Atkeliavo mano swingai
Ta dusty jade kokia grazi spalva ir kaip man tinka prie sviesiu plauku (dar kaip tik dovanu siuntinuka gavau, tai sidabrinius papuosalus tuo metu kartu matavausi, tai taip graziai ziurejosi viskas kartu)
Tik foto nebus, nes veidrodis nevalytas ir fone lovos betvarke - apsitvarkius padarysiu...
Pirma dusty jade spalva matavau, emiau ji S - ispakavau kambari su uztrauktom zaliuzem, tai pasirode labiau teal spalva, o ji man nelabai tinka, bet nusinesus i kita kambari atsiskleide visas grozis.
Dydis idealiai, krenta graziai, ilgis geras, man tik per rankoves platoka pasirode, t.y. tas rankogalis kaip ir palei ranka eina, nera laisvos vietos (kaip pvz imestoj foto su XL dydziu), bet nesijaucia rankoves ir ties alkune matosi laisvumas. Tai pirma mintis buvo, kad heather accorn spalvos bus geriau, nes ji XS emiau.
Tai va ta XS pasimatavau ir kritimas geras medziagos, rankoves tip top (gal vos laisviau norisi su mintim, kad isskalbus gali pasiauret), bet man gal vos ilgio daugiau norisi. Siaip pasilikciau ji, jei ne tai, kad ties kaklu man mazai vietos - neaptempia kaklo ar pan, bet as siuo klausimu jautri ir kai uzdengiama/stipriau prispaudziama ta vieta iskart kaklo apacioje, tai mane pykina.
Butent taip jauciuosiu su XS dydziu, nes jo kaklas arciau kaklo gaunasi, uzdengia man ta vieta ir gal kazkiek paspaudzia ir man bloga.... Dabar laukiu ir sitos spalvos S dydzio.
Taigi isvada tokia, kad mano nuomone swingas atitinka iprastai nesiojamus JCrew dydzius - as paprastai S arba 6 perku ir swingas S geriausiai atrodo.