaut
Atsakyti
tai jau varske is prekybcentrio ne is pieno gaminama, irgi pacioms reiks virti g.gif ar is parduotuvinio pieno normali gautusi?
Atsakyti
[quote=taša,2014 01 02, 16:26]
[/quote]

[/quote]

Siaip tai ankstinius reikia ilgai virti, net jeigu jie gerai ismirkinti. Tas pats, kas su mesa - ilgai ir karstoj temperaturoj apdoroti baltymai nebeturi jokiu geruju maistiniu medziagu, amino rugstys yra jau skilusios ir nebenaudingos. Patarciau geriau pasidometi daigintais grudais - jie zymiai naudingesni. Tas pats daigintas kviecio grudas turi daug maistingu ir naudingu medziagu, grikiai taip pat, todel ju niekada ir neverdu. Bet kas apdorota ilgai ir aukstoj temperaturoj - nebe maistas, o tuscios kalorijos schmoll.gif Kuo toliau, tuo labiau tuo ysitikinu valgant. Visai kitaip virskinas.
Mantile, jei megstat rikotos varske, tai ymeskit pakely kefyro y saldymo kamera parai, tada isimkit, ydekit y sietely ir leiskit nusivarvet ir atitirpt - mama valgo, net ausys kruta biggrin.gif Sake ziauriai skanu, bet man labai smirda, kol gaminasi biggrin.gif Nes niekada kefyro ar pasuku megeja nebuvau schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos..po ilgu edimo dienu,pagaliau siandien pirma diena su Paleo...atrodo tik pradzia,bet kaip noriu duonos blush2.gif
Vakar vakare gulejau visai be energijos,tokia visko pilna,kad tikrai norisi issivalyti smile.gif
siandien puodelis kavos be cukraus,pietums darzoviu sriubyte su mesa ,dabar kiiausiniene su darzovem ir rukyta lasisa. Kol kas man labai sunku sugalvot ka valgyt,bandziau pasidaryti sarasa kokiu produktu isigyt,nu kaip nors.... svarbu nepaluzt..
Pavargau kiekviena ryta nubust be energijos,pilna nosimi ir gerkle gleiviu,tikiuosi po poros savaiciu pajausiu gerejima. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 02, 16:46)
Mantile, jei megstat rikotos varske, tai ymeskit pakely kefyro y saldymo kamera parai, tada isimkit, ydekit y sietely ir leiskit nusivarvet ir atitirpt - mama valgo, net ausys kruta biggrin.gif Sake ziauriai skanu, bet man labai smirda, kol gaminasi biggrin.gif Nes niekada kefyro ar pasuku megeja nebuvau schmoll.gif

"kol gaminasi", tai kol varva sietelyje? kazkada bandziau taip varske pasigaminti, kazkaip pamenu rezultatu nebuvau patenkinta- gal rikotos nemegstu biggrin.gif

nuo rytojaus IKI parduotuvese aliejui 20 pr. nuolaida (iki sekmadienio) 4u.gif

sevelija, teskit ir toliau - zymiai geriau pasijausite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 02, 17:20)
"kol gaminasi", tai kol varva sietelyje? kazkada bandziau taip varske pasigaminti, kazkaip pamenu rezultatu nebuvau patenkinta- gal rikotos nemegstu  biggrin.gif

O kefyrą galima? g.gif
Man ta rikota super, aš dažnai gamindavau- galima paruošti kaip nori.. įspaudi česnako ir prieskoninių žolelių- galima tepti ant sumuštinio su mėsa, įberi cinamono- desertas ir t.t. biggrin.gif

Man trūksta idėjų vakarienei g.gif Ryt važiuosiu apsipirkti, tai pirksiu kokosų kremą, bandysiu su chia bigsmile.gif O kol kas pusryčiams virti kiaušiniai, pietums vištienos file, troškinta kokosų piene, kartu su salotomis. Ką vakarienei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 02, 18:20)
"kol gaminasi", tai kol varva sietelyje? kazkada bandziau taip varske pasigaminti, kazkaip pamenu rezultatu nebuvau patenkinta- gal rikotos nemegstu  biggrin.gif

QUOTE(Tasty @ 2014 01 02, 18:30)
Man trūksta idėjų vakarienei  g.gif  Ryt važiuosiu apsipirkti, tai pirksiu kokosų kremą, bandysiu su chia  bigsmile.gif  O kol kas pusryčiams virti kiaušiniai, pietums vištienos file, troškinta kokosų piene, kartu su salotomis. Ką vakarienei?  g.gif

Taip, gaminasi, kol varva sietely biggrin.gif 4u.gif
Tasty, vakariene geriausia baltymine, riebalu suvartot didziausia daly pirmoj dienos pusej. Pietus gali but ir troskintos darzoves ir grybai su ghee, nebutinai y kiekviena patiekala kist mesa, nes greit nusibos 4u.gif Primal leidzia vartot prieno produktus, is tikruju tema galbut geriau ir pervadint, nes tikro paleo, be pieno produktu, cia mazai kas laikos ax.gif Nes tikrajam paleo diary yra draudziama, kaip skatinanti uzdegiminius procesus organizme, jeigu jus netoleruojate pieno baltymo. Man pvz. kad ir kaip bemegciau savos gamybos surelius, pradeda baisia skaudet sanarius. Reiskias netinka.Kitiems pucia pilva, beria. Eksperimentuot reikia 4u.gif
Atsakyti