Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Su naujais, Gentie wub.gif 4u.gif

QUOTE(Mantilė @ 2014 01 01, 14:05)

ar labai nuodėmiavot su maistu?

Nieko neleistino thumbup.gif Jokio alkoholio, o visi smaguriavimai Paleo leidžiami- mandarino pusę (atsikandus sugalvojau, kad vieai nenoriu jo biggrin.gif ) ir teisingos žele- daug, bet be cukrinės (kefyras, trintas bananas su trintom vyšniom ir želatina) thumbup.gif Visa kita- farširuoti kiaušiniai, višta, salotos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 01, 14:31)
...
Išvis pastebėjau tokį kvailą dalyką apie save. Pvz vakar ant stalo gulėjo čipsai, saldainiai, tortas skaniai atrodantis ir kitokių gėrybių, bet tiesiog ranka nekyla link jų. Viduj tokia durna nuostata, kad jeigu suvalgysiu bent vieną gabaliuką torto - atrodo numirsiu  doh.gif  Nors iki paleo lapnojau tą tortą ir ne po vieną gabalą, bet va dabar tokia vos ne baimė atsiradus suvalgyti "neteisingo" maisto.
Gal čia jau man nesveikai susisuko makaulė? unsure.gif
ne susisuko, o atsisuko. as irgi "negaliu" sudmaiscio valgyt, nes mano isitikinimu, maistas turi aprupint mano kuneli vertingom medziagom, t.y. duot jam to, ko reik ir jis man atsidekos... o valgyt sudmaisti, tai tas pats kaip is saves vogt - nuo torto ir cipsu taip pat sotu gali but, bet ka organizmas is to gauna? kur vitaminai, mineralai, baltymai, gerieji riebalai ir t.t. del to ir nevalgau sudmaiscio, nes gaila saves, vat rolleyes.gif

vakar isgeriau puodziuka karsto sokolado - piene ir grietinelej istirpintas juodas sokoladas, specialiai nesaldinta, bet sokoladas buvo tik 75%, tai iskart man per saldu. MB neprasytas privire, tai neatsisakiau, nors sokoladas siom dienom manes visiskai nebedomina...
Atsakyti
As kai kokio sh.. uzsimanau, tai leidziu sau rolleyes.gif Kad prisiminciau, kokia bloga savijauta po to ir daznai nebenoreciau lotuliukas.gif Taip vakar buvo su pica, teko pasinaudot granatu zieveles nuoviru ( kaip tik prisidziovinus is 2 granatu turiu biggrin.gif ). Siandien dar nieko nevalgiau, bet noriu vakarienei doradu.. rolleyes.gif Teks eit ieskot biggrin.gif
As kazkaip vis dar bandau susideliot mityba, kad per daug nuo paleo nenutolt ( nes miltai, cukrai, ankstiniai ir t.t. visgi ne iseitis irgi), bet kad ir kuo maziau mesos reiktu valgyt lotuliukas.gif Nes beveik menesy neturejau jos ir netraukia ax.gif Su zuvim ir krevetem draugausim, svarbu nepadaugint smile.gif Nes vien vaisius ir darzoves valgant nu nekrenta man tas svorisnuo pilvo visiskai. O noris vasara pasitikt lieknai verysad.gif
Nauju metu rezoliucija mano buvo uzsipildyt pagaliau metabolizmo tyrimo viska biggrin.gif
Atsakyti
Su Naujais, mergikes:) Pirma karta po 4 menesiu, edziau ne visai samones. Bet nieko, vel susiimu:)
Siandien uzssimu bananu dalinimu. Dukra partempe 3 dezes, 40 kg. biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 01, 22:14)

