Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Lin1 @ 2014 01 05, 22:05)
jcrew nuolaida jau  30 proc  verysad.gif

Šalį pasikeiskite į USA mirksiukas.gif
40 off galios iki sausio 7 dienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfecta: 05 sausio 2014 - 20:12
QUOTE(Perfecta @ 2014 01 05, 20:11)
Šalį pasikeiskite į USA  mirksiukas.gif
40 off galios iki sausio 7 dienos  smile.gif

axa lyg usa buvo, bet naujai irasiau, jau 40 proc rodo wink.gif

kelnyciu tu neikas neturite? 4u.gif
Atsakyti
Gavau JCrew emaila siandien, kad nerado per parduotuviu paieska man neon flamingo swingo sad.gif Bet gal ir nieko tokio, nes jau pradejau abejot del tos spalvos....

Biskiuka shopingo diena siandien apturejau, tai labai tingiu ieskot nuorodu ir tiksliu pavadinimu rubeliu - nieko labai naujo neparodysiu, tai dedu foto su komentarais tik. Tiesa, gavau mazyti persirengimo kambareli, tai cia prie sienos prisipsaudus, kad pavyktu visu ugiu vaizda nufotografuot - i pozas nekreipkit demesio blush2.gif

Claremont rankine (tote; padejau salia savosios, kad palygint dydi) ir jos variantas per peti (atidarytoj patingejau iskraustyt popierius is vidaus, bet mazdaug matosi skyreliai) - odyte tvirta, kokybiska, o ir vidus toks tvirtas. Bet matosi ibrezimai ant jos - foto ant sviesos tas geriau pasimato, nors realiai tiek ant juodos, tiek ant tote ju yra. Visos jos ant sale'o parduotuvej - online berods mazoji juoda ne. Tote man gavosi $90 ($149-40%), tai labai ir nemasciau, nes bus kasdienai nesiojimuisi kai sunkiai nestis reikia (pvz knygas, pirkinius), todel ir pasibraizymai netrukdo. Realiai kazko tokio jau senokai ziurinejuos, bet arba nesijaucia tvirtumo, arba detales kazkokios nepatinka, o si tobulai minimalistine.
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:

Iskart rasau - ne derinys cia, viska susikroviau vienu metu del foto. rolleyes.gif Ir pirmoj foto tokia mandra poza isrieciau, nes norejau parodyt sijonuko skeltuka bei batelius is sono (tik nelabai pavyko) blush2.gif
Tippi - margu tippi paprastai S imu, bet vienspalviu S man per aptemptas, tai labiau M tinka (t.y. atitinka dydi). Toki ir pirkau, o daugiau neturiu ka rasyt - reikejo melyno virsaus ir turiu biggrin.gif
Kaklo papuosalas - simpatiskas, bet man nereikalingas... Daugiau turbut ner ka komentuot apie ji.
Batukai - emiau iprastini 8 dydi, is ilgio ok, bet plotis ties priekiu blogai (spaudzia). Siaip man labai grazi medziagine ju dalis, del pacio priekio nuomones dar nesusidariau...
Sijonukas - rasiau, kad iprastinis dydis (6) man toks tik kaip tik ir norint daugiau judejimo laisves rinkciausi atitinkanti dydi (8). Na tai ir pasiemiau ta 8, bet ji man per laisvas - nezinau kaip foto matosi ar ne, bet realiai laisvai sukiojasi aplink liemeni, is sonu irgi jauciasi, kad per platu, o ir ant klubu galiu nesiot doh.gif Bet foto uzsidejus normaliai - megztukas prilaiko reikiamam aukstyje ji. Realiai jis man grazesnis tiek uzsidejus (nors nevisai man jis tinkamas pagal figura bei patikima, bet su ant virsaus uzleistu rubu mielas), tiek ir spalva realiai blizgesne ir ryskesne (telefonas nenorejo draugaut su apsvietimu siandien). Bet dydis mistika, nes vienas i mazaja puse, o kitas per didelis...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(Lin1 @ 2014 01 05, 21:05)
jcrew nuolaida jau  30 proc  verysad.gif

Pakeliui i JCrew sita perskaiciau, tai kokiu greiciu ten nulekiau lotuliukas.gif Bet be reikalo pergyvenau, o ir siaip pastebejau, kad 40% parduotuvej jau ilgai sale'ui stovi - dar gerokai pries sventes kai padare, tai iki siol tebera (online keitesi, o pardej ne).
Atsakyti
Ms. Blonde, ačiū už pagalbą ir išsamų reportažą. Dabar galvosūkis bus dėl tų pasibraižimų, nes planuoju kasdien rankinę naudot. Dovanojau vyrui kompiuterio tašę odinę, kuri lygiai taip pat braižosi. Po trejų metų atrodo tragiškai.... verysad.gif tai dabar ir klausimas, ar nebus ji tik metams.... Dar vakare taip degiau, man ji patinka taip, bet po Jūsų reportažo kažkaip baigiu perdegti. Net nžn. Kaina būtų mažesnė, tai nesukčiau galvos.

Sijonas ir tippis gražiai atrodo thumbup.gif ar pasiėmėt sijonuką?
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 06, 04:28)
Sijonas ir tippis gražiai atrodo  thumbup.gif  ar pasiėmėt sijonuką?

Ne, sijonuko nepirkau - 6 dydis ant ribos, o 8 per laisvas (tiek per liemeni, tiek visur kitur).
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 06, 00:22)

kaip tik norejau uzsisakyti sia rankine, online visai kitaip atrodo, o realiai blink.gif ir uz 20dol neimciau.. doh.gif ACIU

o didzioji rankine fainuole smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleleee_: 06 sausio 2014 - 07:29
Labas rytas,

mane ir atgrasė nuo šito rankinuko reportažas biggrin.gif

Pasirodau su tippiu. Much better nei swingas biggrin.gif Nemoku savęs fotografuoti, tad, persiprašau notworthy.gif

http://farm6.staticf..._225dd0135d.jpg
http://farm8.staticf..._67c3795c90.jpg
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 06, 02:22)
Biskiuka shopingo diena siandien apturejau, tai labai tingiu ieskot nuorodu ir tiksliu pavadinimu rubeliu - nieko labai naujo neparodysiu, tai dedu foto su komentarais tik.

Kokia jus saunuole, taip smulkiai viska suraset, dekui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 06, 09:54)
Labas rytas,

Pasirodau su tippiu. Much better nei swingas biggrin.gif Nemoku savęs fotografuoti, tad, persiprašau notworthy.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=*Demettriuke*,2014 01 06, 09:54]

man tai ilgio trūksta, juk išplovus tai dar ir pasitrauks, kažin ar nereikejo didesnio?
Atsakyti
Ms. Blonde, ačiū 4u.gif Labai viskas gražu smile.gif .

Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 06, 09:54)

Pasirodau su tippiu. Much better nei swingas  biggrin.gif Nemoku savęs fotografuoti, tad, persiprašau notworthy.gif

http://farm6.staticf..._225dd0135d.jpg
http://farm8.staticf..._67c3795c90.jpg

Graziai atrodo smile.gif O koks cia dydis? Gal noretusi ilgesnio, bet gal todel taip atrodo, kad kelnes tamsios g.gif
Atsakyti