Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

lauryna50, suknutė šilkinė labai gražiai, bet tikrai manau tau reiktų usa8, aš tokią pačią šilkinę turiu floral palaidinę usa4, tai suknutę kažin ar pakaktų man usa4, čia jaučiu ir man usa6 tokios riektų, antra suknutė, labai dailiai atrodo ypač su tais rožiniais ryškiais loaferiais wub.gif wub.gif wub.gif

gretuxxx, boyfriendas kaip užpildo krutinę nepatinko, pati xs -acorn spalvytę turėjau ir dar foto tebeturiu, lygiai taip pat man negražiai kabėjo po krutine ir šonai g.gif schmoll.gif , dar man ilgis geriau atrodė, nes aš ant lygiapadžių foto dariau,o gretuxxx dar su aukštakulniais tai iš kabo tas boyfrienas g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2014 01 08, 08:53)
Sveiki, na ar niekas neturit tokio megztuko, ar sijonuko 4u.gif  g.gif

Manau, sijono dydis bus geras.
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 08, 10:38)
... pvz sampes butelaiti...  blush2.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

niekaip... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2014 01 08, 09:53)
Sveiki, na ar niekas neturit tokio megztuko, ar sijonuko 4u.gif  g.gif

Aciu uz atsakymus 4u.gif , sijona susisiaurinsiu , jei bus didokas smile.gif . na o su megztuku doh.gif .. , jei netiks na kagi pardavinesiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibai: 08 sausio 2014 - 10:07
QUOTE(inga_ @ 2014 01 08, 10:31)
lauryna50, suknutė šilkinė labai gražiai, bet tikrai manau tau reiktų usa8, aš tokią pačią šilkinę turiu floral palaidinę usa4, tai suknutę  kažin ar pakaktų man usa4, čia jaučiu ir man usa6 tokios riektų, antra suknutė, labai dailiai atrodo ypač su tais rožiniais ryškiais loaferiais wub.gif  wub.gif  wub.gif

... bet vat, kad 8d greiciausiai klubai bus platoki.
Lyn, su 93cm man atrodo bus per mazai 8d... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 08 sausio 2014 - 10:12
QUOTE(driu @ 2014 01 08, 10:10)
Labas rytas  4u.gif ,
Gal galit pakomentuoti zomsinius loafer'ius, ar patogus, minksti ir kaio dydziai? kazin 59,99 gera kaina?  g.gif

Turiu dvi poras, labai man jie patinka. Apie jcrew loaferius jau diskutavome kazkada. Padas ju aisku labai plonas, odinis. Bet siaip labai patogus, oda minksta. As emiau puse dydzio didesnius, nei iprastas dydis, kad uztektu plocio. Jeigu peda siaura tiktu ir iprastas dydis.
Kaina tokia tikrai gera, nesu mazesnes maciusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 01 08, 10:41)
Turiu dvi poras, labai man jie patinka. Apie jcrew loaferius jau diskutavome kazkada. Padas ju aisku labai plonas, odinis. Bet siaip labai patogus, oda minksta. As emiau puse dydzio didesnius, nei iprastas dydis, kad uztektu plocio. Jeigu peda siaura tiktu ir iprastas dydis.
Kaina tokia tikrai gera, nesu mazesnes maciusi mirksiukas.gif

aciu labai uz atsakyma, idomu kaip realiai spalva BLUE SEA atrodo g.gif

jau radau ebay nemazai realiu foto, grazi spalvyte smile.gif http://www.ebay.com/...T-/190941097415
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 08 sausio 2014 - 10:55
QUOTE(driu @ 2014 01 08, 11:52)
aciu labai uz atsakyma, idomu kaip realiai spalva BLUE SEA atrodo  g.gif

jau radau ebay nemazai realiu foto, grazi spalvyte smile.gif http://www.ebay.com/...T-/190941097415

aš turiu tokius, odytė minkšta, kaip šilkas, tik mano spalvytė ta kur matosi foto švelni kūno tokia, dabar tiklsiai pavadinimo nebepamenu smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 08 sausio 2014 - 12:28
Siandien gavau si merino leather pocket tunic, XS dydis, juoda

user posted image

Tai su 89-65 tokia didoka ji, bet kiek ziuriu ant manekenes jis taip pat labai laisvas, peciai pasmuke, tai va taip pat ir man atrodo, dar reikes matuotis, nes dabar neapsisrendziu, grazu cia ar jau kaip maisas biggrin.gif

Siaip kokybe puiki, tunika silta, turinti svorio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 08, 11:11)
... bet vat, kad 8d greiciausiai klubai bus platoki.

bet ir ilgis bus ilgesnis smile.gif wub.gif geriau manau būtų g.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mimsy @ 2014 01 08, 13:45)

Siaip kokybe puiki, tunika silta, turinti svorio  ax.gif

kadangi odines kisenes, as tokia pilka turiu su megztom paprastom kisenem, bet matosi kad megztukas, o ne koks pliurzis smile.gif ax.gif
Atsakyti
Gal matet kokiu dydziu neon flamingo swingo siandien buvo? Dabar tik L matau...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 08, 13:05)
Gal matet kokiu dydziu neon flamingo swingo siandien buvo? Dabar tik L matau...

Toks ir tebuvo
Atsakyti