Siandien uzssimu bananu dalinimu. Dukra partempe 3 dezes, 40 kg. biggrin.gif:D:D

blink.gif Kur kam ir už ką dalini? bigsmile.gif
Atsakyti
Skaitau neblogą knygą "Prancūzų vaikai valgo viską", yra neblogų minčių auginančioms nevalgius, išrankius vaikus.
Amerikietė ištekėjo už prancūzo ir jie persikėlė gyventi į Prancūziją, kuri persmelkta maisto kultūra. Akivaizdi mūsų pakraipa link Amerikos maisto kultūros atžvilgiu tikrai neatrodo žaviai. Dar visko neperskaičiau, bet kai ką jau pradėjau taikyti namuose - visada valgom prie gražiai padengto stalo ir tai vaikus iš tiesų veikia teigiamai, net mano terlius dvimetis stengiasi valgyt tvarkingai biggrin.gif
Viena iš taisyklių - visi valgo tą patį maistą, valgoma visada tik prie stalo, jokių užkandžiavimų tarp valgymų - per kelias dienas jau matomi teigiami poslinkiai thumbup.gif Šiandien išgirdau - mama, nu kada gi bus pietūs. Galvojau, kad šitų žodžių niekada neišgirsiu ir kad jei nereikia eiti valgyti - mano vaikams tai sukelia džiaugsmą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 01, 22:14)

Nenori bananu mergaite pabut savaitei? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, SU NAUJAIS METAIS, kolegės friends.gif

poster_offtopic.gift Buvom vakar Martyno Levickio (akordeonistas, iš X faktoriaus atrodo, laimėtojas) koncerte su SB, mamukas apsirgo-perleido bilietus, tai ką tu ką tu-šventė sielai ir ausiai. Pagaugai tik bėgiojo per kūną... Dar Katkus vis išlįsdavo, pajuokaudavo, gerai stumia jis tą Martyną, giria, sako sėdit čia nebrangiai bilietus nusipirkę, o jo JAV 42 miestuose laukia, po 200 dolerių bilietus papirkę biggrin.gif , ką tik vaikis iš Pietryčių Azijos grįžęs ir t.t. ir pan. Jau man reikia jo kompakto biggrin.gif O Šv. Kristoforo kamerinis orkestrėlis-atgaiva, taip susigroję visi..., o dar ta Šv. Kotrynos bažnyčios aplinka...Pasikultūrinom kaip reikalas, o ir naujametinė ekspromtu sugalvota kelionė Kaunas-Vilnius ir atgal buvo smagi-važiuojam greitkeliu, fejerverkus šaudo laukuose neaišku kas smile.gif

QUOTE(" voresta " @ 2014 01 01, 12:22)
Sveikos, žiūriu tyla čia. Dar pagiriojat?  

pradedam naujus paleo metus. Man tai jau tretieji.

Kaip pirštu į akį biggrin.gif Sauso rūšinio putojančio vynelio su SB prišniokštėm alc.gif Tai gerai, kad šiandien miegot galėjau kiek norėjau smile.gif

Ooooo, su tuo ir sveikinu drinks_cheers.gif

QUOTE(Jurgel @ 2014 01 01, 12:53)
Pašnekėjau su MB, tai imsimės to W30, dviese bus gal lengviau. 

Aš irgi saviškį nuo Trijų karalių kalbinu, sakau niekuo labai nesiskirs nuo dabar-tik kavos negalima ir nesilepinsim grietinėlėm bei kava (nežinau dar kaip su ta kava bus...)
O vaisiai, kiek mačiau galimi Whole 30 (bent jau anglų kalba, tų ISWF knygos leidėjų taip rašoma tose "šperose"), bet aš jų ir taip nevalgau, čia MB daugfiau aktualu.
http://whole9life.co...opping-List.pdf
http://www.whole9lif...hole30-program/

QUOTE(Mantilė @ 2014 01 01, 13:05)
Su NAUJAIS paleoistės alc.gif
ar labai nuodėmiavot su maistu?

