Aireda, grazuole , puikiai
Tikrai saunus megztukai, db ne nezinau kuris grazesnis Derinukai geri gavosi Ir svarbiausia ju galima padaryti daug
As dar isivaizduoju, kad tas juodas labai gerai ziuretusi su modern red spalvos cafe capri
Tikrai saunus megztukai, db ne nezinau kuris grazesnis Derinukai geri gavosi Ir svarbiausia ju galima padaryti daug
As dar isivaizduoju, kad tas juodas labai gerai ziuretusi su modern red spalvos cafe capri
QUOTE(Tapanka @ 2013 12 30, 14:49)
Aireda, o kokio dydzio tippius jus devite? Laukiu pilkojo megztuko XXS dydzio, tai dabar jau bijau, kad bus per mazas...
Tapanka, tippiai man geriau XS d. Tas pilkas, jiegu ir didintas, tai kokiu puse dydzio.
QUOTE(Dideja @ 2013 12 30, 14:49)
Aireda, grazuole , puikiai
Dideja
Tas juodas is tikruju ne juodas o tamsiai zalias Prie cafe capri modern red tikrai turetu tikti
QUOTE(Aireda @ 2013 12 30, 13:04)
Su Artejanciais visas Jcrew myletojas
Ateinu su savo jcrew megztiniais.
Ateinu su savo jcrew megztiniais.
ir Tave su artejanciais Labai grazus visi derinukai Bet man vis tik pilkasis megztukas grazesnis, jeigu reiktu rinktis imciau si
QUOTE(*Demettriuke* @ 2013 12 30, 13:30)
Gavau sijonuką vilnoniuką.
Mano akims jis man nerealiai gražus...
Mano akims jis man nerealiai gražus...
Cia Jus savo foto ikelet Nu super atrodo viskas Man jis butu dar labiau nearealus jeigu butu ilgesnis, nes jau pati tokio nebeuzsideciau niekaip
Kiek graziu pirkiniu Labai patiko Laimingos merginos swingas, labai graziai ziurisi
As gavau Factory geletuosius marskinukus Puikiai tiko S dydis su 90 cm krutine Issilyginsiu ir pasirodysiu
As gavau Factory geletuosius marskinukus Puikiai tiko S dydis su 90 cm krutine Issilyginsiu ir pasirodysiu
QUOTE(enura @ 2013 12 30, 14:20)
Cia Jus savo foto ikelet Nu super atrodo viskas Man jis butu dar labiau nearealus jeigu butu ilgesnis, nes jau pati tokio nebeuzsideciau niekaip
enura, nu cia dabar...jauna, zavi, daili figura.. iki kauliuku dar spesit sijonus panesiot
QUOTE(enura @ 2013 12 30, 14:20)
Po vakarykščio swingo nesitiki? Man toks vaizdas, kad dar mano didesnė krūtinė visą jo vaizdą gadina... Kažkaip man tas swingas neišeina iš galvos.
O tokio trumpumo sijonus dėl kūdesnės apatinės dalies ir nešioju. Žodžiu, juokingą figūrą turiu Galiu su tuo pačiu sijonu prie tos pačios sienos nusifotografuoti, jei nesitiki, kad mano kojos
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 30, 14:23)
enura, nu cia dabar...jauna, zavi, daili figura.. iki kauliuku dar spesit sijonus panesiot
Aš ir taip sakau. Ilgus pensijoj reikia nešioti
na iki kauliuku tai dar ne , mini in wool nesioju irgi , na bet sitas jau trumpokas man sakytu visai boba sudurniavo
QUOTE(*Demettriuke* @ 2013 12 30, 14:29)
Galiu su tuo pačiu sijonu prie tos pačios sienos nusifotografuoti, jei nesitiki, kad mano kojos
tikiu tikiu taigis ir sakau kad labai gerai atrodo buna is blogu nuotraukas ikelia, delto ir pasitikslinau
Papildyta:
ai dar pamirsau parasyt - o paciai dar jaunesnei ir grazesnei ir su ilgom graziom kojom kuom tas pilkasis per trumpas buvo a
QUOTE(enura @ 2013 12 30, 14:41)
na iki kauliuku tai dar ne , mini in wool nesioju irgi , na bet sitas jau trumpokas man sakytu visai boba sudurniavo
tikiu tikiu taigis ir sakau kad labai gerai atrodo buna is blogu nuotraukas ikelia, delto ir pasitikslinau
Papildyta:
ai dar pamirsau parasyt - o paciai dar jaunesnei ir grazesnei ir su ilgom graziom kojom kuom tas pilkasis per trumpas buvo a
Papildyta:
ir netgi zinau, kas taip sakytu...tos, kurios negali tokiu sijonu nesiot
uuuups keliasi jis man i virsu ir per liemeni tiki tik..nepatinka man taip...
vakar dar karta viska ramiai persimatavau, tai vis delto swingas jega, tokio zydro dangaus melynumo noreciau, bijau, kad tas naujasis per daug blankus bus..
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 30, 14:44)
ir netgi zinau, kas taip sakytu...tos, kurios negali tokiu sijonu nesiot
vakar dar karta viska ramiai persimatavau, tai vis delto swingas jega, tokio zydro dangaus melynumo noreciau, bijau, kad tas naujasis per daug blankus bus..
rimtesni zmones manau sakytu kad :kuku:
jeigu lipa i virsu tai negerai, vis tik mazokas reiskias gaila, nes tikrai labai gerai atrodo.
o zydrasis swingas ir mane vilioja. Man tiks ir blankusis. Jeigu nepagausiu flaminginio imsiu si, kaip tik ir i sale gal imes pavasariop
QUOTE(enura @ 2013 12 30, 14:53)
rimtesni zmones manau sakytu kad :kuku:
jeigu lipa i virsu tai negerai, vis tik mazokas reiskias gaila, nes tikrai labai gerai atrodo.
o zydrasis swingas ir mane vilioja. Man tiks ir blankusis. Jeigu nepagausiu flaminginio imsiu si, kaip tik ir i sale gal imes pavasariop
tikrai manau bus su laiku i sale perkeltas