Dedu zadetas swingo foto - sorry uz toki buitini fona, bet kol remontai vyksta rusyje, tai visas butas sandeliuku patapes
Heather accon (XS) spalva normaliai gavosi, realiai tokia ir yra, o dusty jade (S) netiksli foto - niekaip nepavyko realia isgaut su telefonu... Manau su mazesne krutine graziau priekis krenta, nesukrenta i sluoksnius megztukas, bet realiai gi nestovi taip visalaik, o judesyje to nesimato.
QUOTE(archeologe @ 2014 01 06, 11:55)
o gal galite savo ismatavimus per klubus ir liemeni parasyt taip garziai sijonas atrodo, kad ir as uzsimaniau tokio
Klubai ~98cm, liemuo apie 80cm
8 dydis sijonuko man laisvas per visur - sakyciau liemuo gal iki kokiu 87cm, klubai iki kokiu 105cm tilptu.
Na bent po 5cm drasiai, nes sijonukas laisvai sukasi aplink man.
QUOTE(Dideja @ 2014 01 06, 14:02)
Vat tos , kur be rankoviu buna - darbui netinkamos
Net labai tinkama, jei dirbama su svarku
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 06, 17:50)
aga ir man idomu..
O as neatsilaikiau pries blizgu dzemperi - ir kuo toliau- tuo jis man grazesnis..
Tas priekis wool/cotton/nylon/silk/metallic- puosniai turetu ziuretis.. Prie skiniu bus manau grazu...
Sita buvau parsisiuntus, bet daugokai gavosi ir su papildoma nuolaida, tai pagalvojau, kad uz sweatshirt per brangu man - uz tiek ar maziau jau megztinukus perku...
Na ir dar pabijojau, kad priekis neissipasytu - buvau rasius kai pirkau sita
TULIP SWEATSHIRT, tai parduotuvej neatkreipiau demesio, o namuose pamaciau, kad visas priekis nusiburbuliaves, t.y. grynai tas siuvinejimo siuliukas.
O dar i ta tema - vakar sale ziuredama koki kasmyrini megztuka pamaciau
Visas ziauriai ziauriai nusiburbuliaves - nesupratau ar koks grazintas, ar nuo matavimo taip
Vienas vienintelis toks kabojo, o kaina kaip priklauso (nepamenu tiksliai, bet tikrai virs $100).