Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Lyn @ 2013 12 29, 21:11)

zinoma pritariu lyn nera abejoniu, kad tinka tamsios pedkelnes, o ka tas fonas reiskia? biggrin.gif tas sieno kupeta? biggrin.gif
Atsakyti
Lauryna50, manau, kad tinkamas smile.gif
Bet geriausia , aisku, uzsideti ir paziureti kaip ziurisi smile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif Nupirks tai nupirks, nenupirks, tai tada teks nešiot. Aš viršus mėgstu laisvesnius. Be to, per šventes užsimetė kokie 2,5 kg... doh.gif Žodžiu, supratau, kad teks jungt pavarą ME.
Dėl V iškirpčių : aš jų privengiu, nes tada dar labiau krūtinė išsipučia ir vulgarokai atrodo. Man prie širdies apvalios.
Ryt pasiimsiu sijonuką kriu vieną ir dar teks vieno palaukt. Bei kelnių cafe capri laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 12 29, 21:09)
KLAUSIMAS - kaip manot, ar sis sijonukas tinkamas devet prie juodu, gal net nepersvieciamu pedkelniu? Nes su plikom blauzdom tikrai jo nedevesiu...
SITAS

Tikrai tinkamas 4u.gif Ir as ji vis stebiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 29 gruodžio 2013 - 20:27
QUOTE(inga_ @ 2013 12 29, 21:15)
zinoma pritariu lyn nera abejoniu, kad tinka tamsios pedkelnes, o ka tas fonas reiskia? biggrin.gif tas sieno kupeta? biggrin.gif

... nu tai cia visa reikalo esme - su tokiu sijonuku ant sieno kupetoz... tongue.gif lotuliukas.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 29 gruodžio 2013 - 20:29
QUOTE(lauryna50 @ 2013 12 29, 21:28)
... nu tai cia viso reikalo esme - su tokiu sijonuku ant sieno kupetoz... tongue.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

ir be pedkelniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2013 12 29, 21:29)
ir be pedkelniu  biggrin.gif

lotuliukas.gif ja ja, jas iki uzsiropsciant numest... Cia tarpsventines nuotaikos dar, matau, sklando... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 29 gruodžio 2013 - 20:31
Klausykit, o kaip šitos striukės? Jei m nešioji, m ir imti? Ir dar, jau čia didžiausia nuolaida ar dar mažins kainą? g.gif Žiūriu ir žiūriu į ją, bet kaina nežavi kažkaip...

user posted image

http://www.jcrew.com...isFromSale=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 29 gruodžio 2013 - 20:38
QUOTE(Parachutes @ 2013 12 29, 18:18)
Man is paskutiniu pirkiniu labiausiai patiko FACTORY MIDRISE SKINNY JEAN IN VELVET Mauve Blush spalvos wub.gif Paprastai nesioju 28 dydi, toki ir siu emiau - tiko. Manau buciau ilindus ir i 27 dydi, nes jos tamprios, bet as nemegstu per daug aptemptu rubu.
linkas: http://factory.jcrew...p;bmUID=k6olaF9

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 29, 18:27)
As tuos velvetukus jau nuo rugsejo ziuriu ir ziuriu..bet pagauti niekaip nepavyksta  doh.gif
Jeigu kuri uzmatysite 25 sviesiuju, saukit garsiai smile.gif))

Aš pirkau mėlynas 25 dydį su 90cm klubais ir 68cm liemeniu... Šiaip nešioju įprastai kelnių 26 dydį arba EU36. Kol dar juos gausiu kelios savaitės jei ne daugiau, bet jaučiu, turėčiau įlįsti jei jos tamprios??? Labai norėčiau šviesių, bet va jei braškiautoja sako, kad 26 dydis atitinka EU38, tai jaučiu paskęsiu...

O man tie swingai visai nepatinka, nesuprantu tos SM manijos. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 29 gruodžio 2013 - 20:42
QUOTE(-_erinija_- @ 2013 12 29, 21:29)
ir be pedkelniu  biggrin.gif

-erinija ir lauryna, jūs pašėlusios kojotės wub.gif wub.gif
sijonukas tamsus, tai tikrai puikiai tinka tamsios pedkelnes, permatomos pagal ilgi sijono man cia nelabai, lauryna wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 29 gruodžio 2013 - 20:42
QUOTE(-_erinija_- @ 2013 12 29, 20:30)
Kodel ne- gal ir gerai kartais pasigincyt- tiesos prieinama gince  mirksiukas.gif

Braskiautoja, o kaip jus pati jame jauciates? ax.gif

as dar ne karto jo nesivilkau tik issitraukiu pasimatuoju apsiziuriu, vis tikiuosi ismainyti i XS kad maziau tie sonai kabetu. Bet jis man patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay @ 2013 12 29, 20:32)
Man dar dėl palyginimo Erinija ir Braškiautoja - priminkit savo kūnų centimetražus tongue.gif

krutine 95-96cm, ugis 164cm tokia vidutinio kuno sudejimo nei kuda nei stora biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 12 29, 21:41)
O man tie swingai visai nepatinka, nesuprantu tos SM manijos. biggrin.gif

yra ir daugiau Jums prijaučiančių, man tik spalvos labai gražios ax.gif
Atsakyti