Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 06, 22:56)

Dideja, kuri spalva megstuku prigijo labiau (as apie scarf) - pilkasis ar antroji sp? Ar abu lygiawerciai

Lauryna50, gal tu Dideja su manimi supainiojai g.gif lotuliukas.gif Nes siuos du megztukus as turiu, o Dideja neturi tongue.gif Arba slepia biggrin.gif Bet kadangi stilius primine Didejos, o ji visuomet elegantiska, tai toks supainiojimas malonus ax.gif

O koks labiau patinka iki siol nezinau. Pilkas man patogesnis ir minkstesnis, bet spalvotam spalvu derinys efektingesnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 06, 22:31)
Ms.Blonde,  puikiai Jums abu atrodo, nors nelabai daug skiriasi, bet netgi sakyciau  man rusvasis graziau ziurisi  4u.gif

Man irgi foto rudas labiau patinka, bet jauciu jo ilgio trukuma apsivilkus, nors tik 1cm skiriasi. Bet rudo rankoves aptemptesnes ir ties kaklu jauciu megztini, tai tikrai nera geras dydis - jei po skalbimo pasitrauktu, tai nebetiktu. Zodziu, su S puikiai jauciuos.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 06, 23:17)
Man irgi foto rudas labiau patinka, bet jauciu jo ilgio trukuma apsivilkus, nors tik 1cm skiriasi. Bet rudo rankoves aptemptesnes ir ties kaklu jauciu megztini, tai tikrai nera geras dydis - jei po skalbimo pasitrauktu, tai nebetiktu. Zodziu, su S puikiai jauciuos.

Ms.Blonde, o man graziau dusty jade S d., jis ir ilgesnis, o is plocio nelabai ir skiriasi, bent vizualiai. Bet man atrodo Jums smelinio spalva labai tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 01 06, 23:14)
Lauryna50, gal tu Dideja su manimi supainiojai g.gif  lotuliukas.gif Nes siuos du megztukus as turiu, o Dideja neturi tongue.gif Arba slepia biggrin.gif Bet kadangi stilius primine Didejos, o ji visuomet elegantiska, tai toks supainiojimas malonus ax.gif

O koks labiau patinka iki siol nezinau. Pilkas man patogesnis ir minkstesnis, bet spalvotam spalvu derinys efektingesnis rolleyes.gif

Ohhh, nusisnekejau... sorry. net pamenu kokios foto buvo... blush2.gif lotuliukas.gif
Man irgi lb idomi spalva pasirode t.zaliojo. Todel ir idomu kuri labiau prigijo.
Nors, atrodytu, pilkasis - tokia "patogesne" spalva. Bet Tau turbut ir prie plauku spalvos zaliasis idomiau atrodo, ne?
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 06, 23:37)
Ohhh, nusisnekejau... sorry. net pamenu kokios foto buvo...  blush2.gif  lotuliukas.gif
Man irgi lb idomi spalva pasirode t.zaliojo. Todel ir idomu kuri labiau prigijo.
Nors, atrodytu, pilkasis - tokia "patogesne" spalva. Bet Tau turbut ir prie plauku spalvos zaliasis idomiau atrodo, ne?

mirksiukas.gif Tai jau taip, zalia man tinka ax.gif Bet pilkas labai mielas, toks tvarkingas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 01 06, 23:28)
Ms.Blonde, o man graziau dusty jade S d., jis ir ilgesnis, o is plocio nelabai ir skiriasi, bent vizualiai. Bet man atrodo Jums smelinio spalva labai tinka ax.gif

Man abi spalvos tinka, priklausomai nuo aprangos, bet man gal net dusty jade geriau ziurisi. Bet siaip laukiu as accorn heather S dydzio - noriu abieju.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 06, 21:49)

8 dydis sijonuko man laisvas per visur - sakyciau liemuo gal iki kokiu 87cm, klubai iki kokiu 105cm tilptu. g.gif Na bent po 5cm drasiai, nes sijonukas laisvai sukasi aplink man.

Aciu uz informacija, o prie ko butu galma derinti ta sijona, vis ieskau kazka kartu nusipirkt nirko nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2014 01 07, 00:02)
Aciu uz informacija, o prie ko butu galma derinti ta sijona, vis ieskau kazka kartu nusipirkt nirko nesugalvoju doh.gif

Siuo klausimu nepadesiu - gal kazkuri kita patars, nes man sunku isivaizduot kas prie jo deretu. Medziaga tokia puosnesne, kasdienai gal per puosnu. Siaip manau kokie balti silkiniai marskinukai tikrai tiktu, gal koks puosnesnis megztukas (juodas, baltas, dramblio kaulo, navu, gal net nude). g.gif
Atsakyti
Gal kas turit si megztuka? Kaip jis gyvai?
http://factory.jcrew...p;bmUID=kcPGElQ
Koki dydi imti su ~95cm krutine?
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2014 01 07, 00:23)
Gal kas turit si megztuka? Kaip jis gyvai?
http://factory.jcrew...p;bmUID=kcPGElQ
Koki dydi imti su ~95cm krutine?

Turiu 2 charley sweater - vienas su drugeliu, kitas su raudonu inkaru. Abieju S, po skalbimo nepasitrauke. M matavausi palyginimui, bet didelis per pecius, rankoves per placios ir tt. tai ir jums siulau S.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 06, 23:30)
Turiu 2 charley sweater - vienas su drugeliu, kitas su raudonu inkaru. Abieju S, po skalbimo nepasitrauke. M matavausi palyginimui, bet didelis per pecius, rankoves per placios ir tt. tai ir jums siulau S.

jusu turimi yra medvilniniai jie tikrai padidinti, o sis merinukas
as butent si tureciau rytoj pasiimti, jau LT jis
su 93cm krutine emiau M dydi
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2014 01 07, 00:35)
jusu turimi yra medvilniniai jie tikrai padidinti, o sis merinukas

Nepastebejau sudeties. blush2.gif Nors JCrew merino tippi irgi S perku, jei rastuoti, tik vienspalvi M pirkau.
Atsakyti