Ar ši suknute pakankamai tampri?
Ar įprastą Jcrew dydį gaudyt? Nedidinta?
Rodėsi berods, lauryna50 su ja..
http://www.jcrew.com...v_type=SALESITE
QUOTE(Dideja @ 2014 01 03, 20:48)
Aga
Ir as esu ta tendencija pastebejusi, vos tik surmulys temutej del kazkokio rubelio, mygom dingsta is isparduotuves
Ir as esu ta tendencija pastebejusi, vos tik surmulys temutej del kazkokio rubelio, mygom dingsta is isparduotuves
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 03, 20:53)
laukiu panegirikų savo donegal megztukui ir sijonukui, ba nieks neperka
sijonuka pati pirkciau, bet dydis netinka o pagirt galiu - tikrai fainas ir spalva gera, prie daug ko tinka
o man kasmyro irgi niekas neperka o is tikro collection kasmyras zymiai svelnesnis ir minkstesnis, tikrai fainas tik kad dydis mazas ir aukstaugems netiks, bus trumpokas ir pats ir rankoves
blogiausiu atveju dukrai atiduosiu, bet ta tai suvarys tuoj, gaila man gero daikto
QUOTE(edicike @ 2014 01 03, 21:08)
man i pagrindini puslapi meta
QUOTE(edicike @ 2014 01 03, 22:08)
Mergaites, ar su 88-70-92 matmenimis uztektu sio paltuko 2dydzio?
MAJESTY PEACOAT
http://www.jcrew.com...49360/49360.jsp
MAJESTY PEACOAT
http://www.jcrew.com...49360/49360.jsp
Na sau as su 90/72/93 ir 172 cm bandyciau imti 2Tall dydi.
Gal dar mergaites pasisakys...
enura turi 2 dydi tokio
QUOTE(Dideja @ 2014 01 03, 21:19)
enura turi 2 dydi tokio
turiu
Dideja, pas Tave tikrai tokia gera atmintis ar vedi sarasa kas ka turi
Dabar jau pamaciau, kad ir foto paltuko idejo. Man su 85 krutine virsus gerai, o apacia su 95 skecia skeltuka bet didesnis butu virsuj per didelis
Edicike, Jums manau 2 tiks
Matavosi viena mergaite (Shviesele nickas) mano 2 dydi su didesne krutine, tilpo. Tik nezinau paskui ar pirko toki paltuka ar ne ir koki dydi, reiktu jos pasiklausti
QUOTE(enura @ 2014 01 03, 21:33)
turiu
Dabar jau pamaciau, kad ir foto paltuko idejo. Man su 85 krutine virsus gerai, o apacia su 95 skecia skeltuka bet didesnis butu virsuj per didelis
Matavosi viena mergaite (Shviesele nickas) mano 2 dydi su didesne krutine, tilpo. Tik nezinau paskui ar pirko toki paltuka ar ne ir koki dydi, reiktu jos pasiklausti
Mano ugis 170cm , gal
Tall reiktu?
O gal jus galetumet , jei nesunku ismatavimus parasyti 2dydzio?
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 03, 20:53)
laukiu panegirikų savo donegal megztukui ir sijonukui, ba nieks neperka
Nepardavinėkit ir pati nešiokit Taip gražiai atrodė, ypač sijonukas
Pardavinėjau pardavinėjau collection kašmyrių už juokingus 200 lt, niekas nepirko, tai pati pranešiojau ir dabar džiaugiuosi, kad niekas neėmė
QUOTE(Ilka* @ 2014 01 03, 22:01)
Nepardavinėkit ir pati nešiokit Taip gražiai atrodė, ypač sijonukas
Pardavinėjau pardavinėjau collection kašmyrių už juokingus 200 lt, niekas nepirko, tai pati pranešiojau ir dabar džiaugiuosi, kad niekas neėmė
mažokas jis man vis dėlto, į viršų kyla..jei tik tiktų pasilikčiau tikrai..
QUOTE(edicike @ 2014 01 03, 21:41)
Mano ugis 170cm , gal
Tall reiktu?
Tall reiktu?
Tall tikrai nereikia. Mano ugis 1,68cm
Nerandu kur uzsirasiau ismatavimus, ryt is naujo pamatuosiu, siandien jau laaabai tingiu lipt is lovos
QUOTE(Ilka* @ 2014 01 03, 22:01)
Butu mano dydis tai nepardavineciau, bet kad man mazokas, jau didesni toki pati nusipirkau
QUOTE(Kuti @ 2014 01 03, 22:13)
Ar ši suknute pakankamai tampri?
Ji, sakyciau, puse dydzio tikrai didinta. Audinukas tamprus. Pilkoji dalis yra medvilne su elastanu. Juodoji vilna su kt priemaisa. Bet abi dalys yra neskystos, pakankamai stora ir tampri. Tik darau isvada, kad ji minimliai liemenuota. Nes ir kt merginos tai minejo ir man ji tokia laisvesne per liemeni. Bet manes tai netrigdo, visai gerai jauciuosi.
6d dewiu svarkus, paltukus, sijonukus. Sios 6d neaptempas, turi laiswumo....
QUOTE(enura @ 2014 01 03, 12:17)
as gavau sita - FACTORY PLEATED SHIFT DRESS IN FLORAL
siaip labai faina vasarai, bet nugaroj irgi kaip ir Jus rasot truksta islenkimo, kabo medziaga, reiks nest pas siuveja, kad isiuvus padarytu, nes daugiau visur dydis kaip ir tinkamas atrodo ar dar kas nors turit tokia, kaip jums ?
siaip labai faina vasarai, bet nugaroj irgi kaip ir Jus rasot truksta islenkimo, kabo medziaga, reiks nest pas siuveja, kad isiuvus padarytu, nes daugiau visur dydis kaip ir tinkamas atrodo ar dar kas nors turit tokia, kaip jums ?
Aš į suknelių temą ir ne tik
Gavau Factory graphic dot dress
Ir likau labai nustebus ir patenkinta,
nes suknelė taip gražiai apgula, atrodo siūta kaip tik man, ir nugarytė ir apie uodegytę viskas puikiai
Labai gerai joje jaučiuosi. Dažniausiai J. Crew suknelės man būdavo jei gerai per krūtinę, tai per liemenį ir klubus platu.
Man paskutiniu metu tai ką siunčiausi iš Factory nepadidinti rūbeliai pasitaikė (ne taip kaip anksčiau).
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 03, 19:00)
Koks grazus man sis Factory sijonukas - siaip nemegstu geltonos spalvos aplamai, bet jis man toks labai labai. Isivaizduoju pavasariui/vasarai, o gal ir rudeniui derinuku su juo.
Mačiau Factory šito rašto dar ir šortai yra (kaina lab. žema buvo, bet dabar nematau pas juos jų). Man šis raštas labai gražus, bet aš laukiu J. Crew varijanto:
QUOTE(enura @ 2014 01 03, 22:17)
Tall tikrai nereikia. Mano ugis 1,68cm
Nerandu kur uzsirasiau ismatavimus, ryt is naujo pamatuosiu, siandien jau laaabai tingiu lipt is lovos
ok, aciu Nerandu kur uzsirasiau ismatavimus, ryt is naujo pamatuosiu, siandien jau laaabai tingiu lipt is lovos
Arelija, pasirodykit!!
As sia nusipirkau, labai idomu kaip gyvai bus..
As sia nusipirkau, labai idomu kaip gyvai bus..