Oho na ir daug pasirodymu. Labiausiai patiko LaimingaMergina kombo blythe su sijonu Su tokiom graziom plonom kojom tik tokio trumpesnio ilgio sijonus ir nesiokit as jusu vietoj nieko neilginciau, nebent aisku paciai nemalonu.
Man is paskutiniu pirkiniu labiausiai patiko FACTORY MIDRISE SKINNY JEAN IN VELVET Mauve Blush spalvos Paprastai nesioju 28 dydi, toki ir siu emiau - tiko. Manau buciau ilindus ir i 27 dydi, nes jos tamprios, bet as nemegstu per daug aptemptu rubu. Is tikruju sios kelnes pranoko mano lukescius, prie kuno tokios malonios o ir spalva nenuobodi. Tik ilgio kaip visad noretusi ilgesnio.. nes esu 183cm ugio, bet planuoju su ilgaauliais nesioti. Kazkas klause kelniu ilgio, tai parasysiu ismatavimus:
28 dydis
per klubus: 44.5cm
vidinis kelniu ilgis: 75cm
soninis ilgis: 100cm
Gal rytoj jei susitrauks sventinis pilvas pademonstruosiu kelnes gyvai
linkas: http://factory.jcrew...p;bmUID=k6olaF9
QUOTE(enura @ 2013 12 29, 20:17)
as apie platuma rankoviu kalbejau Jus ar kazkas kitas sake, kad boyfriendo siauresnes, bet foto tai man panasaus plocio atrodo, virs alkuniu
siauros ir yra rankoves pati turejau xs, ir gan siauros, kai mano rankos nera storos, tai man labai patiko rankoves ir ilgos rankoves vis dar galvoju xxs isigyti vien del to krutines mazos pasiziureti kaip man uzpildytu
QUOTE(inga_ @ 2013 12 29, 20:16)
nu -erinija- tu šiandien stebini mane, kokia sexy, , žinok nublanko tas boyfriendas, akys nukrypo kitur mano
enura, teisingai rašai boyfriendai gražiau, kas turi krutines V-forma užpildo labai gražiai, pai turėjau kažkada buvau įdėjusi foto su xs acorn spalvyte , tikrai labai smagus megztukas bet va šonai kabėjo
dideja, laiminga mergina - teisingai v-forma boyfriendu atsargiai su krutine neužpildo gražiai kam Aar maža B
bet aš dar viltį turiu xxs boyfriendą išsibandyti, gal mažiau matysiu skirtumą xs netiko
enura, teisingai rašai boyfriendai gražiau, kas turi krutines V-forma užpildo labai gražiai, pai turėjau kažkada buvau įdėjusi foto su xs acorn spalvyte , tikrai labai smagus megztukas bet va šonai kabėjo
dideja, laiminga mergina - teisingai v-forma boyfriendu atsargiai su krutine neužpildo gražiai kam Aar maža B
bet aš dar viltį turiu xxs boyfriendą išsibandyti, gal mažiau matysiu skirtumą xs netiko
Oi Tu isdykele! Siaip timpos fainuoliskos- R& R. Kas megstat- tikrai rekomenduoju, ..
QUOTE(-_erinija_- @ 2013 12 29, 20:13)
Nu ne zinok- nesiauresnis. Jis tooks Tik ranku nepakeliau fotkindama.. Man tikrai l gerai Braskiautoja'i ziurisi Ir foto tokia kokia turetu but- viskas liuks matosi
na, nesigincysiu su 4 tokiu turetoja Jei sakai , kad geras toks, reiskia geras
QUOTE(Parachutes @ 2013 12 29, 20:18)
Man is paskutiniu pirkiniu labiausiai patiko FACTORY MIDRISE SKINNY JEAN IN VELVET Mauve Blush spalvos
grazios sios kelnes paziureti, bet as po 2 nesekmingu factory kelniu pirkimo (man ilgio truko ) kazkaip nebesiryzau....bet jei Tu su 183 cm emei, tai gal butu tike ir man
QUOTE(**Iris** @ 2013 12 29, 19:26)
Ydomu nestorina sios kelnytes?
Nestorina. Gal del to, kad ju liemuo midrise, nera visai nuzemintas. Ta uzmirsau pamineti, jau vien del to man ju modelis labai patiko
QUOTE(Dideja @ 2013 12 29, 20:23)
na, nesigincysiu su 4 tokiu turetoja Jei sakai , kad geras toks, reiskia geras
Kodel ne- gal ir gerai kartais pasigincyt- tiesos prieinama gince
Braskiautoja, o kaip jus pati jame jauciates?
Man dar dėl palyginimo Erinija ir Braškiautoja - priminkit savo kūnų centimetražus
QUOTE(Parachutes @ 2013 12 29, 20:30)
Nestorina. Gal del to, kad ju liemuo midrise, nera visai nuzemintas. Ta uzmirsau pamineti, jau vien del to man ju modelis labai patiko
O uz kokia kaina pirkai ? kokia jau gera skaitosi?
QUOTE(Dideja @ 2013 12 29, 19:29)
grazios sios kelnes paziureti, bet as po 2 nesekmingu factory kelniu pirkimo (man ilgio truko ) kazkaip nebesiryzau....bet jei Tu su 183 cm emei, tai gal butu tike ir man
As jau uzsigrudinau, kad visos kelnes bus trumpos ir mano tolerancija kelniu ilgiui del to labai didele norisi gi ir kazkokiu idomesniu spalvu/modeliu, o dazniausiai tokiu ilgio nepasirinksi... bet va paprastu melynu dzinsu tai tik Tall ilgi perku, i kitokius net neziuriu