Gavau JCrew emaila siandien, kad nerado per parduotuviu paieska man neon flamingo swingo
Bet gal ir nieko tokio, nes jau pradejau abejot del tos spalvos....
Biskiuka shopingo diena siandien apturejau, tai labai tingiu ieskot nuorodu ir tiksliu pavadinimu rubeliu - nieko labai naujo neparodysiu, tai dedu foto su komentarais tik. Tiesa, gavau mazyti persirengimo kambareli, tai cia prie sienos prisipsaudus, kad pavyktu visu ugiu vaizda nufotografuot - i pozas nekreipkit demesio
Claremont rankine (tote; padejau salia savosios, kad palygint dydi) ir jos variantas per peti (atidarytoj patingejau iskraustyt popierius is vidaus, bet mazdaug matosi skyreliai) - odyte tvirta, kokybiska, o ir vidus toks tvirtas. Bet matosi ibrezimai ant jos - foto ant sviesos tas geriau pasimato, nors realiai tiek ant juodos, tiek ant tote ju yra. Visos jos ant sale'o parduotuvej - online berods mazoji juoda ne. Tote man gavosi $90 ($149-40%), tai labai ir nemasciau, nes bus kasdienai nesiojimuisi kai sunkiai nestis reikia (pvz knygas, pirkinius), todel ir pasibraizymai netrukdo. Realiai kazko tokio jau senokai ziurinejuos, bet arba nesijaucia tvirtumo, arba detales kazkokios nepatinka, o si tobulai minimalistine.
Papildyta:
Iskart rasau - ne derinys cia, viska susikroviau vienu metu del foto.
Ir pirmoj foto tokia mandra poza isrieciau, nes norejau parodyt sijonuko skeltuka bei batelius is sono (tik nelabai pavyko)
Tippi - margu tippi paprastai S imu, bet vienspalviu S man per aptemptas, tai labiau M tinka (t.y. atitinka dydi). Toki ir pirkau, o daugiau neturiu ka rasyt - reikejo melyno virsaus ir turiu
Kaklo papuosalas - simpatiskas, bet man nereikalingas... Daugiau turbut ner ka komentuot apie ji.
Batukai - emiau iprastini 8 dydi, is ilgio ok, bet plotis ties priekiu blogai (spaudzia). Siaip man labai grazi medziagine ju dalis, del pacio priekio nuomones dar nesusidariau...
Sijonukas - rasiau, kad iprastinis dydis (6) man toks tik kaip tik ir norint daugiau judejimo laisves rinkciausi atitinkanti dydi (8). Na tai ir pasiemiau ta 8, bet ji man per laisvas - nezinau kaip foto matosi ar ne, bet realiai laisvai sukiojasi aplink liemeni, is sonu irgi jauciasi, kad per platu, o ir ant klubu galiu nesiot
Bet foto uzsidejus normaliai - megztukas prilaiko reikiamam aukstyje ji. Realiai jis man grazesnis tiek uzsidejus (nors nevisai man jis tinkamas pagal figura bei patikima, bet su ant virsaus uzleistu rubu mielas), tiek ir spalva realiai blizgesne ir ryskesne (telefonas nenorejo draugaut su apsvietimu siandien). Bet dydis mistika, nes vienas i mazaja puse, o kitas per didelis...
QUOTE(Lin1 @ 2014 01 05, 21:05)
jcrew nuolaida jau 30 proc
Pakeliui i JCrew sita perskaiciau, tai kokiu greiciu ten nulekiau
Bet be reikalo pergyvenau, o ir siaip pastebejau, kad 40% parduotuvej jau ilgai sale'ui stovi - dar gerokai pries sventes kai padare, tai iki siol tebera (online keitesi, o pardej ne).