Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Chardonnay @ 2014 01 07, 21:09)
Kaip Aireda sakė, tikrai atrodo Chic mirksiukas.gif  Labai gražiai jums bigsmile.gif  P.S. kokie čia džinsiukai? Irgi super atrodo smile.gif

Rich & Skinny Coated Legacy Skinny Jean
Spalvyte Your Lying Eye
Tik fotikas siek tiek spalvas iskraipe.
http://www.revolvecl...code=RICH-WJ430
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 01 07, 22:39)
Rich & Skinny Coated Legacy Skinny Jean
Spalvyte Your Lying Eye 

Su tokiais dzinsais ir dar tokios spalvos, tai jau tikrai chic atrodo tas kuklus jcrew megztukas bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 01 07, 22:14)
Rodziausi rodziausi.. Esu ja be galo oatenkinta, tik kad ana kabo spintoj smile.gif nes oras tai ne ta tema..
Laukiam pavasario kaip minimum biggrin.gif

Jau nepamenu kaio su ja jauciuos, bet lyg ir niekur netempe. Nu bet as ir be papu ir be peciu..
doh.gif

Niu va, o as matyt praejusiam gyvenime plaukike buvau... nes remuka turiu...
Ir toks ispudis jei padaryciau su ja staigu stipresni judesi rankomis, tai rankoves - nugaroje per siules nuirtu... blink.gif
Bet siaip nereali - groziu grozis. Isskirtine man ji tokia wub.gif
Imesiu foto, prasau melynas kojas praignoruokit. Kadangi vasariniai bateliai iskeliave ilsetis, jau ka radau, ta ir apsiaviau tongue.gif
Abi suknutes - 6d.
HOTHOUSE FLORAL DRESS
user posted image
Antraja, rodziausi anksciau pilkaji varianta. Lb patiko, tai as stoju sio modelio gerbeju pusen. Man ji lb "prilipo" ir galvoju daznai ja dewesiu. Tik pedkelnes patigejau uzsideti blush2.gif
PANELED STRETCH DRESS
user posted image
Atsakyti
Vau, lauryna50. Abi tikrai dailiai. Aš pirmą visąlaik praignoruodavau, bet kuo daugiau rodot visos, tuo labiau patinka. O antrąją ir aš užsisakiusi laukiu. Kokie pas Jus išmatavimai ir ūgis? blush2.gif dėkui
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 07, 23:42)
Vau, lauryna50. Abi tikrai dailiai. Aš pirmą visąlaik praignoruodavau, bet kuo daugiau rodot visos, tuo labiau patinka. O antrąją ir aš užsisakiusi laukiu. Kokie pas Jus išmatavimai ir ūgis?  blush2.gif dėkui

Aciu mirksiukas.gif
Na ji lb grazi. Spalvos (beje jos gyvai grazesnes), rastais... Bet siulyciau, pas ka peciai platesni, atsargiai su ja.
O vat antroji, tai dbr pagalvojau, kad jauciuos su ja kaip su kokiu "treningu" - lb smagi.
Iki Kaledu 170 89/74/102. Bet dbr, po daugiadienio apsirijimo, nesimatuosiu tikrai blink.gif tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2014 01 07, 18:14)
lauryna, jei jums netiks, norėčiau tos suknelės. biggrin.gif Bet man jaučiu didoka bus...  g.gif Bet gal išeitų pasiaurinti.  wub.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Braskiautoja @ 2014 01 07, 18:27)
Sveikutes, pagaliau gavau savo džinsinius marškinukus. Su 96 cm krūtine man patarė imti 6 dydį, tai kaip tik tiko, o va per liemenį (84cm) norėtųsi mažesnio. Šiaip labai labai wub.gif džinsas toks storas, neskystas.
Rodausi ax.gif

O man kazkaip su dzinsiniais baltinukais protas neisnesa ju derinuku, kad nebutu lb vientisai... kaip cia dbr normaliai paskyti... g.gif Vat tie akmenukiniai, jie kazkaip vel kitas daiktas. O jei visai but panasaus audinuko dziunsiuku, galbiskuti liudnina, ne?
Kaip jus galvojat derinti?
Atsakyti
Lauryna, man abi suknelės dailios. Juodos ir aš laukiu.

Nežinau, ar esat matę šios moters blogą, ji dažnai j crew rūbus paderina. Labai netradiciškai: http://thechloeconspiracy.com/

Colorblock intarsia sweater
Linen botanical tank
Swoop top
Na ir daugiau jcrew rūbų deriniuose... Atrodo, visi rūbai nešiojami ir puikiai tinka. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 01 07, 23:07)
Lauryna, man abi suknelės dailios. Juodos ir aš laukiu.

Nežinau, ar esat matę šios moters blogą, ji dažnai j crew rūbus paderina. Labai netradiciškai: http://thechloeconspiracy.com/

Colorblock intarsia sweater
Linen botanical tank
Swoop top
Na ir daugiau jcrew rūbų deriniuose... Atrodo, visi rūbai nešiojami ir puikiai tinka.  bigsmile.gif

gerulė kokia...įsimylėjau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 07, 22:35)

Lauryna, su abiem labai graziai atrodai thumbup.gif Tik jei jausmas kad rankoves nuplyst gali tai gal ne kas tada verysad.gif paskui visa laika apie tai galvoti, nebus komforto unsure.gif
Kada cia HOTHOUSE FLORAL DRESS buvo imete crew? g.gif Kad spejai nugriebt o ir isparduotuvej viena dar maciau buvo bigsmile.gif

QUOTE(micefee @ 2014 01 07, 23:07)

geras, cia tas swoop topas isivaizduoju su nukirptu tuo siuliuku kur buna per viduri ir padaryta kad apsinuogina visa nugara bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 07, 23:35)

wub.gif nuostabiai, ir aš tokios noriu bigsmile.gif Bet su mano 160cm nebūtų per ilga? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 07, 22:35)

abi suknutės labai gražios, tik pirmosios reikėtų jums didesnės, nes atrodo gražiai
aptempta, o įvertinant, kad ji šilkinė (nesitampo), tai tuo labiau. Spalvos tokios ryškios, daug geriau atrodo nei jcrew puslapy ant manekenės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 08 sausio 2014 - 02:38
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 08, 00:06)
Aciu  mirksiukas.gif
Na ji lb grazi. Spalvos (beje jos gyvai grazesnes), rastais... Bet siulyciau, pas ka peciai platesni, atsargiai su ja.
O vat antroji, tai dbr pagalvojau, kad jauciuos su ja kaip su kokiu "treningu" - lb smagi.
Iki Kaledu 170 89/74/102. Bet dbr, po daugiadienio apsirijimo, nesimatuosiu tikrai  blink.gif  tongue.gif  biggrin.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif
Papildyta:
O man kazkaip su dzinsiniais baltinukais protas neisnesa ju derinuku, kad nebutu lb vientisai... kaip cia dbr normaliai paskyti...  g.gif  Vat tie akmenukiniai, jie kazkaip vel kitas daiktas. O jei visai but panasaus audinuko dziunsiuku, galbiskuti liudnina, ne?
Kaip jus galvojat derinti?

na cia nuotraukoj tikrai nederinau, norejau parodyt tik marskinukus. Su dzinsais man nelabai tinka, atrodau tokia visa "džinsinė", kol kas nesugalvojau ka cia priderinus, bet bandysiu ieskoti internete variantu g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 07, 23:35)

Abi suknutes - 6d.

Labai gražiai ant jūsų abi suknelės wub.gif
Atsakyti