Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(zibuteg @ 2014 01 04, 19:34)
Laba,
labai patiko silkinuke  wub.gif , tai net sugalvojau jums pasirodyti ax.gif
Nu dydis mano, pagal  cia rodomus , tai drambliskas  doh.gif 12 , bet noriu laisvesnes , tai uzsisakiau 14 . Mano manymu , ji visai nedidinta , net mazesne , negu kitos silkines g.gif
Ir dar ji visai nestorina  rolleyes.gif

user posted image

A6 irgi tokią vakar pasiėmiau. Tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Zibuteg, grazi silkinuke , dydis tinkamas ir graziai atrodo 4u.gif
Man tai ji atitinka dydi, toks pats kaip ir visu kitu turimu, tikrai nemazinta
Atsakyti
Atkeliavo mano swingai thumbup.gif Ta dusty jade kokia grazi spalva ir kaip man tinka prie sviesiu plauku (dar kaip tik dovanu siuntinuka gavau, tai sidabrinius papuosalus tuo metu kartu matavausi, tai taip graziai ziurejosi viskas kartu) wub.gif Tik foto nebus, nes veidrodis nevalytas ir fone lovos betvarke - apsitvarkius padarysiu...

Pirma dusty jade spalva matavau, emiau ji S - ispakavau kambari su uztrauktom zaliuzem, tai pasirode labiau teal spalva, o ji man nelabai tinka, bet nusinesus i kita kambari atsiskleide visas grozis. thumbup.gif Dydis idealiai, krenta graziai, ilgis geras, man tik per rankoves platoka pasirode, t.y. tas rankogalis kaip ir palei ranka eina, nera laisvos vietos (kaip pvz imestoj foto su XL dydziu), bet nesijaucia rankoves ir ties alkune matosi laisvumas. Tai pirma mintis buvo, kad heather accorn spalvos bus geriau, nes ji XS emiau.

Tai va ta XS pasimatavau ir kritimas geras medziagos, rankoves tip top (gal vos laisviau norisi su mintim, kad isskalbus gali pasiauret), bet man gal vos ilgio daugiau norisi. Siaip pasilikciau ji, jei ne tai, kad ties kaklu man mazai vietos - neaptempia kaklo ar pan, bet as siuo klausimu jautri ir kai uzdengiama/stipriau prispaudziama ta vieta iskart kaklo apacioje, tai mane pykina. ax.gif Butent taip jauciuosiu su XS dydziu, nes jo kaklas arciau kaklo gaunasi, uzdengia man ta vieta ir gal kazkiek paspaudzia ir man bloga.... Dabar laukiu ir sitos spalvos S dydzio.

Taigi isvada tokia, kad mano nuomone swingas atitinka iprastai nesiojamus JCrew dydzius - as paprastai S arba 6 perku ir swingas S geriausiai atrodo.
Atsakyti
mr blonde, o nuotrraukų bus?
***** su tuo swing man galvosūkis. Tippi nešioju S, o XS man jau aptemptas, negražu. o va swing nžn kokį čia griebt, 175cm ūgiui nebus apskritai jis trumpas? Nes žiauriai nemėgstu trumpų megztukų..
Jaučiu galvosiu galvosiu ir pasibaigs nuolaida. :

Šiandien nupirkau Jeweled-starburst sweater, bet nuojauta sako, kad būsiu su dydžiu apsirikus. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 04 sausio 2014 - 20:29
QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 04, 20:26)
***** su tuo swing man galvosūkis. Tippi nešioju S, o XS man jau aptemptas, negražu. o va swing nžn kokį čia griebt, 175cm ūgiui nebus apskritai jis trumpas? Nes žiauriai nemėgstu trumpų megztukų..

Bus potrumpis tikrai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 04, 20:34)
Bus potrumpis tikrai.

cray.gif aš jau taip įsinorėjau jo, kad akyse stovi. Liūdna.
Atsakyti
Priminkit merginos ar šitie džinsiukai nėra žemintu liemeniu?
user posted image
Atsakyti
Laba,

zibuteg, gražiai ant Jūsų ta bliuskutė 4u.gif

Ms. Blonde, man su S taip kaklas susirodė. Toks ant ribos. Bus įdomu pamatyti nuotrauką. Aš swingais jau perdegiau. Nebenoriu biggrin.gif

Laukiu, kada gausiu startą pasiimt sijoną. Ryt eisiu ieškot net kokio megztuko ilgesnio aukštu kaklu,kad galėčiau priderint kaip pvz. čia biggrin.gif https://scontent-a.x...095600869_n.png

Gavau žinią, kad negavau CAFÉ CAPRI IN PINWHEEL FOULARD. Patvirtino užsakymą, bet šiandien po beveik mėnesiuko pasakė, kad atšaukė jcrew sad.gif Tai pasiėmiau šitas bigsmile.gif http://www.jcrew.com...p;bmUID=kdpUCyV . Jau kaip nekantrauju yahoo.gif ir juodą PANELED STRETCH DRESS. Tikiuosi, tuo jcrew pirkiniais ir baigsiu, o tai pradėjo jau nervinti, kad užsidegi, nepagauna, vėl gaudai, vėl nepagauna biggrin.gif Nervai nelaiko.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 01 04, 20:53)
Priminkit merginos ar šitie džinsiukai nėra žemintu liemeniu?
user posted image

nera labai gal siek tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 04, 20:26)
mr blonde, o nuotrraukų bus?
Jaučiu galvosiu galvosiu ir pasibaigs nuolaida.  :

Šiandien nupirkau Jeweled-starburst sweater, bet nuojauta sako, kad būsiu su dydžiu apsirikus.  doh.gif

buvo dėtos nuotraukos mergaičių, skirtingų ūgių ir kaip atrodo.
Jei bus kiek naudos XS dydžio swing'o ilgis 65cm.
Atsakyti
QUOTE(ram9ne @ 2014 01 04, 22:12)
nera labai gal siek tiek ax.gif

Ačiū 4u.gif
O gal žinot kokį dydį imti su 97cm? Kažin 27 tiktų? Minėjo, kad jie labai tamprūs..
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 01 04, 21:18)
Ačiū 4u.gif
O gal žinot kokį dydį imti su 97cm? Kažin 27 tiktų? Minėjo, kad jie labai tamprūs..

turiu 29 didokos per liemeny klubai 100 mano drasiai 27 4u.gif
Atsakyti