Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Arelija @ 2014 01 03, 23:53)
Mačiau Factory šito rašto dar ir šortai yra (kaina lab. žema buvo, bet dabar nematau pas juos jų). Man šis raštas labai gražus, bet aš laukiu J. Crew varijanto:

O JCrew variantas tik sortai ir suknele buvo? Nes maciau vienam bloge JCrew sortus, lyg balandzio menesio irasas, bet is paziuros jie man kaip Factory atrodo, t.y. nuo reklamines foto reali skiriasi g.gif

Atsakyti
Gal kam dar aktualu..
M dydis
user posted image

ilgis-63cm, tarp pazastuku 49, rankove nuo pazasties 42.

M dydis
user posted image

user posted image

ilgis apie 62cm, tarp pazastu apie 46.5cm, rankove nuo pazasties apie 32.5cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orcheja: 03 sausio 2014 - 23:56
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 04, 00:53)
O JCrew variantas tik sortai ir suknele buvo? Nes maciau vienam bloge JCrew sortus, lyg balandzio menesio irasas, bet is paziuros jie man kaip Factory atrodo, t.y. nuo reklamines foto reali skiriasi g.gif

Skiriasi audinio apdirbimu (J.Crew medvilnė-satinas, o Factory nieko nerašo, bet manau audinys paprastastesnis) ir kai kuriom detalėm, tik idomu kaip dėl spalvos g.gif

Factory:
http://factory.jcrew...07770/07770.jsp

J.Crew:
http://www.jcrew.com...p;bmUID=kbUGtZj

P.S. Aš savųjų negavau dar, bet bus "ant dienų" .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 04 sausio 2014 - 00:15
QUOTE(Arelija @ 2014 01 04, 01:07)
Skiriasi audinio apdirbimu (J.Crew medvilnė-satinas, o Factory nieko nerašo, bet manau audinys paprastastesnis) ir kai kuriom detalėm, tik idomu kaip dėl  spalvos g.gif

Factory 'Cotton with a hint of stretch', bet kazkaip ziurint realias foto to JCrew satininio blizgumo nesimate, nors tikiu, kad realybej skiriasi vaizdas. O siaip apart uzsegimo neizlibinu kitu skirtumu...

Gerai, kad nuorodas imetet - pagal spalvos pavadinima googlinuosi kitus JCrew rubelius to rasto. Sijonukas buvo irgi ,bet jis labai ilgas - iki puses blauzdu beveik (o sudetis kaip Factory sortu). ax.gif Nu ir gerai, nereikes jo gaudyt - pasitenkinsiu Factory variantu.

------------------------------------

Kaip cia SCROLL PRINT JCREW sijonukas graziai atrodo wub.gif

O cia sito rasto SUKNUTE ziema - man visai graziai ziuris, nors suknele silkine, tai visai plona medziaga lyginant su cotton sijonuku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 04 sausio 2014 - 00:35
Ant Peonės viskas gražiai žiūrisi biggrin.gif Bet ji tam specialiai fotosesijas daro, juk realiai nesiblaškytume žiemą su šilkine suknele be palto su bateliais per sniegą smile.gif

Bet iš tiesų suknelė puiki, viena lietuvaitė ją turi smile.gif

Sijonas nuostabiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 01 04, 01:40)
Ant Peonės viskas gražiai žiūrisi biggrin.gif Bet ji tam specialiai fotosesijas daro, juk realiai nesiblaškytume žiemą su šilkine suknele be palto su bateliais per sniegą smile.gif

Ne, suknele manes visai nezavi, nes man JCrew sukneles nepatiko kiek matavausi - kazkaip dydziai/vaizdas netiko/nepatiko nei vienas. Idejau ta nuoroda su mintim, kad sijonukas ziema gal ne taip blogai ziuretusi ir pedkelnes juodos nepermatomos visai dera - aisku po ilgesniu paltuku (tai tik patalpoje realiai pasimatytu jis), o ir su trumpesniu paltu gal nieko. Nors aisku neaisku kaip realiai, nes fotosesijinese foto viskas labiau dera ir geriau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 03, 22:33)
drinks_cheers.gif turiu
Dideja, pas Tave tikrai tokia gera atmintis ar vedi sarasa kas ka turi  g.gif  lotuliukas.gif

Nu....Baik.... su sarasais neuzsiimciau lotuliukas.gif Sakau gi atmintis: reikia-nereikia galvoje lieka viskas biggrin.gif
Ir spalva Tavo paltuko atsimenu ir detas fotkes tongue.gif
MB sake, kad man turetu buti labai sunku gyventi su tokia atmintimi tongue.gif Bet va gyvenu kazkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 04, 10:46)
Nu....Baik.... su sarasais neuzsiimciau lotuliukas.gif Sakau gi atmintis: reikia-nereikia galvoje lieka viskas biggrin.gif

geras bigsmile.gif nu as irgi labai atmintim nesiskundziu, bet buna "tut pomniu tut nepomniu" biggrin.gif o kodel sunku gyvent g.gif kaip tik faina, gali mokytis mokytis ir viskas galvoj lieka smile.gif noreciau taip, puse pasaulio kalbu ismokciau bigsmile.gif

kad nebutu off topic rasau 2 dydzio peacoato (spalva frosted citrus) ismatavimus:
po pazastim ~ 45-46cm
peciai ~ 40cm
rankoves ilgis nuo pazasties ~ 45 cm
4u.gif
Atsakyti
Mergaites o kaip Boy shirt paukštukai - ar atitinka dydi.? Gal kas turit? ar smagus?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2014 01 03, 22:41)
Mano ugis 170cm , gal
Tall reiktu?
O gal jus galetumet , jei nesunku ismatavimus parasyti 2dydzio? blush2.gif  4u.gif

As Tall imciau vien del rankoviu ilgio...mano rankos labai ilgos smile.gif
Atsakyti
http://www.jcrew.com...isFromSale=true
Atsakyti
Meraites kazin sitos suknytes imti 4 dydi su 89 cm per krutine,73 cm per liemeni ir 95 cm per klubus?
http://www.jcrew.com...;bmLocale=en_LT
Atsakyti