Nebent manyt, kad maskarponės sūris (83proc. riebumas), su grietinėle (38proc. riebumo) plius 2a.š. kinkanų uogienės be cukraus (saldintos vynuogių sultim)-St. Dolfour produkcija, yra nuodėmė. Niu ir sausa rūšinė šampė nail.gif Bet vistiek tas pastovus valgymas ir alkoholis sujaukė, gurguliavo viskas pilve, paraižė paryčiais doh.gif Aš pasiruošus Whole 30 biggrin.gif Šiandien pietums-vakarienei triušiena su morkom, svogūnais ir pomidorais užkepta su ghee ir provanso žolėm orkaitėj thumbup.gif

QUOTE(Sistina @ 2014 01 01, 16:08)
Ne Tau vienai smile.gif vakar isipyliau  brendzio taure smile.gif po pusvalandzio  ispyliau i kriaukle, net nepauoscius

Bet Brendis (saikingai ir su protu) Paleo leidžiamas, nes ne iš grūdų. Viskis-jau ne. Tekila-taip. Likeriai, alūs, saldūs vynai ir visi pusiau-ne. Nebent nesinori. O kam į kriauklę, jei net nepauostėt, atgal butelin reikėjo biggrin.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 01, 18:41)
taip vakar buvo su pica, teko pasinaudot granatu zieveles nuoviru ( kaip tik prisidziovinus is 2 granatu turiu  O noris vasara pasitikt lieknai

Nauju metu rezoliucija mano buvo uzsipildyt pagaliau metabolizmo tyrimo viska

biggrin.gif 4u.gif

Ooo, gal ir man reik eit paskaitinėt kas ten kaip, pavasarį gal ir aš pribręsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 01 sausio 2014 - 21:48
QUOTE(Šelma @ 2014 01 01, 22:16)
blink.gif  Kur kam ir už ką dalini?  bigsmile.gif

visiems, kas tik nori uz aciu lotuliukas.gif Kaip manai, kur man deti 40 kg bananu? biggrin.gif

QUOTE(lugne @ 2014 01 01, 22:17)
Viena iš taisyklių - visi valgo tą patį maistą, valgoma visada tik prie stalo, jokių eiti valgyti - mano vaikams tai sukelia džiaugsmą  lotuliukas.gif

Labai geros ir mielos taisykles - valgyti visa seima prie graziai padengto stalo smile.gif
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 01, 22:22)
Nenori bananu mergaite pabut savaitei? biggrin.gif

nu ne, sedeti savaite ant angliu?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 01, 22:50)
visiems, kas tik nori uz aciu  lotuliukas.gif Kaip manai, kur man deti 40 kg bananu? biggrin.gif
Labai geros ir mielos taisykles - valgyti visa seima prie graziai padengto stalo  smile.gif

nu ne, sedeti savaite ant angliu?

Aš noriu bigsmile.gif Jei rimtai, kaip pas tave ta dėžę atsidūrė, fūra kieme apsivertė? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 01, 22:30)
Nebent manyt, kad maskarponės sūris (83proc. riebumas), su grietinėle (38proc. riebumo) plius 2a.š. kinkanų uogienės be cukraus (saldintos vynuogių sultim)

Vo nuo sito tai man svorio daugiau uzliptu negu nuo picos biggrin.gif Ilgai as jos dar nenoresiu biggrin.gif Siandien pusdieny aukstyn zemyn laiptais varinejau, kad tik kalorijas issidegint biggrin.gif Doradu neradau, pririjau keptu burokeliu su svogunais ir krevetem - niom niom wub.gif
Tai geriau vyras tegu renkasi uogas, obuolius ar bananus 4u.gif
As kaip tik gaminu pusrycius - chia seklytes uzpyliau migdolu pienu ir y saldytuva iki ryto, kad isbrinktu. Ryt uogas kelias pabarstysiu ir bus pusryciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 01, 23:04)

As kaip tik gaminu pusrycius - chia seklytes uzpyliau migdolu pienu ir y saldytuva iki ryto, kad isbrinktu. Ryt uogas kelias pabarstysiu ir bus pusryciai wub.gif

Kokie kiekiai- norėčiau pamėginti bigsmile.gif
Atsakyti