Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(micefee @ 2013 12 29, 21:41)
Aš pirkau mėlynas 25 dydį su 90cm klubais ir 68cm liemeniu... Šiaip nešioju įprastai kelnių 26 dydį arba EU36. Kol dar juos gausiu kelios savaitės jei ne daugiau, bet jaučiu, turėčiau įlįsti jei jos tamprios??? Labai norėčiau šviesių, bet va jei braškiautoja sako, kad 26 dydis atitinka EU38, tai jaučiu paskęsiu...

O man tie swingai visai nepatinka, nesuprantu tos SM manijos. biggrin.gif

na as del tu kelniu pagal save sprendziu nes siaip dzinsus nesioju 40 dydzio del nekudo liemens, o sedyne kaip ir 38 tai ir sakau per klubus ilindau o per liemeni lasinukai islipo lauk, slaunys vel gi idealiai. Nu keista ta mano figura, reikia sukti lanka tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2013 12 29, 21:47)
as dar ne karto jo nesivilkau tik issitraukiu pasimatuoju apsiziuriu, vis tikiuosi ismainyti i XS kad maziau tie sonai kabetu. Bet jis man patinka smile.gif
Papildyta:

krutine 95-96cm, ugis 164cm tokia vidutinio kuno sudejimo nei kuda nei stora biggrin.gif  4u.gif

Pas mane 94cm ir 160cm, tai irgi nei kūda nei stora biggrin.gif
Tai pačiai pagal savijautą norisi mažesnio g.gif Užtat ir man abejonė, nes nemėgstu per didelių drabužių. Klaikiausiai tai kai pažastys nudribusios doh.gif
QUOTE(Braskiautoja @ 2013 12 29, 21:51)
na as del tu kelniu pagal save sprendziu nes siaip dzinsus nesioju 40 dydzio del nekudo liemens, o sedyne kaip ir 38 tai ir sakau per klubus ilindau  o per liemeni lasinukai islipo lauk, slaunys vel gi idealiai. Nu keista ta mano figura, reikia sukti lanka tikriausiai biggrin.gif

Tai ne jūs viena su tokia figūra doh.gif Pas mane irgi per kojas ir užpakalį 36d, o per liemenį 38d reikia, nes lašiakų kalnas doh.gif

O jūs turit nors vieną sijonuką iš JC? Bijau pirkt dėl tų savo lašiakų ant pilvo. Per laisvo nenoriu, o per mažas irgi bus blogai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2013 12 29, 21:51)
na as del tu kelniu pagal save sprendziu nes siaip dzinsus nesioju 40 dydzio del nekudo liemens, o sedyne kaip ir 38 tai ir sakau per klubus ilindau  o per liemeni lasinukai islipo lauk, slaunys vel gi idealiai. Nu keista ta mano figura, reikia sukti lanka tikriausiai biggrin.gif

via factory rubai visados padidinti buna, tai as nesiojanti 27 man situ velevetu riektu 26 dyd. man jie labai grazus tie velevetukai, ypac ta svelni persiko spalva wub.gif wub.gif idomu tik ju kokybe? g.gif g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 29 gruodžio 2013 - 21:02
QUOTE(inga_ @ 2013 12 29, 22:02)
via factory rubai visados padidinti buna,

nesutinku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 29, 19:18)

kaip gražiai ta maikelė sukišta į sijoną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2013 12 29, 21:01)
Tai pačiai pagal savijautą norisi mažesnio g.gif  Užtat ir man abejonė, nes nemėgstu per didelių drabužių. Klaikiausiai tai kai pažastys nudribusios doh.gif 

Tai ne jūs viena su tokia figūra doh.gif  Pas mane irgi per kojas ir užpakalį 36d, o per liemenį 38d reikia, nes lašiakų kalnas doh.gif

O jūs turit nors vieną sijonuką iš JC? Bijau pirkt dėl tų savo lašiakų ant pilvo. Per laisvo nenoriu, o per mažas irgi bus blogai.. verysad.gif

