Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Oho na ir daug pasirodymu. Labiausiai patiko LaimingaMergina kombo blythe su sijonu thumbup.gif Su tokiom graziom plonom kojom tik tokio trumpesnio ilgio sijonus ir nesiokit biggrin.gif as jusu vietoj nieko neilginciau, nebent aisku paciai nemalonu.

Man is paskutiniu pirkiniu labiausiai patiko FACTORY MIDRISE SKINNY JEAN IN VELVET Mauve Blush spalvos wub.gif Paprastai nesioju 28 dydi, toki ir siu emiau - tiko. Manau buciau ilindus ir i 27 dydi, nes jos tamprios, bet as nemegstu per daug aptemptu rubu. Is tikruju sios kelnes pranoko mano lukescius, prie kuno tokios malonios o ir spalva nenuobodi. Tik ilgio kaip visad noretusi ilgesnio.. nes esu 183cm ugio, bet planuoju su ilgaauliais nesioti. Kazkas klause kelniu ilgio, tai parasysiu ismatavimus:
28 dydis
per klubus: 44.5cm
vidinis kelniu ilgis: 75cm
soninis ilgis: 100cm

Gal rytoj jei susitrauks sventinis pilvas pademonstruosiu kelnes gyvai lotuliukas.gif

user posted image

linkas: http://factory.jcrew...p;bmUID=k6olaF9
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 29, 20:17)
as apie platuma rankoviu kalbejau  mirksiukas.gif  4u.gif Jus ar kazkas kitas sake, kad boyfriendo siauresnes, bet foto tai man panasaus plocio atrodo, virs alkuniu

siauros ir yra rankoves pati turejau xs, ir gan siauros, kai mano rankos nera storos, tai man labai patiko rankoves ir ilgos rankoves thumbup.gif thumbup.gif vis dar galvoju xxs isigyti g.gif ax.gif vien del to krutines mazos pasiziureti kaip man uzpildytu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 12 29, 20:16)
nu -erinija- tu šiandien stebini mane,  blink.gif  bigsmile.gif kokia sexy,  wub.gif  wub.gif , žinok nublanko tas boyfriendas, akys nukrypo kitur mano blink.gif  tongue.gif
enura, teisingai rašai boyfriendai gražiau, kas turi krutines V-forma užpildo labai gražiai, pai turėjau kažkada buvau įdėjusi foto su xs acorn spalvyte wub.gif , tikrai labai smagus megztukas bet va šonai kabėjo
dideja, laiminga mergina  - teisingai v-forma boyfriendu atsargiai su krutine neužpildo gražiai kam Aar maža B verysad.gif  tongue.gif
bet aš dar viltį turiu xxs boyfriendą išsibandyti, gal mažiau matysiu skirtumą xs netiko schmoll.gif

Oi Tu isdykele! wink.gif Siaip timpos fainuoliskos- R& R. Kas megstat- tikrai rekomenduoju, ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 29 gruodžio 2013 - 19:40
QUOTE(-_erinija_- @ 2013 12 29, 20:13)
Nu ne zinok- nesiauresnis. Jis tooks  biggrin.gif  Tik ranku nepakeliau fotkindama..  Man tikrai l gerai Braskiautoja'i ziurisi  thumbup.gif Ir foto tokia kokia turetu but- viskas liuks matosi drinks_cheers.gif

na, nesigincysiu su 4 tokiu turetoja biggrin.gif Jei sakai , kad geras toks, reiskia geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 12 29, 19:18)

Ydomu nestorina sios kelnytes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Iris**: 29 gruodžio 2013 - 19:28
As tuos velvetukus jau nuo rugsejo ziuriu ir ziuriu..bet pagauti niekaip nepavyksta doh.gif
Jeigu kuri uzmatysite 25 sviesiuju, saukit garsiai smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 12 29, 20:18)

Man is paskutiniu pirkiniu labiausiai patiko FACTORY MIDRISE SKINNY JEAN IN VELVET Mauve Blush spalvos wub.gif

grazios sios kelnes paziureti, bet as po 2 nesekmingu factory kelniu pirkimo (man ilgio truko ax.gif ) kazkaip nebesiryzau....bet jei Tu su 183 cm emei, tai gal butu tike ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Iris** @ 2013 12 29, 19:26)
Ydomu nestorina sios kelnytes?  g.gif

Nestorina. Gal del to, kad ju liemuo midrise, nera visai nuzemintas. Ta uzmirsau pamineti, jau vien del to man ju modelis labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 29, 20:23)
na, nesigincysiu su 4 tokiu turetoja biggrin.gif Jei sakai , kad geras toks, reiskia geras biggrin.gif

Kodel ne- gal ir gerai kartais pasigincyt- tiesos prieinama gince mirksiukas.gif

Braskiautoja, o kaip jus pati jame jauciates? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 29 gruodžio 2013 - 19:31
Man dar dėl palyginimo Erinija ir Braškiautoja - priminkit savo kūnų centimetražus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 12 29, 20:30)
Nestorina. Gal del to, kad ju liemuo midrise, nera visai nuzemintas. Ta uzmirsau pamineti, jau vien del to man ju modelis labai patiko wub.gif

O uz kokia kaina pirkai ? kokia jau gera skaitosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 29, 19:29)
grazios sios kelnes paziureti, bet as po 2 nesekmingu factory kelniu pirkimo (man ilgio truko ax.gif ) kazkaip nebesiryzau....bet jei Tu su 183 cm emei, tai gal butu tike ir man smile.gif

As jau uzsigrudinau, kad visos kelnes bus trumpos ir mano tolerancija kelniu ilgiui del to labai didele lotuliukas.gif norisi gi ir kazkokiu idomesniu spalvu/modeliu, o dazniausiai tokiu ilgio nepasirinksi... bet va paprastu melynu dzinsu tai tik Tall ilgi perku, i kitokius net neziuriu unsure.gif
Atsakyti