Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 02, 20:17)
BOW SWEATSHIRT[/url] (item 09240) - foto S dydis, jis toks laisvokas, biski boxy jaucias, bet mazesnio nenoreciau (pvz turiu trumparankovi sweatshirt su inkaru, tai jo S labiau fitted)

Aciu, pirmiausia, uz reportaza labai 4u.gif kaip faina, kad taip galit ir dar mums parodot wub.gif

O man sitas Bow sweatshirt kazkaip ispudzio nedaro jokio blush2.gif nors Jums tinka 4u.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 01 02, 20:49)
enura, greiciau keisk namie tas lempas prie veidrodzio, nus norisi nuotrauku, kruvas visko prisipirkusi, o neparodai mums

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 02, 20:52)
taigi mūsų ponia savęs nefotkina.. tai laukiam kol ją kas teiksis nufotografuot 

Baikit mergos, sugedinot blush2.gif doh.gif Teks kazka daryt greiciau biggrin.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 02, 21:14)
Dzinsai American Eagle jegging'sai, bet siaip nera tympiniai ir tokie storesni, t.y. kaip normalus dzinsai (isvis AE man labai patinka diznsu kokybe).

drinks_cheers.gif tikrai labai faini dzinsai (ir sie ir apskritai ae), sorry uz off topic blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 03, 01:41)
O antrojo nebuvau nukabinus rimciau paziuret.

Ms.Blonde prie progos ir ta geletaji paciupinekit, please. Mane domina ar nebus labai metalizuotas ir styrantis g.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 01 02, 20:49)
po tiek daug  visu pasirodymu labai turiu nora ir savojo sulaukti, pasimatuoti ir nustebinti paciai save - kad tiktu ir patiktu  lotuliukas.gif

aha ir man labai idomu kaip Tau jis bigsmile.gif Statau uz tai kad pasiliksi biggrin.gif Manau prie Tavo pencilu labai tiks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 01 02, 22:49)
Matosi, kad ji kokybiška, dailiai pasiūta, bet visiškai ne pagal mane. Pečiai akivaizdžiai siauri, liemuo aukštai ir labai platus, nuo pečių iki užpakalio kažkaip tiesiai eina, nėra to išrietimo, o ir suknelės ilgis toks kad ohoho, vos užpakalį dengia. Mažesnio ūgio merginai būtų gražu, bet ant manęs graudžiai atrodo. O taip laukiau verysad.gif

jooo, nekas verysad.gif

as gavau sita - FACTORY PLEATED SHIFT DRESS IN FLORAL
user posted image
siaip labai faina vasarai, bet nugaroj irgi kaip ir Jus rasot truksta islenkimo, kabo medziaga, reiks nest pas siuveja, kad isiuvus padarytu, nes daugiau visur dydis kaip ir tinkamas atrodo unsure.gif ar dar kas nors turit tokia, kaip jums ? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Ar smagūs šitie džinsiukai ir ar atitinka dydį? 4u.gif
http://www.jcrew.com...isFromSale=true
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite Factory Keating boy blazer http://factory.jcrew...28639/28639.jsp ? Kaip jo kokybe ir dydis? Su 83/68/90 koki dydi reiktu imti 00 ar 0 ?

Atsakyti
Man vienai ar ir jums JCrew puslapio nekrauna? Turiu pora nuorodu atidarius, bet bandant refreshint, ismeta kad negali atidaryt.

QUOTE(Ilka* @ 2014 01 03, 10:48)
Gigi išmatavimus specialiai įsidėmėjau, kad palyginti būtų galima  smile.gif  Liepą ji rašė, kad krūtinė 36", o klubai 39", tai gaunasi apie 91,5 cm ir 99 cm.

Kartais nesuprantu kaip ji i tuos dydzius isibraskina ir dar atrodo vietos lieka kai pvz as pati su panasiais ismatavimais jau tik tik ar bet netelpu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 03 sausio 2014 - 12:04
QUOTE(enura @ 2014 01 03, 11:17)
jooo, nekas  verysad.gif

Turiu kitos spalvos, taip pat taisymo kruvoje guli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 03, 12:17)
jooo, nekas  verysad.gif

user posted image
siaip labai faina vasarai, bet nugaroj irgi kaip ir Jus rasot truksta islenkimo, kabo medziaga, reiks nest pas siuveja, kad isiuvus padarytu, nes daugiau visur dydis kaip ir tinkamas atrodo  unsure.gif ar dar kas nors turit tokia, kaip jums ?  ax.gif

pasidalinkitr prasau su kokiais ismatavimais koki dydi pirkote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 01 03, 12:00)
Turiu kitos spalvos, taip pat taisymo kruvoje guli  rolleyes.gif

o Jums irgi nugaroj vietos liko ar kazka kita zadat taisyt? g.gif

QUOTE(Gied @ 2014 01 03, 12:18)
pasidalinkitr prasau su kokiais ismatavimais koki dydi pirkote  4u.gif

su ~85-70-95 (nors po svenciu jau jauciu kad gali buti pasikeite rolleyes.gif ) emiau 2 dydi
vakare arba savaitgali dar galesiu parasysiu ismatavimus 2 dydzio drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, sie megztukai didinti ar ne? O jei kas pamatuotu XXS ir XS kiek cm tarp pazastu isvis butu nuostabu wub.gif
Grazi apykakle
Su kate
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 03, 11:57)

aha ir man labai idomu kaip Tau jis  bigsmile.gif Statau uz tai kad pasiliksi  biggrin.gif Manau prie Tavo pencilu labai tiks  drinks_cheers.gif

biggrin.gif
Jei ir pasiliksiu, nu zinok, neisivaizduoju jo kaip tinkamo prie pencil ax.gif
Manau jis prie kokiu dzinsu butu pats tas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 03, 12:40)
o Jums irgi nugaroj vietos liko ar kazka kita zadat taisyt?  g.gif
su ~85-70-95 (nors po svenciu jau jauciu kad gali buti pasikeite  rolleyes.gif ) emiau 2 dydi
vakare arba savaitgali dar galesiu parasysiu ismatavimus 2 dydzio  drinks_cheers.gif  4u.gif

Ir nugaroje vietos liko, ir noriu papildomą juostą ties liemeniu dėti, kad jis vietoje būtų.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 03, 13:13)
Jei ir pasiliksiu, nu zinok, neisivaizduoju jo kaip tinkamo prie pencil ax.gif
Manau jis prie kokiu dzinsu butu pats tas smile.gif

kazkas rodesi su pencilu (ar kazka maisau rolleyes.gif ) ir lyg tos pacios jade spalvos swingu prie jo g.gif , tai man visai idomiai atrode

QUOTE(Ilka* @ 2014 01 03, 13:26)
Ir nugaroje vietos liko, ir noriu papildomą juostą ties liemeniu dėti, kad jis vietoje būtų.

man tai liemuo tik vos vos auksciau, praktiskai vietoj, tai nieko baisaus, paliksiu taip
Atsakyti