Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Man irgi su V tuo kaklu reikia papingu merginukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 29, 18:28)

Manau netiktu ax.gif  Mano nuomone sitam megztukui reikia pilnesniu merginu, nei mes mirksiukas.gif  smile.gif

na tada reiskia apsieisiu ir taip mums procentaliai daugiau Jcrew rubu tinka hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 29, 19:28)
nugi nepeiksiu biggrin.gif  nes nera ka peikti, graziai atrodo biggrin.gif . Sitam megztukui su iskirptu kaklu  reikalinga pilnesne krutine, o Tu ja turi, tai tikrai dailiai ziurisi 4u.gif
Manau netiktu ax.gif  Mano nuomone sitam megztukui reikia pilnesniu merginu, nei mes mirksiukas.gif  smile.gif

uff karsta.gif biggrin.gif Zinot, realiai graziau.. labai jau as nefotogeniska, prasta pozuotoja- del to ir retai rodausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2013 12 29, 18:31)
uff  karsta.gif  biggrin.gif  Zinot, realiai graziau.. labai jau as nefotogeniska, prasta pozuotoja- del to ir retai rodausi  ax.gif

prasiiiideda biggrin.gif as irgi ne kokia pozuotoja, bet cia foto dedu tik tam, kad mergaites pamatytu kaip realiai atrodo rubai uzsidejus. Nes aklai pirkti is Jcrew skaitau, kad yra pinigu metymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2013 12 29, 18:19)
boyfr man labiau..  blush2.gif

gerai Jums sitas boyfriendas, tik aisku ne su timpom biggrin.gif spalva labai skani wub.gif Bet swingas irgi visai normaliai man is sono, noretusi dar aisku is priekio pamatyti. Rankoves tai ir boyfriendo, ir swingo panasiai atrodo, kazkas rase kad aptemptesnes boyfriendo, bet as skirtumo nematau g.gif
Apskritai man cia panasus ne i boyfrienda, o paprasta V iskirptes megztuka labiau ax.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 29, 18:20)
man grazu ir boyfriend..tik ar nebutu jis ant manes visai kaip ''lenta''?  g.gif

vat dabar busiu nepopuliari, bet as kaip issivaizduoju boyfriendas geriausiai ir atrodo ant "lentu" rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 12 29, 18:28)
Mano nuomone sitam megztukui reikia pilnesniu merginu, nei mes mirksiukas.gif  smile.gif

V kaklu megztukam tikrai reikia pilnesniu, bet boyfriendams ne tongue.gif bet cia tik mano nuomone biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 29, 18:44)
vat dabar busiu nepopuliari, bet as kaip issivaizduoju boyfriendas geriausiai ir atrodo ant "lentu"  rolleyes.gif 

Papildyta:
V kaklu megztukam tikrai reikia pilnesniu, bet boyfriendams ne  tongue.gif bet cia tik mano nuomone  biggrin.gif  4u.gif

nepasimatavusi nesuzinosi kaip sakoma biggrin.gif
Atsakyti
Na maciau Erinija ikele jau Boyfrienda bet as ikelsiu irgi bigsmile.gif kaip ant manes atrodo, vis cia rasiau i foruma kad mazesnio noriu, mano turimas S. Krutine mano 96-95cm, ugis 1,64 smile.gif
Prasom grozekites lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2013 12 29, 19:53)
Na maciau Erinija ikele jau Boyfrienda bet as ikelsiu irgi bigsmile.gif kaip ant manes atrodo, vis cia rasiau i foruma kad mazesnio noriu, mano turimas S. Krutine mano 96-95cm, ugis 1,64 smile.gif
Prasom grozekites lotuliukas.gif

Nu man tai fainai jis atrodo, labai.. thumbup.gif labai labai.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 29 gruodžio 2013 - 18:57
QUOTE(-_erinija_- @ 2013 12 29, 18:56)
Nu man tai fainai jis atrodo, labai..  thumbup.gif labai labai.. wub.gif

man tai mintis kilo..o kuo ne swingas? biggrin.gif tik sonai staciakampio formos ir rankoves nenutysusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 29, 19:57)
man tai mintis kilo..o kuo ne swingas? biggrin.gif tik sonai staciakampio formos ir rankoves nenutysusios  lotuliukas.gif

Panos o kaip jums del dydzio atrodo?reikia mazesnio ar ne? butu maziau tie sonai nukare, na nebent cia visas cinkelis ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2013 12 29, 18:59)
Panos o kaip jums del dydzio atrodo?reikia mazesnio  ar ne? butu maziau tie sonai nukare, na nebent cia visas cinkelis ir yra smile.gif

man tai dydis pats tas..rankoves ilgos, peciai vietoje smile.gif o tas jo platumas taip ir turi buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2013 12 29, 18:11)
Imetu mergaites foto su sia bliuskute,ar reikia didesnio dydzio ar ir sitas geras?cia xxs,per krutine man platesnes kaip ir nesinori,tik is ilgio galetu ilgesne buti doh.gif necituokit istrinsiu.
<...>

Gražu, it nulieta smile.gif

QUOTE(-_erinija_- @ 2013 12 29, 18:19)
Nu zinau, kad ispeiksit, bet vistiek boyfr man labiau..  blush2.gif
<...>

Fainai tas megztukas ir spalva superinė, o swingą taip pat įkelė, nes visos aptarinėja du, o aš tik vieną matau unsure.gif
Atsakyti