As jus suprantu ir uzjauciu. Mano klubai 38 dydziui, o pilvas apsidziaugtu 40 gaves, bet tada per klubus is vis jau kabo.. tai zodziu skriaudziu siek tiek pilva biggrin.gif Mano siumetine nauju metu rezoliucija - pradet uzsiiminet su pilvu, visokius spec pratimus, reik kazkaip pradet su juo dirbt.
Atsakyti

QUOTE(Parachutes @ 2013 12 29, 22:14)
As jus suprantu ir uzjauciu. Mano klubai 38 dydziui, o pilvas apsidziaugtu 40 gaves, bet tada per klubus is vis jau kabo..

pas mane irgi tas pats...bet turiu dzinsu is jcrew, kurie tinka, visur gerai...bet cia is senesniu kolekciju, dabar nezinau kaip siuna, beje ir sijonai kazkaip is jcrew nelogai ziuris, bent jau as priejau isvados, kad Jcrew galima rasti rubu su tokia figura, skirtingai nei koks RL-bent jau kiek man pasitaike ax.gif
Atsakyti
Pas mane atvirkštinė bėda - pilvui galiu imti dviem dydžiais mažesnius rūbus, nei klubams, todėl jcrew vis rečiau ir rečiau kokias apačias perku. Išimtis tik džinsai, nes jų jokių be diržo negaliu nešiot, o Jcrew labai patinka tall ilgis ir minkštumas smile.gif

Sakyčiau, crew modeliai pritaikyti nedideliems skirtumams tarp klubų ir liemens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilka*: 29 gruodžio 2013 - 21:39
Siu dzinsiuku nieks neturit? Su 96 cm kokio dydzio reiktu?
http://www.jcrew.com...isFromSale=true
Atsakyti
QUOTE(**Iris** @ 2013 12 29, 23:22)
Siu dzinsiuku nieks neturit? Su 96 cm kokio dydzio reiktu?
http://www.jcrew.com...isFromSale=true

Krista08 (jeigu gerai nicka pamenu) tokius turi. Man rodos sake kad atitinka iprasta dydi. Tai su 96 cm kokio 27 arba 28 reiktu pagal mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 29, 23:32)
Krista08 (jeigu gerai nicka pamenu) tokius turi. Man rodos sake kad atitinka iprasta dydi. Tai su 96 cm kokio 27 arba 28 reiktu pagal mane  4u.gif

Aciu, as irgi mastau apie 28 dydi, nes berods lb panasius geltonus turiu 29 tai pasitampo siek tiek, ydomu kaip sie:hm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Iris**: 29 gruodžio 2013 - 23:45
QUOTE(**Iris** @ 2013 12 29, 23:45)
Aciu, as irgi mastau apie 28 dydi, nes berods lb panasius geltonus turiu 29 tai pasitampo siek tiek, ydomu kaip sie:hm

manau 28 turetu uztekti. As su ~95cm masciau siuos 27 imti, bet nesulaukiau kol nukainuos normaliai, tai RL baltus nusipirkau.
Geltonus ir as turiu, man jie irgi labai prasitampo nesiojant drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2013 12 29, 22:01)
Tai pačiai pagal savijautą norisi mažesnio g.gif  Užtat ir man abejonė, nes nemėgstu per didelių drabužių. Klaikiausiai tai kai pažastys nudribusios doh.gif 

Tai ne jūs viena su tokia figūra doh.gif  Pas mane irgi per kojas ir užpakalį 36d, o per liemenį 38d reikia, nes lašiakų kalnas doh.gif

turiu is Factory vieną 4 dydzio (toks ant parauktos placios gumos be jokių užtrauktukų) tai nesirezia niekas, bet norisi 2, laisvokas prieitu kas nors ir laisvai nutrauktu zemyn biggrin.gif lotuliukas.gif va tokį tik juodą
user posted image
Taip pat bendradarbe buvo nusipirkusi JCrew vilnos sijonuka (mini pilkos spalvytes su kazkokiu bantuku ar virvelemis kurios susirisa, zodziu db jis ant bangos tik foto nerandu, tai matavausi 4 dydis puikiai tiko irgi
Atsakyti