Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(cereza @ 2014 01 06, 18:00)
Factory skinny cord, kas turite, gal patartumete su 95 cm kokį dydį imti, 27 ar 28?  4u.gif

Padekit, mergaites, skubiai reikia  blush2.gif

Tik 27.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 01 06, 11:29)
Pirmoje foto man labai grazu, o antroje jau per stambus ornamentas priekyje.

is vis sita foto kazkokia nevykus, viskas baisiai atrodo doh.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 01 06, 13:02)
Vat tos , kur be rankoviu buna - darbui netinkamos ax.gif

ziurint koks darbas tongue.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 06, 13:18)
Šiandien pasiėmiau gold stripe mini, tai pasirodysiu biggrin.gif Panašu, kad šiandien pasirodymų diena smile.gif
Išvaizda atitinka pavadinimą - GOLD. Jis tikrai toks auksovas, tad su juo į kokį kiną, teatrą, koncertą ar vakarienės tai drąsiai. Į darbą - nžn... Prisimatavau daug visokių variantų, bet kadangi čia crew tema, tai rodausi su blytne  blush2.gif

ir man kaip Dideja jau rase nesiziuri jis cia su juodom pedkelnem. Manau vasara prie idegusiu koju jis graziai turetu ziuretis, tada neatrodys ir toks puosnus, jeigu virsu paprastesni detis 4u.gif

QUOTE(cereza @ 2014 01 06, 16:45)
Factory skinny cord, kas turite, gal patartumete su 95 cm kokį dydį imti, 27 ar 28?  4u.gif

sakyciau kad 27 turetu uztekti

QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 06, 16:50)
Nu ir aisku kasmyrini boyfrienda- 5 mano kolekcijoj biggrin.gif

bigsmile.gif ogo
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 01 06, 17:00)

As su tiek 27 dydi is jcrew perku. Skinny cord neturiu, bet bandysiu i 26 talpintis, nes pagal mergaiciu komentarus susidariau vaizda, kad jie labai tamprus.
Atsakyti
ACIU ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 01 06, 18:00)

siulau 27 dydi
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 01 06, 16:45)
i Factory gal buvo imete?  ax.gif kaip cia taip pasiseke  bigsmile.gif
o kaip dydziai? jei 00 nesioju,tai ir 00 imti? jos tokios daugiau puosnios,progai daugiau  gal  ax.gif  ?

Klaida jcrew buvo ax.gif
As nesioju 00P, toki ir pirkau. Idealiai. Mano sifoninio silko. Kasdien tikrai netiks. Tik i baliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2014 01 06, 12:13)

QUOTE(Aireda @ 2014 01 06, 12:29)
Tikrai ach biggrin.gif Labai megstu tokius rastus, tik sis atrodo kiek per stambus. Ir dar kaip skirtingai atrodo pvz sios svi palaidines (as nekalbu apie dydi, bet apie pati rasta) g.gif Pirmoje foto man labai grazu, o antroje jau per stambus ornamentas priekyje.
user posted image

user posted image

Man sis rastas irgi labai patiko - butent sortai patrauke aki. Jei kam aktualu, tai dydi atitinka - 6 matavausi, toks is JCrew ir tinka paprastai. Na turi laisvumo, bet mazesniu nenoreciau.

Su sortais nepastebejau skirtumo didesnio del rasto, bet ant lbiuskutes ploto daugiau ir turbut labiau matosi. Cia is kokio medziagos gabalo atkirps, taip ir papuls, todel tokius margus rubelius megstu gyvai pirkt - perziuriu visus dydzius ir issirengu graziausiai sukirpta rasta.
Atsakyti
Dedu zadetas swingo foto - sorry uz toki buitini fona, bet kol remontai vyksta rusyje, tai visas butas sandeliuku patapes blush2.gif

Heather accon (XS) spalva normaliai gavosi, realiai tokia ir yra, o dusty jade (S) netiksli foto - niekaip nepavyko realia isgaut su telefonu... Manau su mazesne krutine graziau priekis krenta, nesukrenta i sluoksnius megztukas, bet realiai gi nestovi taip visalaik, o judesyje to nesimato.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(archeologe @ 2014 01 06, 11:55)
o gal galite savo ismatavimus per klubus ir liemeni parasyt taip garziai sijonas atrodo, kad ir as uzsimaniau tokio

Klubai ~98cm, liemuo apie 80cm
8 dydis sijonuko man laisvas per visur - sakyciau liemuo gal iki kokiu 87cm, klubai iki kokiu 105cm tilptu. g.gif Na bent po 5cm drasiai, nes sijonukas laisvai sukasi aplink man.

QUOTE(Dideja @ 2014 01 06, 14:02)

Net labai tinkama, jei dirbama su svarku wink.gif

QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 06, 17:50)
aga ir man idomu.. ax.gif
O as neatsilaikiau pries blizgu dzemperi - ir kuo toliau- tuo jis man grazesnis..  wub.gif Tas priekis wool/cotton/nylon/silk/metallic- puosniai turetu ziuretis.. Prie skiniu bus manau grazu... ax.gif

Sita buvau parsisiuntus, bet daugokai gavosi ir su papildoma nuolaida, tai pagalvojau, kad uz sweatshirt per brangu man - uz tiek ar maziau jau megztinukus perku... ax.gif Na ir dar pabijojau, kad priekis neissipasytu - buvau rasius kai pirkau sita TULIP SWEATSHIRT, tai parduotuvej neatkreipiau demesio, o namuose pamaciau, kad visas priekis nusiburbuliaves, t.y. grynai tas siuvinejimo siuliukas.

O dar i ta tema - vakar sale ziuredama koki kasmyrini megztuka pamaciau blink.gif Visas ziauriai ziauriai nusiburbuliaves - nesupratau ar koks grazintas, ar nuo matavimo taip unsure.gif Vienas vienintelis toks kabojo, o kaina kaip priklauso (nepamenu tiksliai, bet tikrai virs $100).
Atsakyti
Jei kas šiuos turite, ar jie siaurėjantys, ar tiesūs, nelabai suprantu? g.gif

http://www.jcrew.com...isFromSale=true
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 06, 19:49)
Dedu zadetas swingo foto
Heather accon (XS) spalva normaliai gavosi, realiai tokia ir yra, o dusty jade (S)

Ms.Blonde, puikiai Jums abu atrodo, nors nelabai daug skiriasi, bet netgi sakyciau man rusvasis graziau ziurisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 01 06, 21:55)
Jei kas šiuos turite, ar jie siaurėjantys, ar tiesūs, nelabai suprantu?  g.gif

http://www.jcrew.com...isFromSale=true

superskinny, straight, ankle-length leg
tai kaip supratu bus aptemti, iki kauliuku, tiesaus kirpimo (ne siaurejantys)
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 06, 14:02)
Na, man tai toks rankoviu ilgis pats tas- galima i darba detis smile.gif
Papildyta:
Idomi ir sita smile.gif  Man gal tik per daug marga, akys raibsta i ja beziurint biggrin.gif  tongue.gif

Ne ne, as apievisiska ju panaikinima nesneku. Tik mano giliu isitikinimu kokiu 5cm sutrumpinus ji atrodytu zymiai "lengviau".
O i darba, pritarsiu veliau pasirasiusiai damutei, lb priklauso nuo darbovietes aprangos kodo. Juk i banka niekad nenukeliausi su berankovear be pedkelniu... drinks_cheers.gif

Dideja, kuri spalva megstuku prigijo labiau (as apie scarf) - pilkasis ar antroji sp? Ar abu lygiawerciai
Atsakyti