Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(regal @ 2014 01 05, 17:10)
Ms.Blonde, o gal šį sijoną matavotės  http://www.lyst.com/...lk-stripe-navy/ , jei taip, kokis dydis jums tiktų. Pagal tai, spręsiu, kokio man reikia medallion, nes 2 dydis to sijono man laisvokas ant klubų sukiojasi.

Sio nei matavusis, nei macius aplamai schmoll.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymus. Aš apie tokią galvoju http://www.jcrew.com...06117/06117.jsp Gal kas turit?

Pasiėmiau šiandien iš išparduotuvės nusipirktą tippi S dydžio sky spalvos. wub.gif wub.gif wub.gif Ne swingas biggrin.gif Prie progos įmesiu foto.
Atsakyti
Ms.Blonde, labai ačiū už apžvalgą thumbup.gif

QUOTE(zibuteg @ 2014 01 04, 19:34)

Tikrai labai gražiai atrodo, net neatrodo, kad tai 12-14 dydis smile.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 05, 09:12)

Damos, gal kas turit jcrew rankines? Gal galit pasakyti, kaip jos dėvisi? Kaip kokybė? Dėkinga  4u.gif

Turiu dvi - vieną Jcrew ir vieną factory. Ir dar turiu odinę raktinę iš crew biggrin.gif

Ir dar čiupinėjau ne vieną draugių turimą crew rankinę, tai galiu pasakyti, kad visos yra labai skirtingų odų, tai geriau apie konkrečią rankinę klauskit.

Abi mano rankinės labai mylimos, bet ant Jcrew gana greitai pradėjo matytis laiko ženklai. Kad ir impregnavau, matosi ir įbrėžimų, ir patamsėjimų, o vieną pusę pati pagadinau uždėjusi ant šlapio skėčio. Taip ir matosi, kaip pasiplovė dažai. Bet vis dar nešioju tą rankinę, nes man nekliūva tie pabraižymai - kaip tik duoda tokio retro žavesio smile.gif O nei rankenos, nei užtrauktukas ar pamušalas nenusidėvėjo.

Mano tokia - http://www.jcrew.com...67897/67897.jsp

Factory rankinę turiu dalinai iš šviesios drobės ir dalinai iš odos pasiūtą. Jos oda visai kitokia - tvirtesnė ir kietesnė. Be to, kai ploviau drobinę dalį mačiau, kad odos vanduo niekaip neveikia. Superinė rankinė, iš tiesų, dvi vasaras nuoširdžiai atitampiau ir kaip nauja atrodo. Rekomenduoju, jei kur ebay pavyktų rasti smile.gif

http://factory.jcrew...46153/46153.jsp
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 01 05, 16:26)
Factory rankinę turiu dalinai iš šviesios drobės ir dalinai iš odos pasiūtą.

Graži šita. Aš aukščiau įmečiau nuorodą. mačiau panašią šiandien kelionių operoj, ale kaina su keturiais skaičiais nesužavėjo. Ji panaši, bet labai patiko. Tai tikiu, kad ir ta patiks.
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 05, 17:23)
Dėkui už atsakymus. Aš apie tokią galvoju http://www.jcrew.com...06117/06117.jsp Gal kas turit?

Manau bus kokybiska ir tvirta - neciupinejau, bet ta saviske Claremont apziurinejau, o kadangi linija ta pati, tai turetu tokia pat tvirtumu, oda ir pan but. O kokia spalva domina? Juoda tikrai maciau parduotuvej, sviesia negarantuoju, bet galesiu padaryt foto realiu budama JCrew siandien.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 05, 16:34)
Manau bus kokybiska ir tvirta - neciupinejau, bet ta saviske Claremont apziurinejau, o kadangi linija ta pati, tai turetu tokia pat tvirtumu, oda ir pan but. O kokia spalva domina? Juoda tikrai maciau parduotuvej, sviesia negarantuoju, bet galesiu padaryt foto realiu budama JCrew siandien.

Ms. Blonde, kada komisinius pradėsi imti už tarpininkavimą? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 05, 16:34)

Juoda domina. Būsiu dėkinga 4u.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 05, 16:36)
Ms. Blonde, kada komisinius pradėsi imti už tarpininkavimą?  g.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 05, 17:36)
Ms. Blonde, kada komisinius pradėsi imti už tarpininkavimą?  g.gif  biggrin.gif

Kai tarpininkausiu biggrin.gif Kolkas tik dalinuosi nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 04, 21:15)
Atkeliavo mano swingai  thumbup.gif Ta dusty jade kokia grazi spalva

drinks_cheers.gif

QUOTE(linamog @ 2014 01 04, 21:34)
Bus potrumpis tikrai.

Manau, tai itakoja ne tik ugis, bet ir liemens bei koju santykis ax.gif Bet siaip swinga priskirciau prie trumpesniu megztuku, nors kai pagalvoji, jei XS ilgis 65cm, tai nera toks trumpas jis, bet placiam rubui, matyt, daugiau ilgio reiktu ax.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kad ir sia striukyte ziurinejau, bet uzmirsau vakar aprasyt. Alpine puffer in colorblock (item 06360) - pasirode labai smagi ir grazi, gal net kiek ryskesne realiai nei online (bet sunku pasakyt tiksliai, nes skirtumas jei ir yra, tai turbut nedidelis + apsvietimas parduotuvej savo kartais padaro). g.gif Dydziu belike XXS ir XS tebuvo, tai pasimatuot nepavyko, bet XS pasirode atitinkantis S dydi, t.y. didinta dydziu. Dabar Gigi paziurejau, tai ji S matavosi - taip iseina, kad tikrai didinta.

Ech, reikia man kokios temos, kad galeciau ispudzius is ivairiu parduotuviu rasyt rolleyes.gif

QUOTE(zaRAza @ 2014 01 05, 18:07)
Manau, tai itakoja ne tik ugis, bet ir liemens bei koju santykis ax.gif Bet siaip swinga priskirciau prie trumpesniu megztuku, nors kai pagalvoji, jei XS ilgis 65cm, tai nera toks trumpas jis, bet placiam rubui, matyt, daugiau ilgio reiktu ax.gif

Pas mane XS 63,5cm, o S 64,5cm - gal nuo partijos skiriasi ar siaip kazkaip nenusiuve.... Bet jau ne pirmas rubas, kad maziau cm buna nei temoj ismatavimuose randu. XS jau man su 1,67m ugiu norisi ilgesnio (atrodo normaliai, bet apsirengi ir jauciasi trumpumas), tai aukstesnem dar labiau turetu jis jaustis. Su S viskas gerai del ilgio.

Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 01 05, 18:07)
drinks_cheers.gif

O as visgi manau kad nuo kutines dydzio ilgis priklauso, jei turtai didesni, tai ir ilgis sutrumpeja automatiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos kaip tos velvetines kelnes, gal galite pasidalinti dydziais, su 90-91 cm 26 ar 25 dydzio reiketu http://www.jcrew.com...p;bmUID=kdrIiss

ir kaip jos apskritai, smagios , minkstos , patogios ?

jcrew nuolaida jau 30 proc verysad.gif
Atsakyti