Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 29, 19:57)
man tai mintis kilo..o kuo ne swingas? biggrin.gif tik sonai staciakampio formos ir rankoves nenutysusios  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Braskiautoja @ 2013 12 29, 19:59)
Panos o kaip jums del dydzio atrodo?reikia mazesnio  ar ne? butu maziau tie sonai nukare, na nebent cia visas cinkelis ir yra smile.gif

man tai gerai labai. thumbup.gif as turejau ir XS- tai rankoves labai siauros buvo, aptemptos.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 29, 19:44)

V kaklu megztukam tikrai reikia pilnesniu, bet boyfriendams ne  tongue.gif bet cia tik mano nuomone  biggrin.gif  4u.gif

o tai boyfriendas ne V kaklu, ane? tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2013 12 29, 18:59)
Panos o kaip jums del dydzio atrodo?reikia mazesnio  ar ne? butu maziau tie sonai nukare, na nebent cia visas cinkelis ir yra

Man atrodo, kad nereikia mazesnio, graziai atrodo thumbup.gif Taigi cia ir yra boyfriendo esme, kad turi buti "kaip per didelis", kitaip patampa tiesiog laisvu megztuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2013 12 29, 19:59)
Panos o kaip jums del dydzio atrodo?reikia mazesnio  ar ne? butu maziau tie sonai nukare, na nebent cia visas cinkelis ir yra smile.gif

menka as cia patareja del sio tipo megztuku biggrin.gif , bet ant erinijos jis atrodo siauresnis g.gif tai gal ir reiktu dydziu mazesnio...bet gali buti , kad taip atrodo ir del pozos, kaip megztukas pateiktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 29, 19:04)
o tai boyfriendas ne V kaklu, ane?  tongue.gif  biggrin.gif

norejau pasakyti iprastiems V iskirtpes , ne boyfriendams mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 29, 19:44)
gerai Jums sitas boyfriendas, tik aisku ne su timpom  biggrin.gif spalva labai skani  wub.gif Bet swingas irgi visai normaliai man is sono, noretusi dar aisku is priekio pamatyti. Rankoves tai ir boyfriendo, ir swingo panasiai atrodo, kazkas rase kad aptemptesnes boyfriendo, bet as skirtumo nematau  g.gif

nu visai skirtingos- boyfriendo istatytos ir mankietas kt- ir tas man graziau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 29, 20:10)
norejau pasakyti iprastiems V iskirtpes , ne boyfriendams  mirksiukas.gif  4u.gif

aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 29, 20:09)
menka as cia patareja del sio tipo megztuku  biggrin.gif , bet ant erinijos jis atrodo siauresnis g.gif tai gal ir reiktu dydziu mazesnio...bet gali buti , kad taip atrodo ir del pozos, kaip megztukas pateiktas smile.gif

Nu ne zinok- nesiauresnis. Jis tooks biggrin.gif Tik ranku nepakeliau fotkindama.. Man tikrai l gerai Braskiautoja'i ziurisi thumbup.gif Ir foto tokia kokia turetu but- viskas liuks matosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapanka @ 2013 12 29, 16:22)
Noriu pasisakyti del swingo, tik  neuzpykite  smile.gif, mano akiai, tai tas megztukas graziai atrodo tik ant aukstesniu, lieknu moteru, o pilnesnems ir dar zemo ugio, tai mases gerokai prideda.

Ir man tokios pat mintys sukasi g.gif Su mano 160cm ir 94cm turbūt nesižiūrėtų jis..
QUOTE(-_erinija_- @ 2013 12 29, 16:46)
As turejau 2 swingus- abu pardaviau.. Nesu zema, stambi- nu bet nea,, gal ir stilingas, bet man negrazu- stilingi turi irgi tikti... O vat boyfriendu- neatsisakyciau ne vieno is 4 biggrin.gif Geriau per didelis"tecio" megztinis(kaip cia kazkas rase), nei  "stilingas" atkuninantis maisas biggrin.gif Boyfrienda reikia dydziu mazesni imti- ir atrodo- tikrai ne kaip teviskas megztukas- rankos dailiai aptemptos, pats laisvas, graziai krentantis, gale ilgesnis, sonuose skelta.. Nu man tikrai dailesnis..  wub.gif O jei dar subtili spalva, nerekianti- tai ir isvis..  ax.gif Cia aisku skonio reikalas  biggrin.gif Reikes padaryt foto.. ax.gif

Taip gražiai aprašėt, kad aš vėl jo noriu lotuliukas.gif O dar jūsų foto pamačius išvis seilė nutįso wub.gif lotuliukas.gif
Mano pirmas pirkinys iš JC buvo boyfriendas, rusvos spalvos. Pasižiūrėjau, kad labai laisvas tai griebiau xxs dydį (visi kiti dabar mano turimi tipiai yra s dydžio). Nu ir persigandau gavusi blink.gif Rankas vos įkišau, o prieky platybė begalinė, (.y.)kaip karvės atrodė doh.gif Sukišau atgal į maišą ir pardaviau tuoj pat biggrin.gif Bet jei vėl norėčiau pirkt, tai kaip apsispręst - s ar xs man reikia??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2013 12 29, 19:31)
uff  karsta.gif  biggrin.gif  Zinot, realiai graziau.. labai jau as nefotogeniska, prasta pozuotoja- del to ir retai rodausi  ax.gif

nu -erinija- tu šiandien stebini mane, blink.gif bigsmile.gif kokia sexy, wub.gif wub.gif , žinok nublanko tas boyfriendas, akys nukrypo kitur mano blink.gif tongue.gif
enura, teisingai rašai boyfriendai gražiau, kas turi krutines V-forma užpildo labai gražiai, pai turėjau kažkada buvau įdėjusi foto su xs acorn spalvyte wub.gif , tikrai labai smagus megztukas bet va šonai kabėjo
dideja, laiminga mergina - teisingai v-forma boyfriendu atsargiai su krutine neužpildo gražiai kam Aar maža B verysad.gif tongue.gif
bet aš dar viltį turiu xxs boyfriendą išsibandyti, gal mažiau matysiu skirtumą xs netiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2013 12 29, 19:11)
nu visai skirtingos- boyfriendo istatytos ir mankietas kt- ir tas man graziau.. ax.gif

as apie platuma rankoviu kalbejau mirksiukas.gif 4u.gif Jus ar kazkas kitas sake, kad boyfriendo siauresnes, bet foto tai man panasaus plocio atrodo, virs alkuniu
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2013 12 29, 20:15)
Ir man tokios pat mintys sukasi g.gif  Su mano 160cm ir 94cm turbūt nesižiūrėtų jis..

Taip gražiai aprašėt, kad aš vėl jo noriu lotuliukas.gif  O dar jūsų foto pamačius išvis seilė nutįso wub.gif  lotuliukas.gif
Mano pirmas pirkinys iš JC buvo boyfriendas, rusvos spalvos. Pasižiūrėjau, kad labai laisvas tai griebiau xxs dydį (visi kiti dabar mano turimi tipiai yra s dydžio). Nu ir persigandau gavusi blink.gif  Rankas vos įkišau, o prieky platybė begalinė, (.y.)kaip karvės atrodė doh.gif  Sukišau atgal į maišą ir pardaviau tuoj pat biggrin.gif Bet jei vėl norėčiau pirkt, tai kaip apsispręst - s ar xs man reikia??? doh.gif

s reiktų jei krutine 94 cm.
Atsakyti