Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Sveikutes, pagaliau gavau savo džinsinius marškinukus. Su 96 cm krūtine man patarė imti 6 dydį, tai kaip tik tiko, o va per liemenį (84cm) norėtųsi mažesnio. Šiaip labai labai wub.gif džinsas toks storas, neskystas.
Rodausi ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskiautoja: 07 sausio 2014 - 17:30
QUOTE(gretuxxx @ 2014 01 07, 16:05)
Pas mane rankos plonos. XS galvoju, gal jau nebutu rankoves aptemptos.  g.gif

Va, o mano rankos nera labai plonos, tai gaudysiu XS-a, jei pavyks pagaut, nes siandien buvo, bet uzsisakiau S-a... 4u.gif

Mano ugis 1,69, tai neturetu buti zymiai trumpesnis nei Jums, tuo labiau didesnis dydis turetu buti nors siek tiek ir ilgesnis...Man megztukas nepasirode trumpas, nes vienoj foto Jus rankas i virsu sukelusi, tai naturalu, kad atrodo trumpesnis nei pirmoje foto. Man grazu, net neisivaizdavau jo derinio su sijonu. drinks_cheers.gif

Dar norejau paklausti swingo turetoju, ar jums medziagyte nepasiburbuliavo, nepasivele? Nes uzsidejau kokius 8 kartus ir ziuriu, kad priekis pasiveles toks... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farnese: 07 sausio 2014 - 18:05
gal kuri noretu periimti skaiciukus? 00 dydis, pagauti uz 27,3$

user posted image
Atsakyti
QUOTE(farnese @ 2014 01 07, 17:59)
Dar norejau paklausti swingo turetoju, ar jums medziagyte nepasiburbuliavo, nepasivele? Nes uzsidejau kokius 8 kartus ir ziuriu, kad priekis pasiveles toks... g.gif

As tik karta uzsidejusi buvau-ir kaip viena karta devetas man jis labiau pasiburbuliavo, nei kiti merinukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 01 07, 18:13)
As tik karta uzsidejusi buvau-ir kaip viena karta devetas man jis labiau pasiburbuliavo, nei kiti merinukai g.gif

Tai ir mastau, ar ne uz ilgo nenusiburbuliuos tiek, kad bus toki geda detis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 01 07, 17:05)
Pas mane rankos plonos. XS galvoju, gal jau nebutu rankoves aptemptos.  g.gif

QUOTE(gretuxxx @ 2014 01 07, 17:34)
Cia merinukas. Ir neauksta as, 167cm. Krutine pas mane yra, tai gal siek tiek del to priekis patrumpeja.

Tai Xs kiek ilgesnis butu, o del rankoviu nezinau. Man netrukdo laisvesnes rankoves. Bet Jums grazu ir toks ilgis, spalva grazi ir tinka mirksiukas.gif

QUOTE(farnese @ 2014 01 07, 18:59)

As swinga navy daznai deviu, bet nepastebejau, kad burbuluotusi. Gal priklauso ir nuo virsutiniu rubu pamusalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(farnese @ 2014 01 07, 18:14)
Tai ir mastau, ar ne uz ilgo nenusiburbuliuos tiek, kad bus toki geda detis... biggrin.gif

O kokia spalva pas jus? Pas mane neon flamingo.. Gal nuo spalvos priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 01 07, 18:43)
As swinga navy daznai deviu, bet nepastebejau, kad burbuluotusi. Gal priklauso ir nuo virsutiniu rubu pamusalo g.gif

Tai, kad jau visus variantus apmasciau,virsutiniai rubai tikrai ne, jokiu papuosalu nesidejau,taip sakant,jokios trinties su kitais rubais ar daiktais,kad galetu burbuliuotis, nebuvo...Ziuresim,kaip bus toliau. : 4u.gif

Spalva - neon flamingo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farnese: 07 sausio 2014 - 19:03
QUOTE(Aireda @ 2014 01 07, 18:43)

Devejau karta ir tik namuose-nieko ant virsaus nesirengiau schmoll.gif
Atsakyti
Gavau graziuosius dzinsinius marskinukus su akmenukais wub.gif Puikiai tiko 4 dydis thumbup.gif Ir rankoves gero ilgio thumbup.gif Esu apsipatenkinus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 01 07, 17:34)
Cia merinukas. Ir neauksta as, 167cm. Krutine pas mane yra, tai gal siek tiek del to priekis patrumpeja.
Siek tiek is sono:
user posted image

Kaip Aireda sakė, tikrai atrodo Chic mirksiukas.gif Labai gražiai jums bigsmile.gif P.S. kokie čia džinsiukai? Irgi super atrodo smile.gif

Man merino tipis multistripe labai negražiai nusiburbuliavo po keleto apsivilkimų verysad.gif O alyvinis merino tipis puikiai laikosi, nors vilkėjau daugiau kartų..
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 07, 14:25)

Aleja,Tu rodeisi su ja, jei nesunku, brukstelk kaip tau devisi ji? Tu gi smulkute, ji tau ne trupucio per pecius ir rankas nevarze?

user posted image

Rodziausi rodziausi.. Esu ja be galo oatenkinta, tik kad ana kabo spintoj smile.gif nes oras tai ne ta tema..
Laukiam pavasario kaip minimum biggrin.gif

Jau nepamenu kaio su ja jauciuos, bet lyg ir niekur netempe. Nu bet as ir be papu ir be peciu..
doh.gif
Atsakyti