Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Aireda, o kokio dydzio tippius jus devite? Laukiu pilkojo megztuko XXS dydzio, tai dabar jau bijau, kad bus per mazas...
Atsakyti
Aireda, grazuole wub.gif , puikiai thumbup.gif

Tikrai saunus megztukai, db ne nezinau kuris grazesnis biggrin.gif Derinukai geri gavosi 4u.gif Ir svarbiausia ju galima padaryti daug biggrin.gif
As dar isivaizduoju, kad tas juodas labai gerai ziuretusi su modern red spalvos cafe capri wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapanka @ 2013 12 30, 14:49)
Aireda, o kokio dydzio tippius jus devite? Laukiu pilkojo megztuko XXS dydzio, tai dabar jau bijau, kad bus per mazas...

Tapanka, tippiai man geriau XS d. Tas pilkas, jiegu ir didintas, tai kokiu puse dydzio.

QUOTE(Dideja @ 2013 12 30, 14:49)
Aireda, grazuole  wub.gif , puikiai thumbup.gif

Tikrai saunus megztukai, db ne nezinau kuris grazesnis biggrin.gif Derinukai geri gavosi 4u.gif Ir svarbiausia ju galima padaryti daug biggrin.gif
As dar isivaizduoju, kad tas juodas labai gerai ziuretusi su modern red spalvos  cafe capri wub.gif  wub.gif

Dideja thumbup.gif

Tas juodas is tikruju ne juodas o tamsiai zalias ax.gif Prie cafe capri modern red tikrai turetu tikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 12 30, 13:04)
Su Artejanciais visas Jcrew myletojas 4u.gif
Ateinu su savo jcrew megztiniais.

ir Tave su artejanciais drinks_cheers.gif Labai grazus visi derinukai wub.gif Bet man vis tik pilkasis megztukas grazesnis, jeigu reiktu rinktis imciau si biggrin.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2013 12 30, 13:30)
Gavau sijonuką vilnoniuką.
Mano akims jis man nerealiai gražus...  ax.gif  blush2.gif

Cia Jus savo foto ikelet bigsmile.gif Nu super atrodo viskas thumbup.gif Man jis butu dar labiau nearealus jeigu butu ilgesnis, nes jau pati tokio nebeuzsideciau niekaip rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek graziu pirkiniu bigsmile.gif Labai patiko Laimingos merginos swingas, labai graziai ziurisi thumbup.gif
As gavau Factory geletuosius marskinukus wub.gif Puikiai tiko S dydis su 90 cm krutine thumbup.gif Issilyginsiu ir pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 30, 14:20)

Cia Jus savo foto ikelet  bigsmile.gif Nu super atrodo viskas  thumbup.gif Man jis butu dar labiau nearealus jeigu butu ilgesnis, nes jau pati tokio nebeuzsideciau niekaip  rolleyes.gif

enura, nu cia dabar...jauna, zavi, daili figura.. iki kauliuku dar spesit sijonus panesiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 30, 14:20)
Cia Jus savo foto ikelet  bigsmile.gif Nu super atrodo viskas  thumbup.gif Man jis butu dar labiau nearealus jeigu butu ilgesnis, nes jau pati tokio nebeuzsideciau niekaip  rolleyes.gif

Po vakarykščio swingo nesitiki? biggrin.gif Man toks vaizdas, kad dar mano didesnė krūtinė visą jo vaizdą gadina... Kažkaip man tas swingas neišeina iš galvos.
O tokio trumpumo sijonus dėl kūdesnės apatinės dalies ir nešioju. Žodžiu, juokingą figūrą turiu biggrin.gif Galiu su tuo pačiu sijonu prie tos pačios sienos nusifotografuoti, jei nesitiki, kad mano kojos lotuliukas.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 30, 14:23)
enura, nu cia dabar...jauna, zavi, daili figura.. iki kauliuku dar spesit sijonus panesiot smile.gif

drinks_cheers.gif Aš ir taip sakau. Ilgus pensijoj reikia nešioti doh.gif

Atsakyti

na iki kauliuku tai dar ne biggrin.gif , mini in wool nesioju irgi drinks_cheers.gif , na bet sitas jau trumpokas man unsure.gif sakytu visai boba sudurniavo doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2013 12 30, 14:29)
Galiu su tuo pačiu sijonu prie tos pačios sienos nusifotografuoti, jei nesitiki, kad mano kojos  lotuliukas.gif

tikiu tikiu biggrin.gif 4u.gif taigis ir sakau kad labai gerai atrodo mirksiukas.gif buna is blogu nuotraukas ikelia, delto ir pasitikslinau
Papildyta:

ai dar pamirsau parasyt - o paciai dar jaunesnei ir grazesnei ir su ilgom graziom kojom kuom tas pilkasis per trumpas buvo g.gif a cool.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 30, 14:41)
na iki kauliuku tai dar ne  biggrin.gif , mini in wool nesioju irgi  drinks_cheers.gif , na bet sitas jau trumpokas man  unsure.gif sakytu visai boba sudurniavo  doh.gif  lotuliukas.gif
tikiu tikiu  biggrin.gif  4u.gif taigis ir sakau kad labai gerai atrodo  mirksiukas.gif buna is blogu nuotraukas ikelia, delto ir pasitikslinau
Papildyta:

ai dar pamirsau parasyt - o paciai dar jaunesnei ir grazesnei ir su ilgom graziom kojom kuom tas pilkasis per trumpas buvo g.gif a cool.gif

ir netgi zinau, kas taip sakytu...tos, kurios negali tokiu sijonu nesiot cool.gif

uuuups biggrin.gif keliasi jis man i virsu ir per liemeni tiki tik..nepatinka man taip...
vakar dar karta viska ramiai persimatavau, tai vis delto swingas jega, tokio zydro dangaus melynumo noreciau, bijau, kad tas naujasis per daug blankus bus..
Atsakyti
Demettriuke, pamacius jusu foto su pilku mini sijonuku, galiu drasiai pasakyti, kad meskite ta swinga i sona, jis tikrai jusu nepuosia, o va sijonukas thumbup.gif . Pati toki turiu, tik juoda, tai man jis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tapanka: 30 gruodžio 2013 - 14:53
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 30, 14:44)
ir netgi zinau, kas taip sakytu...tos, kurios negali tokiu sijonu nesiot  cool.gif

uuuups biggrin.gif keliasi jis man i virsu ir per liemeni tiki tik..nepatinka man taip...
vakar dar karta viska ramiai persimatavau, tai vis delto swingas jega, tokio zydro dangaus melynumo noreciau, bijau, kad tas naujasis per daug blankus bus..

rimtesni zmones manau sakytu kad :kuku: rolleyes.gif

jeigu lipa i virsu tai negerai, vis tik mazokas reiskias verysad.gif gaila, nes tikrai labai gerai atrodo.
o zydrasis swingas ir mane vilioja. Man tiks ir blankusis. Jeigu nepagausiu flaminginio imsiu si, kaip tik ir i sale gal imes pavasariop ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 30, 14:53)
rimtesni zmones manau sakytu kad :kuku:  rolleyes.gif

jeigu lipa i virsu tai negerai, vis tik mazokas reiskias  verysad.gif gaila, nes tikrai labai gerai atrodo. 
o zydrasis swingas ir mane vilioja. Man tiks ir blankusis. Jeigu nepagausiu flaminginio imsiu si, kaip tik ir i sale gal imes pavasariop  ax.gif

tikrai manau bus su laiku i sale perkeltas drinks_cheers.gif
Atsakyti