Koks grazus man sis Factory sijonukas - siaip nemegstu geltonos spalvos aplamai, bet jis man toks labai labai. Isivaizduoju pavasariui/vasarai, o gal ir rudeniui derinuku su juo.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 03, 18:00)
Koks grazus man sis Factory sijonukas - siaip nemegstu geltonos spalvos aplamai, bet jis man toks labai labai. Isivaizduoju pavasariui/vasarai, o gal ir rudeniui derinuku su juo.
šiandien mačiau sale suknelė JCREW buvo įmesta..man labai gražus irgi raštas
Labai gražus raštas nelabai draugauju su geltona, tai norėčiau tokios pagalvėlės namuose
Dar ir suknelė yra
https://factory.jcre...09437/09437.jsp
Dar ir suknelė yra
https://factory.jcre...09437/09437.jsp
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 03, 19:07)
šiandien mačiau sale suknelė JCREW buvo įmesta..man labai gražus irgi raštas
Suknele ir sortai sito rasto man paziuret grazu, bet pati nenoreciau ju. Isvis, is JCrew ir Factory ti megztukus ir marskinukus (na ir dirzu bei kokona turiu) perku, nes kitkas netiko/nepatiko. Is sijonu tik pencil man patinka, bet dar nepribrendo reikalas ju pirkt, o ir online reikia gaudyt petite ilgi... Nu o bet taciau, labai viliuosiu, kad sis sijonukas greitai bus su nuolaida ir kad tebebus - tikrai griebsiu.
Dar bliuskyte-marskinukai grazu sito rasto, bet lyg poliesteris sudetyje Suknele irgi poliesteris... Ai, gal ir gerai - maziau pirkiniu reikia...
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 03, 18:14)
Dar bliuskyte-marskinukai grazu sito rasto, bet lyg poliesteris sudetyje Suknele irgi poliesteris... Ai, gal ir gerai - maziau pirkiniu reikia...
jcrew suknelė šilkinė, factory poly
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 03, 19:33)
jcrew suknelė šilkinė, factory poly
Galvojau cia naujas rastas ir tik Factory jis yra Bet JCrew puslapy nerandu sito rasto...
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2014 01 03, 19:44)
O kokia kaina butu gera? As mastau, kad $40 mokeciau uz ji - vien todel, kad bijau nesulaukt uz pigiau. Ir siaip manau net ziema eitu priderint ji, tai kaip ir apsimokantis pirkinys, jei visais sezonais deretu...
Papildyta:
* Dedu sau riebu pliusa uz gera atminti Jau ka turiu, ta turiu
Dar mano atminty islike, kad kazkada, laaabai seniai, kol dar nebuvau uzsikabliavusi ant j.crew , as pirkau is Taves ruda cardigana
** mano vizija irgi tokia
*** I mane , prasom "tu" Oj, nebuk tokia tikra As konservatyvi, mergaites cia zino mano stiliuka
Papildyta:
Gera kaina uz cottona butu , mano manymu, tokia kaip sio sijonuko + 40 procentu nuolaida db taikoma http://factory.jcrew...~~~~~/37532.jsp
Galvoju, gal netgi paimti, irgi grazus Nors nezinau...yra tu sijonuku vasarai jau pripirktu
Ir dar galvoju, kad visais sezonais jis tikrai nebutu tinkamas Nagi medvilne, plonutis...kur jau ten su juo ziema Ziemai reikia vilnonius pirkt
QUOTE(Gyte66 @ 2014 01 03, 15:41)
*Gera atmintis
Aš rodžiausi, bet neketinu taip nešioti
**O šiaip šitą swingą laaabai myliu ir dažnai dėviu prie skinny džinsų
***Didėja, aš statau, kad Jums patiks kaip laisvalaikio rūbas
Aš rodžiausi, bet neketinu taip nešioti
**O šiaip šitą swingą laaabai myliu ir dažnai dėviu prie skinny džinsų
***Didėja, aš statau, kad Jums patiks kaip laisvalaikio rūbas
* Dedu sau riebu pliusa uz gera atminti Jau ka turiu, ta turiu
Dar mano atminty islike, kad kazkada, laaabai seniai, kol dar nebuvau uzsikabliavusi ant j.crew , as pirkau is Taves ruda cardigana
** mano vizija irgi tokia
*** I mane , prasom "tu" Oj, nebuk tokia tikra As konservatyvi, mergaites cia zino mano stiliuka
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 03, 19:49)
O kokia kaina butu gera? As mastau, kad $40 mokeciau uz ji - vien todel, kad bijau nesulaukt uz pigiau. Ir siaip manau net ziema eitu priderint ji, tai kaip ir apsimokantis pirkinys, jei visais sezonais deretu...
Gera kaina uz cottona butu , mano manymu, tokia kaip sio sijonuko + 40 procentu nuolaida db taikoma http://factory.jcrew...~~~~~/37532.jsp
Galvoju, gal netgi paimti, irgi grazus Nors nezinau...yra tu sijonuku vasarai jau pripirktu
Ir dar galvoju, kad visais sezonais jis tikrai nebutu tinkamas Nagi medvilne, plonutis...kur jau ten su juo ziema Ziemai reikia vilnonius pirkt
QUOTE(Dideja @ 2014 01 03, 20:06)
Na jo, pabijojau del to plonumo, bet jei mazai vaikstant ir su kokiu megztuku suderinus + nepermatomos juodos pedkelnes, tai gal visai ziemiskai atrodytu. As jau toki derinuka su melynu megztuku, tuo sijonuku, judoom pedkelnem ir siais kailinukais susidejau. Cia bandau ikalbet save, kad reikia pirkt, nelaukt pavasario ir gaudymo tada...
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 03, 20:19)
Na jo, pabijojau del to plonumo, bet jei mazai vaikstant ir su kokiu megztuku suderinus + nepermatomos juodos pedkelnes, tai gal visai ziemiskai atrodytu. As jau toki derinuka su melynu megztuku, tuo sijonuku, judoom pedkelnem ir siais kailinukais susidejau. Cia bandau ikalbet save, kad reikia pirkt, nelaukt pavasario ir gaudymo tada...
na , mano akimis, nesiziuretu paciu medziagu fakturos , ar kaip cia issireiksti sijonuko medziaga plonyte, kazi kaip is viso atrodytu prie nepermatomu pedkelniu turbut nekazkas
o ir kailinukai prie jo nea
vienzo, sijonukas tikrai grazus, bet tik siltajam sezonui ir kaina dar"kandziojasi" Cia mano nuomone
QUOTE(Dideja @ 2014 01 03, 20:32)
na , mano akimis, nesiziuretu paciu medziagu fakturos , ar kaip cia issireiksti sijonuko medziaga plonyte, kazi kaip is viso atrodytu prie nepermatomu pedkelniu turbut nekazkas
O kazin jo medziaga plonesne nei sito pencil? Nes pastaraji buvau parsisiuntus ir gana nustebino, kad medziaga tvirta, storesne nei tikejaus.