lauryna50, panašaus mes labai sudėjimo. Sakykit, o ta paneled dress Jums aptempta ar laisva? Galvoju, kaip aš čia su dydžiu būsiu prasisukusi
Užsimaniau ir aš tos gražios gėlėtos šilkinukės suknelės... Ką dabar...
Code: keep calm, code: keep calm
Vakar edie purse buvo įmetę tokia gera kaina... Ale kad man nepagavo...
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 08, 09:27)
Koki menesi jis stovi uzsleptas ta kaina...
Bandykit gaudyti, siandien jam duos 40% Tikrai dar ji imes, nes tik vakar oficialiai parode, manau papildys
As vis dar nesupratau ar jis man patinka ar ne Turiu mini edie, tai tikrai mazas man O ir ta forma jo tokia griezta, kad neidesi daugiau nei priklauso
QUOTE(varlyte3 @ 2014 01 08, 07:39)
Bandykit gaudyti, siandien jam duos 40% Tikrai dar ji imes, nes tik vakar oficialiai parode, manau papildys
As vis dar nesupratau ar jis man patinka ar ne Turiu mini edie, tai tikrai mazas man O ir ta forma jo tokia griezta, kad neidesi daugiau nei priklauso
Tai vakar aš ir įmečiau, gal pagaus, gal nepagaus, be didelio tokio noro. Bet kai pamačiau, kad dingo, tai kažkodėl susinervinau. Ačiū, bandysiu, jaučiu.
Baigėsi sale'ai, tai kodas mano tikrai suveiks
Lauryna50, abi suknytes ziurisi ant Taves labai graziai
Bet ta grazioji silkine irgi kaip nulieta, prigludusi, ta prasme kaip trikotazine, tai kazi kaip butu nesiojant , nes juk silkinei tikrai reikia laisvumo kazkiek, kad nebutu tempimo ir nepradetu irti per siules O dar sakei, kad jauciasi kazkoks verzimas ar nepatogumas...
Papildyta:
Labai dailiai ziurisi tiek pats megztukelis, tiek derinuke su dzinsais
Bet ta grazioji silkine irgi kaip nulieta, prigludusi, ta prasme kaip trikotazine, tai kazi kaip butu nesiojant , nes juk silkinei tikrai reikia laisvumo kazkiek, kad nebutu tempimo ir nepradetu irti per siules O dar sakei, kad jauciasi kazkoks verzimas ar nepatogumas...
Papildyta:
QUOTE(gretuxxx @ 2014 01 07, 16:24)
Gal pades. Matmenys praktiskai identiski 88 68 93cm. Boyfriend XXS, Caramel spalvyte.
Labai dailiai ziurisi tiek pats megztukelis, tiek derinuke su dzinsais
Lauryna50 nu liuks. Silkinuke labai graziai atrodo, bet supratau kad su savo krutine 93 ne i 8 dydi (kuri maniau man reiktu pirkti) netilpsiu, nebent 10, bet 10 skesiu per liemeni ir kkubus
Ta trikotazine suknute irgi neblogai atrodo. As pati matavausi 8 dydi, tai per krutine gerai, bet va liemuo ir klubai platoki, nors liemens linija labai ant ribos ir 6 dydyje manau jau butu per aukstai
Ta trikotazine suknute irgi neblogai atrodo. As pati matavausi 8 dydi, tai per krutine gerai, bet va liemuo ir klubai platoki, nors liemens linija labai ant ribos ir 6 dydyje manau jau butu per aukstai
QUOTE(varlyte3 @ 2014 01 08, 08:39)
... pvz sampes butelaiti...
QUOTE(baibai @ 2014 01 07, 15:41)
Merginos, turbut kuri turite toki factory. pasigavau M dydi su 96-97 krutine. Ar smarkiai didintas ? Cia manau vienas is tu kalnieriutu megztuku. spalvos kitu skiriasi bet dydis turbut vienodas ju , jei M tai bus vienodos apimtys. na labai reikia zinot, nes pasigavau ir S panasu, tai galvojau S dukrai jei man M garas bus, ar mano vaikas visdelto liks be nieko, nes didinti jie labai
Ir dar tokio vilnos sijonuko laukiu 10 dydzio su 107 per klubus. gal ir sis didintas ar paskesiu . gal kuri turit. ACIU
Ir dar tokio vilnos sijonuko laukiu 10 dydzio su 107 per klubus. gal ir sis didintas ar paskesiu . gal kuri turit. ACIU
Sveiki, na ar niekas neturit tokio megztuko, ar sijonuko
QUOTE(baibai @ 2014 01 08, 09:53)
As turiu factory vilnos sijona 2 dydi su 93 cm, tai buvo truputi platokas, teko siaurinti, nors j.crew sijono 2 d. kaip tik
Labas rytas ,
Gal galit pakomentuoti zomsinius loafer'ius, ar patogus, minksti ir kaio dydziai? kazin 59,99 gera kaina?
Gal galit pakomentuoti zomsinius loafer'ius, ar patogus, minksti ir kaio dydziai? kazin 59,99 gera kaina?
QUOTE(baibai @ 2014 01 08, 09:53)
Megztukas didintas dydziu
QUOTE(farnese @ 2014 01 07, 17:59)
Dar norejau paklausti swingo turetoju, ar jums medziagyte nepasiburbuliavo, nepasivele? Nes uzsidejau kokius 8 kartus ir ziuriu, kad priekis pasiveles toks...
mano navy taip pat pasiburbuliavo, apsirengusi buvau dar mažiau kartų
Kalbejom apie factory megztuku blogaja sudeti, o cia va jau kiek mergaiciu del swingo "burbulavimosi" raso
Taip iseina, kad paskutiniu metu j. crew megztukams ne tik ilgio truksta, bet dar ir kokybes...
Taip iseina, kad paskutiniu metu j. crew megztukams ne tik ilgio truksta, bet dar ir kokybes...