Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(ram9ne @ 2014 01 04, 22:23)
turiu 29 didokos per liemeny klubai 100 mano drasiai 27 4u.gif

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 01 04, 21:30)

ner uz ka pati prasoviau doh.gif pardavineju doh.gif doh.gif doh.gif
tai gal jums pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 04, 21:36)
cray.gif  aš jau taip įsinorėjau jo, kad akyse stovi. Liūdna.

Xs ilgis LaimingaMergina rase, kad 65 cm.
Ir driu su savo 175 cm turi ir labai graziai atrodo.
Atsakyti
merginos o jcrew dxzinsiuku -MATCHSTICK JEAN - su 90-91 cm per sedimaja 25 dydis tiks? 4u.gif
Papildyta:
http://factory.jcrew...~~~~~/02655.jsp ir siu kelnyciu kokio dydzio reiketu su 90-91 cm uodega, 25 ar 26 .

Aciu patarusioms 4u.gif
Atsakyti
Kadangi update'inu telefona, tai palikau prijungta namie ir siandien be foto JCrew apzvalga bus. ax.gif

Claremenot tote (item 07596) - labai labai patiko, o ir dydis kaip mano turimos dabar rankines, tai viskas puikiai tilptu (sioje man didelis pliusas galejimas uzsidet ant peties). Kolkas pasidejau ant hold'o, nes tik viena tebuvo - parduotuvej $179 - 40%. Nezinau gera kaina gaunasi ar galima geriau? g.gif Ir gal kuri zinot kokiu ju spalvu buna? Konsultante sake lyg pilka ir melyna, as kolkas isguglinau melyna ir raudona.

Idomumo delei pasimatavau keleta aukstakulniu - neatrinksiu jau visu online, bet nesioju 8, peda plati, tai vieni smailejantys aukstakulniai 8 dydzio is plocio gerai, bet per ilgi. Martina metallic wedges (item 04682) matavausi auksinius - 8.5 dydi pirma pasiemiau, tai atrode gerai per visur, nors pedos kauliukui nepatogu (plocio uztenka, bet ta vieta tarsi is virsaus spaudzia), paskui pasiemiau 8 dydi, tai is plocio jau ties kauliuku skaudziau, bet ilgis vistiek kaip ir geras g.gif Ne mano pedai JCrew batukai, bet sitie auksiniai taip graziai ziurejosi prie tamsiu melynu dzinsu ir prie melyno sijonuko (zr zemiau).

Medallion tie-silk skirt (item 07477) - kadangi ir siaip matavausi pora sijonuku sau, tai prigirebiau ir si bei kita, nes temoj buvo klausta. Emiau iprastini savo dydi (6), tai ant pakabos atrode mazesnis ir trumpesnis nei manekenei, bet apsivilkus ilgio pilnai uzteko. Tik dydis pasirode i mazesne puse - jei pirkciau, imciau 8 dydi, nes 6 uzsisege, nebuvo aptemptas ar nepatogus, bet toks tik tik, manau laisviau jausciausi su 8. Medziaga is plonesniu, tokia pavasarine/vasarine, su pamusalu, nepersisviecia. O siaip atrode labai graziai - as i ji visai nekreipiau demesio, o dabar jau kirba mintis, kad o gal ir man jo reiketu... wub.gif

Collection pencil skirt in metallic marigold print (item 03992) - dar vienas sijonukas, apie kuri buvo klausta. Sakyciau online lyg ir blizgiau medziaga atrodo, bet is esmes vaizdas toks pat ir realybej. Velgi matavausi iprastini 6 - jau velkantis pajauciau, kad per klubus aptemptas. Apsivilkus uzsisege, bet labai tight - imciau bent dydziu didesni, nes su iprastiniu judejimo laisves visai nera, tik stovet ir nekvepuot galima.

QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 04, 21:26)
mr blonde, o nuotrraukų bus?
***** su tuo swing man galvosūkis. Tippi nešioju S, o XS man jau aptemptas, negražu. o va swing nžn kokį čia griebt, 175cm ūgiui nebus apskritai jis trumpas? Nes žiauriai nemėgstu trumpų megztukų..

Bus kai bus kaip nusifotografuot - pabandysiu artimiausiom dienom. Gal palauksiu kol S heather accorn spalvos gausiu, tai visus ir sufotografuociau.

