Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Soffyyy @ 2014 01 06, 15:21)
Labai gražus sijonukas wub.gif Tik mano akimis arba jums didokas arba medžiaga tokia, kad vaizdas jog jis "stovi". Grynai lyg per didelis būtų.

Jis nėra pencil tipo ir medžiaga jo tokia standesnė. Nors nėra storas. Per liemenį man kaip tik.
Atsakyti
Gal kas pirkote jcrew silkines sukneles? idomu kaip realiai g.gif ar neatrodo beformes ir plonos kaip voratinkliai unsure.gif

suknele
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 01 06, 16:07)
Gal kas pirkote jcrew silkines sukneles? idomu kaip realiai  g.gif  ar neatrodo beformes ir plonos kaip voratinkliai  unsure.gif

suknele

Mano siek tiiek kitokia. Visai neskysta. Faina. Bet as mokejau 40-30% biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 06, 15:18)
Šiandien pasiėmiau gold stripe mini, tai pasirodysiu biggrin.gif Panašu, kad šiandien pasirodymų diena smile.gif

Išvaizda atitinka pavadinimą - GOLD. Jis tikrai toks auksovas, tad su juo į kokį kiną, teatrą, koncertą ar vakarienės tai drąsiai. Į darbą - nžn... Prisimatavau daug visokių variantų, bet kadangi čia crew tema, tai rodausi su blytne  blush2.gif

http://farm3.staticf..._883fde9357.jpg
http://farm4.staticf..._9f5d6245a3.jpg
http://farm6.staticf..._5c23988ec2.jpg
http://farm4.staticf..._3088ae7d5d.jpg

Tiek blytnė, tiek sijonas - 4 dydžio.

O mano akimis tas pats rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote jcrew silkines sukneles? idomu kaip realiai  g.gif  ar neatrodo beformes ir plonos kaip voratinkliai  unsure.gif

Puikios jos, tiek zvilgaus, tiek sifoninio silko. Tik sifoniniu nerizikuociau skalbt, nesciau i valykla, nes buvo graudi istorija apie isskalbus ziauriai susitraukusi sifoninio silko sijona.
Atsakyti
Factory skinny cord, kas turite, gal patartumete su 95 cm kokį dydį imti, 27 ar 28? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 01 06, 14:16)
Mano siek tiiek kitokia. Visai neskysta. Faina. Bet as mokejau 40-30% biggrin.gif

i Factory gal buvo imete? ax.gif kaip cia taip pasiseke bigsmile.gif

QUOTE(linamog @ 2014 01 06, 14:42)
Puikios jos, tiek zvilgaus, tiek sifoninio silko. Tik sifoniniu nerizikuociau skalbt, nesciau i valykla, nes buvo graudi istorija apie isskalbus ziauriai susitraukusi sifoninio silko sijona.

o kaip dydziai? jei 00 nesioju,tai ir 00 imti? jos tokios daugiau puosnios,progai daugiau gal ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 01 03, 14:59)
koks jo ilgis sakykit  ir su kokiai sismatavimais koki dydi turite?  4u.gif
Jei dar aktualu, tai mano turimo dusty jade spalvos swingo XS dydžio ilgis 63,5 cm. Mano ūgis 1.72 cm, man asmeniškai ilgio pakanka (matmenų nepasakysiu, nes maitinu, tai krūtinės apimtis nepastovi tongue.gif) Beje, maitinančiai mamai swingas labai thumbup.gif
QUOTE(Dideja @ 2014 01 03, 19:06)
Papildyta:
thumbup.gif  Dedu sau riebu pliusa uz gera atminti biggrin.gif  Jau ka turiu, ta turiu biggrin.gif
Dar mano atminty islike, kad kazkada, laaabai seniai, kol dar nebuvau uzsikabliavusi ant j.crew , as pirkau is Taves ruda cardigana biggrin.gif

** mano vizija irgi tokia bigsmile.gif
*** I mane , prasom "tu" mirksiukas.gif Oj, nebuk tokia tikra biggrin.gif  As konservatyvi, mergaites cia zino mano stiliuka biggrin.gif  tongue.gif

* Ar ne? bigsmile.gif Vadinasi esu prisidėjusi prie Tavęs įtraukimo į JCrew sektą biggrin.gif
*** drinks_cheers.gif Na, mano stilius irgi pakankamai griežtas ir konservatyvus (ne be reikalo spintoje virš 10 įvairių spalvų JCrew pencil sijonų biggrin.gif ), bet likimas lėmė, kad šiuo metu sijonai kabo spintoje, o swingas eina į trasą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 06, 14:02)
Idomu, merginos, ka perkat per sitas nuolaidas?

As pasiemiau tik swinga, merino tippi sviesios spalvos vasarai ir factory puspaltuka ax.gif

Mano issvajoto salikelio nera...taip tikejausi pasigauti..

aga ir man idomu.. ax.gif
O as neatsilaikiau pries blizgu dzemperi - ir kuo toliau- tuo jis man grazesnis.. wub.gif Tas priekis wool/cotton/nylon/silk/metallic- puosniai turetu ziuretis.. Prie skiniu bus manau grazu... ax.gif
Nu ir aisku kasmyrini boyfrienda- 5 mano kolekcijoj biggrin.gif
user posted image user posted image
Noreciau dar tippio- bet dydzio ner.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 06 sausio 2014 - 16:56

suknele

Jcrew šilkinės suknelės yra vienas iš pačių dailiausių jų rūbų. Tokio išbaigtumo iki smulkiausių detalių pas išimtinai mažai gamintojų esu mačiusi wub.gif o dėl paskirties tai taip, ši suknelė proginė - iš karto linke matosi skyrius bridesmaids smile.gif
Atsakyti

Factory skinny cord, kas turite, gal patartumete su 95 cm kokį dydį imti, 27 ar 28? 4u.gif

Padekit, mergaites, skubiai reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 01 06, 16:45)
Factory skinny cord, kas turite, gal patartumete su 95 cm kokį dydį imti, 27 ar 28?  4u.gif

28, manau
Atsakyti