Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Koks grazus man sis Factory sijonukas - siaip nemegstu geltonos spalvos aplamai, bet jis man toks labai labai. Isivaizduoju pavasariui/vasarai, o gal ir rudeniui derinuku su juo.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 03 sausio 2014 - 18:05
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 03, 18:00)
Koks grazus man sis Factory sijonukas - siaip nemegstu geltonos spalvos aplamai, bet jis man toks labai labai. Isivaizduoju pavasariui/vasarai, o gal ir rudeniui derinuku su juo.
user posted image

šiandien mačiau sale suknelė JCREW buvo įmesta..man labai gražus irgi raštas wub.gif
Atsakyti
Labai gražus raštas wub.gif nelabai draugauju su geltona, tai norėčiau tokios pagalvėlės namuose biggrin.gif

Dar ir suknelė yra smile.gif
https://factory.jcre...09437/09437.jsp
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 03, 19:07)
šiandien mačiau sale suknelė JCREW buvo įmesta..man labai gražus irgi raštas  wub.gif

Suknele ir sortai sito rasto man paziuret grazu, bet pati nenoreciau ju. Isvis, is JCrew ir Factory ti megztukus ir marskinukus (na ir dirzu bei kokona turiu) perku, nes kitkas netiko/nepatiko. Is sijonu tik pencil man patinka, bet dar nepribrendo reikalas ju pirkt, o ir online reikia gaudyt petite ilgi... Nu o bet taciau, labai viliuosiu, kad sis sijonukas greitai bus su nuolaida ir kad tebebus - tikrai griebsiu.

Dar bliuskyte-marskinukai grazu sito rasto, bet lyg poliesteris sudetyje g.gif Suknele irgi poliesteris... sad.gif Ai, gal ir gerai - maziau pirkiniu reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 03 sausio 2014 - 18:21
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 03, 18:14)

Dar bliuskyte-marskinukai grazu sito rasto, bet lyg poliesteris sudetyje  g.gif Suknele irgi poliesteris... sad.gif Ai, gal ir gerai - maziau pirkiniu reikia...

jcrew suknelė šilkinė, factory poly smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 03, 19:00)

Tikrai grazus smile.gif As geltona megstu rolleyes.gif
Tik kaina kaip uz cotton per didele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 03, 19:33)
jcrew suknelė šilkinė, factory poly  smile.gif

Galvojau cia naujas rastas ir tik Factory jis yra blush2.gif Bet JCrew puslapy nerandu sito rasto...

Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2014 01 03, 19:44)
Tikrai grazus smile.gif  As geltona megstu rolleyes.gif
Tik kaina kaip uz cotton per didele ax.gif

O kokia kaina butu gera? g.gif As mastau, kad $40 mokeciau uz ji - vien todel, kad bijau nesulaukt uz pigiau. Ir siaip manau net ziema eitu priderint ji, tai kaip ir apsimokantis pirkinys, jei visais sezonais deretu...
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(Gyte66 @ 2014 01 03, 15:41)
*Gera atmintis  bigsmile.gif
Aš rodžiausi, bet neketinu taip nešioti  schmoll.gif

**O šiaip šitą swingą laaabai myliu ir dažnai dėviu prie skinny džinsų  wub.gif

***Didėja, aš statau, kad Jums patiks kaip laisvalaikio rūbas  mirksiukas.gif

* thumbup.gif Dedu sau riebu pliusa uz gera atminti biggrin.gif Jau ka turiu, ta turiu biggrin.gif
Dar mano atminty islike, kad kazkada, laaabai seniai, kol dar nebuvau uzsikabliavusi ant j.crew , as pirkau is Taves ruda cardigana biggrin.gif

** mano vizija irgi tokia bigsmile.gif

*** I mane , prasom "tu" mirksiukas.gif Oj, nebuk tokia tikra biggrin.gif As konservatyvi, mergaites cia zino mano stiliuka biggrin.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 03, 19:49)
O kokia kaina butu gera?  g.gif As mastau, kad $40 mokeciau uz ji - vien todel, kad bijau nesulaukt uz pigiau. Ir siaip manau net ziema eitu priderint ji, tai kaip ir apsimokantis pirkinys, jei visais sezonais deretu...

Gera kaina uz cottona butu , mano manymu, tokia kaip sio sijonuko + 40 procentu nuolaida db taikoma http://factory.jcrew...~~~~~/37532.jsp biggrin.gif

Galvoju, gal netgi paimti, irgi grazus g.gif Nors nezinau...yra tu sijonuku vasarai jau pripirktu ax.gif

Ir dar galvoju, kad visais sezonais jis tikrai nebutu tinkamas schmoll.gif Nagi medvilne, plonutis...kur jau ten su juo ziema ax.gif Ziemai reikia vilnonius pirkt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 03 sausio 2014 - 19:08
QUOTE(Dideja @ 2014 01 03, 20:06)
Ir dar galvoju, kad visais sezonais jis tikrai nebutu tinkamas schmoll.gif  Nagi medvilne, plonutis...kur jau ten su juo ziema ax.gif Ziemai reikia vilnonius pirkt smile.gif

Na jo, pabijojau del to plonumo, bet jei mazai vaikstant ir su kokiu megztuku suderinus + nepermatomos juodos pedkelnes, tai gal visai ziemiskai atrodytu. g.gif As jau toki derinuka su melynu megztuku, tuo sijonuku, judoom pedkelnem ir siais kailinukais susidejau. Cia bandau ikalbet save, kad reikia pirkt, nelaukt pavasario ir gaudymo tada...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 03, 20:19)
Na jo, pabijojau del to plonumo, bet jei mazai vaikstant ir su kokiu megztuku suderinus + nepermatomos juodos pedkelnes, tai gal visai ziemiskai atrodytu.  g.gif As jau toki derinuka su melynu megztuku, tuo sijonuku, judoom pedkelnem ir siais kailinukais susidejau. Cia bandau ikalbet save, kad reikia pirkt, nelaukt pavasario ir gaudymo tada...

na , mano akimis, nesiziuretu paciu medziagu fakturos , ar kaip cia issireiksti ax.gif sijonuko medziaga plonyte, kazi kaip is viso atrodytu prie nepermatomu pedkelniu g.gif turbut nekazkas ax.gif
o ir kailinukai prie jo nea schmoll.gif

vienzo, sijonukas tikrai grazus, bet tik siltajam sezonui 4u.gif ir kaina dar"kandziojasi" smile.gif Cia mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri turite ir galite pakomentuoti factory suknelę:
user posted image
Ar atitinka dydis? Kaip realybėje žiūrisi? Jei šiaip nešioju S, kažin kokį dydį imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 03, 20:32)
na , mano akimis,  nesiziuretu paciu medziagu fakturos , ar kaip cia issireiksti ax.gif sijonuko medziaga plonyte, kazi kaip is viso atrodytu prie nepermatomu pedkelniu g.gif  turbut nekazkas ax.gif

O kazin jo medziaga plonesne nei sito pencil? g.gif Nes pastaraji buvau parsisiuntus ir gana nustebino, kad medziaga tvirta, storesne nei tikejaus.
Atsakyti