Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Dideja @ 2014 01 02, 21:09)
O Tu jau buvai isejusi kur savojo swingo pravedinti ar dar ne?  smile.gif

neee, man prabanga iki parduotuvės išeit nuo mokslų pailsėt..per egzą užsidėsiu, jei ne protinga tai bent jau graži būsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 02, 22:00)
Mrs.Blonde, swingas tikrai graziai butu jei jusu dydis butu... O kokios firmos dinsiukai? Lb faini  wub.gif
Bet jusu kabinos kokios erdvios...  blink.gif  thumbup.gif
O gal situos teko ciupineti? Butu idomu nuomone isgirsti...  blush2.gif

Tai jau laukiu XS ir S dydziu - tik tokius pagavau, nors manau S man geriausia butu, bet ziuresiu kaip gyvai bus. Dzinsai American Eagle jegging'sai, bet siaip nera tympiniai ir tokie storesni, t.y. kaip normalus dzinsai (isvis AE man labai patinka diznsu kokybe).

O kabinos ne visos erdvios - sitoj parduotuvej gal 3-4 persirengimo kambariai (t.y. patalpos, o jose dar po kokius 4-5 kambariukus), tai cia kur uztaikysi - sitoj pusej kazkaip erdvesni, na sitas jau didziausias, bet kai kokona fotkinau, tai mazesni, bet irgi erdvu gavau. O tie mazieji, tai tokie, kad nebetelpu visa i foto per veidrodi ir aisku spalvos issikraipo, nes nera kur paejet, kad apsvietimas keistusi. Mazu reikes prasyt, kad vis i didesni patalpintu rolleyes.gif

Del marskinuku ir megztuko klausiat? Megztukas atrodo matytas, bet jei ir macius, tai senokai, dabar tikrai nebera parduotuvese. O marskinukai lyg ir matyti - velgi nesu 100% ar tie, apie kuriuos galvoju (boy shirt), bet jei tie, tai labai plonyciai.

QUOTE(Kuti @ 2014 01 02, 22:02)
Mrs.Blonde,koks jusu ugis?

1.67m 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 02 sausio 2014 - 21:16
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 02, 22:14)
Aciu merginos  4u.gif
Tai jau laukiu XS ir S dydziu - tik tokius pagavau, nors manau S man geriausia butu, bet ziuresiu kaip gyvai bus. Dzinsai American Eagle jegging'sai, bet siaip nera tympiniai ir tokie storesni, t.y. kaip normalus dzinsai (isvis AE man labai patinka diznsu kokybe).

O kabinos ne visos erdvios - sitoj parduotuvej gal 3-4 persirengimo kambariai (t.y. patalpos, o jose dar po kokius 4-5 kambariukus), tai cia kur uztaikysi - sitoj pusej kazkaip erdvesni, na sitas jau didziausias, bet kai kokona fotkinau, tai mazesni, bet irgi erdvu gavau. O tie mazieji, tai tokie, kad nebetelpu visa i foto per veidrodi ir aisku spalvos issikraipo, nes nera kur paejet, kad apsvietimas keistusi. Mazu reikes prasyt, kad vis i didesni patalpintu  rolleyes.gif

Del marskinuku ir megztuko klausiat? Megztukas atrodo matytas, bet jei ir macius, tai senokai, dabar tikrai nebera parduotuvese. O marskinukai lyg ir matyti - velgi nesu 100% ar tie, apie kuriuos galvoju (boy shirt), bet jei tie, tai labai plonyciai. 
1.67m  4u.gif

Oj, neparasiau. Apie sijonukus[B].
O man teko isigyti dvejus, bet prasoviau su dydziu. Ir dzinsas gan plonas pasitaike... Reabilitavot AE po savisko fotoreportazo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 02, 22:40)
Oj, neparasiau. Apie sijonukus[B].

Ech, jauciau, kad greiciausiai sijonukai bus, nes pilno ugio foto 4u.gif Maciau abejus pakabintus sale skyriuj, bet neciupinejau, nes neaktualu man jie....

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 02, 19:44)
As pirkau pries pora dienu, tai $41.99 gavos ($69.99-40%) - nezinau ar pigiau jau gali but g.gif Na nebent papildoma nuolaida duoda su JCrew kreditine arba mazesne pradine kaina butu (siaip daznai buna, kad realioj parduotuvej pigiau kazkas ir per store search darant gaunasi maziau, bet tarpininkes tuo neapsiima kaip suprantu).

Ms. Blonde, kaip fainai, kad pateikėt čia mums šviežienų / foto iš kabinų thumbup.gif

- Blonde, norėjau aš paklausti, o kas čia per procesas store search?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 02 sausio 2014 - 22:01
Pasiėmiau nemažą siuntinuką iš Jcrew smile.gif Labiausiai patiko šitie marškiniai http://www.jcrew.com...FromSearch=true

Labai minkšti ir malonūs, labai graži spalva ir tos žvaigždutės smagiai atrodo.

O nuvylė labiausiai lauktas pirkinys, paneled dress verysad.gif http://www.jcrew.com...04085/04085.jsp Visiškai ne pagal mano figūrą, tiesiog komiškai atrodo.

QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 02, 15:41)
Sveikos, damos,

su Naujais  000552.gif

Norėjau paklaust, tippis S - kokia apimtis per krūtinę?  ax.gif

Aš ir koduosiuos, nors neperseniausiai atradau jcrew. Bet susirenku būtiniausius drabužinės atributus ir baigta  biggrin.gif  59.gif

Geras anekdotas thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 02, 20:17)
Imetu keleta foto - fotografuota parduotuvej tik sau, tai gal nevisai vyke kadrai, bet matosi esme  4u.gif

Kaspinukai jums žymiai gražiau, palyginus su swingu kaip minus 10 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 01 02, 23:00)
- Blonde, norėjau aš paklausti, o kas čia per procesas store search?

Cia kai padaro paieska per realias parduotuves norimo rubo ir jei randa, automatiskai issiuncia. Zodziu, skambini i customer service (arba parduotuvej gali konsultante/as uzpildyt), sakai item number, spalva, dydi, duodi savo kreditines duomenis (arba paypal turbut, nes dabar ir sita buda priima), adresus ir ideda i savo sistema tavo paieska. Tada jei kazkuri parduotuve ta daikta turi, tai ima ir atsiuncia automatiskai (t.y. niekas tau nebeskambina patvirtint nori ar ne), na ir prisideda siuntimas gal apie $5. Tai jei daug daikteliu, tai nepatogu, nes jei skirtingos parduotuves bus, tai kaskart siuntimas ir kainuos. Nebent free shipping akcija, tai pamini uzklausa vedant, kad free shipping ir pritaiko ji (nors kai leido uzsakyt, bet po to paskambino, kad sandely nebeturi tu prekiu ir pasiule store search daryt, tai dave nemokama siuntima). Tas pats su kodais - pamini koks kodas, tai pritaiko ji. Cia gal 2-3 dienas ta paieska galioja, tai jei per ta laika neranda daikto, tai atsiuncia atsakyma i emaila, kad nerado. Jei randa, paraso, kad rado, o paskui kai jau issiuncia vel emaila duoda su tracking nr.
Papildyta:
QUOTE(Ilka* @ 2014 01 02, 23:11)

Kaspinukai jums žymiai gražiau, palyginus su swingu kaip minus 10 kg smile.gif

Pati geriau su swingu jauciuos. Aisku cia ir dydis toks, kad medziagos begale - tikiuosiu mazesni dydziai geriau tiks. Bet kuriuo atveju man jis labai patinka paciai. 4u.gif
Atsakyti
Mrs Blonde, graziai ant jusu tas megztukas su kaspinukais 4u.gif
QUOTE(Chardonnay @ 2014 01 02, 17:17)
Nuostabiai jums wub.gif  Ir mano akiai jūsų spalva gerenė, prie tų akmenukų man gražiau žiūrisi mėlyna spalva ax.gif

QUOTE(Girl. @ 2014 01 02, 18:55)
Kavamale, super palaidinė ant tavęs, aš turiu kitą spalvą, berods, kur LM rodėsi, tai man ta spalva negraži schmoll.gif  gaila, kad kažkada etiketę nuplėšiau ant skubėjimo, galėjau parduot arba kitų spalvų ieškoti, nes šiaip ji tikrai smagi smile.gif

aciu bigsmile.gif
Girl, tai jei nenesiota, manau, ta etikete itakos kainai netures mirksiukas.gif pabandyk pasikeist, jei netinka kas, nemielas rubas
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 02, 22:15)
Cia kai padaro paieska per realias parduotuves norimo rubo <...>

Dėkui. smile.gif
Geras. - Patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 01 02, 23:11)
O nuvylė labiausiai lauktas pirkinys, paneled dress  verysad.gif http://www.jcrew.com...04085/04085.jsp Visiškai ne pagal mano figūrą, tiesiog komiškai atrodo.

Kaip idomiai... g.gif o gal dydis netinkamas? O kas kliuvo - ilgis, plotis?! Man ji tokia klasikine atrodo, be jokiu pribumbasu... Gal rankviu ilgis netinkamas? pameginkit bisk palenkti.. tas irgi bendra vaizda keicia.
Nors, jei jau nelipo, tai mazai sansu, kad prisijaukinsi... schmoll.gif

Kavamale, pamirsau parasyti, kad lb dailiai maikute. Tik, kas juos turit, pasitikrinkit, kad butu gerai akmenukai pritvirtinti, Man jau poros truksta - siulas pasileido. Pradzioj visi buvo... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 02 sausio 2014 - 22:41
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 02, 22:38)
Kaip idomiai...  g.gif  o gal dydis netinkamas? O kas kliuvo - ilgis, plotis?! Man ji tokia klasikine atrodo, be jokiu pribumbasu... Gal rankviu ilgis netinkamas? pameginkit bisk palenkti.. tas irgi bendra vaizda keicia.
Nors, jei jau nelipo, tai mazai sansu, kad prisijaukinsi...  schmoll.gif

Matosi, kad ji kokybiška, dailiai pasiūta, bet visiškai ne pagal mane. Pečiai akivaizdžiai siauri, liemuo aukštai ir labai platus, nuo pečių iki užpakalio kažkaip tiesiai eina, nėra to išrietimo, o ir suknelės ilgis toks kad ohoho, vos užpakalį dengia. Mažesnio ūgio merginai būtų gražu, bet ant manęs graudžiai atrodo. O taip laukiau verysad.gif
Atsakyti
... tada - liudesys. blink.gif
Atsakyti