As tippi irgi S, nors viena M turiu, tai S swingas man graziau atrodo. Bet jusu ugiui manau trumpokas butu, ypac XS - XS man su 1.67m ugiu jau norisi ilgio....

O as tebebandau pagaut neon flamingo swingo spalvyte, bet pradedu abejot del spalvos - ar tiks ji man isvis...
Atsakyti
Ms.Blonde, ačiū už tokį išsamų rūbų pakomentavimą 4u.gif
Atsakyti
Ech, kuo toliau, tuo labiau mastau apie ta Claremont tote - gaunasi apie $115, tai manau tikrai gera kainyte. Butu ji man i univera ar siaip tampytis kai dabartines nenoriu nestis (t.y. sunkiau nesantis galeciau ant peties detis, nereiketu rankoj tampyt, nes jau dabar atkenciu ir kartais gailiuosiu, kad mazesnio varianto su ilga rankena nepirkau). Ir ta juoda praktiskiausia butu - online neradau pilkos, melyna ne, o raudona patiktu, jei bordo butu, dabar ne....

QUOTE(regal @ 2014 01 05, 02:28)
Ms.Blonde, ačiū už tokį išsamų rūbų pakomentavimą 4u.gif

Ner uz ka wink.gif Gal kazkam pravers. O taip gaila, kad nepasiemus telefono buvau - matuojuosiu ir noriu fotografuot, jau tasej ieskau tel, o paskui tik prisimenu, kad neturiu doh.gif Ir siaip sau dar norejau keleto rubeliu kodus nusifotografuot, tai aisku niekaip - teko kapstytis online paskui (nes i uzrasine kazkodel nesugalvojau nusirasyt).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 05 sausio 2014 - 02:23
Dar pasidalinsiu atsiliepimu apie Wrap pencil skirt (item 08175) - poliesteris ir uz tokia kaina brangokas, bet gal nupigins, o ir parduotuvej jo kaina berods $79.99. Jau seniau rasiau, kad man jis labai smagus - nestoras, bet nepermatomas, medziaga su svoriu (nera jis sunkus, bet tiesiog turi svorio graziam kritimui medziaga - gal suprasit ka turiu omeny), susisega 2 kabemis (pirma per puse sijono, t.y. kaip paprasta sijonuka padaro, o tada susiauti likusi gala ir antra kabe prie kito sono uzsegi). Dydi emiau 4 - tiko kuo puikiausiai, todel sis bus is didintu ir reiketu dydziu mazesnio. Rimciau nesusigundziau, nes man reikia petite pencil sijonuku, o jie tik online, o online nera geros kainos...
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 04, 22:17)
buvo dėtos nuotraukos mergaičių, skirtingų ūgių ir kaip atrodo.
Jei bus kiek naudos XS dydžio swing'o ilgis 65cm.

Pas mane trumpiau abeji. g.gif Per pati viduri nugaroje nuo kaklo iki apacios matuojant:
-XS heather accorn spalva 63,5cm
-S dusty jade spalva 64,5cm.
Atsakyti
Labas rytas,

Ms. Blonde, ačiū už apžvalgą. Jei nusipirksit medallion skirt, bus labai įdomu pamatyt. Aš į jį žiūrėjau žiūrėjau, bet kažkaip nusprendžiau, kad ne mano figūrai... ax.gif

Damos, gal kas turit jcrew rankines? Gal galit pasakyti, kaip jos dėvisi? Kaip kokybė? Dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 05, 02:17)
Ir gal kuri zinot kokiu ju spalvu buna? Konsultante sake lyg pilka ir melyna, as kolkas isguglinau melyna ir raudona.

Juoda buvo dar tikrai ax.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 05, 11:12)
Damos, gal kas turit jcrew rankines? Gal galit pasakyti, kaip jos dėvisi? Kaip kokybė? Dėkinga  4u.gif

Man super, oda kokybiska, tvirta, tarnauja ilgai rolleyes.gif

Gal kuri turite sita terbike ir galite pakomentuoti g.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 01 04, 21:18)
Ačiū 4u.gif
O gal žinot kokį dydį imti su 97cm? Kažin 27 tiktų? Minėjo, kad jie labai tamprūs..

Drasiai 27 ,itilptumet.
Atsakyti