Gal tada turit kuri atliekamą xs, iš bėdos s pilką?
Imetu keleta foto - fotografuota parduotuvej tik sau, tai gal nevisai vyke kadrai, bet matosi esme Mazum reiketu dazniau matuojamus rubus pafotografuot, kad realiai parodyt, bet dazniausiai labai issikraipo spalvos nuo apsvietimo, jei mazesni persirengimo kambari gaunu...
Swingas - cia XL dydis, bet labai norejosi pasimatuot kas per daiktas, tai ir matavausi. Man visai priimtinas ir toks jo apkritimas butu, jei ne rankogaliu plotis. Nesu kudena, bet man grazu jis.
BOW SWEATSHIRT (item 09240) - foto S dydis, jis toks laisvokas, biski boxy jaucias, bet mazesnio nenoreciau (pvz turiu trumparankovi sweatshirt su inkaru, tai jo S labiau fitted)
Swingas - cia XL dydis, bet labai norejosi pasimatuot kas per daiktas, tai ir matavausi. Man visai priimtinas ir toks jo apkritimas butu, jei ne rankogaliu plotis. Nesu kudena, bet man grazu jis.
BOW SWEATSHIRT (item 09240) - foto S dydis, jis toks laisvokas, biski boxy jaucias, bet mazesnio nenoreciau (pvz turiu trumparankovi sweatshirt su inkaru, tai jo S labiau fitted)
Ms.Blonde tas Bow su kaspiniukais puikiai atrodo Gražiau nei ant manekenės.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 02, 21:17)
su kaspinėliais labai gražiai atrodo
įsidėjau į wishlist'ą
QUOTE(rastafarinas @ 2014 01 02, 20:38)
Didėja, privertėt raustis po folderius .
Ir, išties, aš čia jau skalbtą dar syk permatavau. O naujo buvo 44- 44,5 cm. Žalias .
- Atsiprašau
Ir, išties, aš čia jau skalbtą dar syk permatavau. O naujo buvo 44- 44,5 cm. Žalias .
- Atsiprašau
Bet vistik pasitraukia.. gal ir gerai, man ciut laisvoki as savuju dar neskalbusi, bet tarkim turetas megztukas kriause ir kasmyrinis tee , tai man nei kiek nepasitrauke, matavau, skalbta buvo rankomis.
QUOTE(enura @ 2014 01 02, 20:58)
geriausiai tikrai taip bet as ne visiska smulkmena ir visai normaliai ziurisi sakyciau
enura, greiciau keisk namie tas lempas prie veidrodzio, nus norisi nuotrauku, kruvas visko prisipirkusi, o neparodai mums
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 02, 21:17)
Imetu keleta foto - fotografuota parduotuvej tik sau, tai gal nevisai vyke kadrai, bet matosi esme Mazum reiketu dazniau matuojamus rubus pafotografuot, kad realiai parodyt, bet dazniausiai labai issikraipo spalvos nuo apsvietimo, jei mazesni persirengimo kambari gaunu...
Mintis del fotoreportazu is matavimosi kabinos labai gera
Kaip graziai spalviskai swingas su batais susiderino nu jo, matosi, kad rankogaliai per laisvi, o siaip sakyciau visai graziai ziurisi
po tiek daug visu pasirodymu labai turiu nora ir savojo sulaukti, pasimatuoti ir nustebinti paciai save - kad tiktu ir patiktu
QUOTE(Dideja @ 2014 01 02, 20:49)
enura, greiciau keisk namie tas lempas prie veidrodzio, nus norisi nuotrauku, kruvas visko prisipirkusi, o neparodai mums
taigi mūsų ponia savęs nefotkina.. tai laukiam kol ją kas teiksis nufotografuot
Mrs.Blonde,koks jusu ugis?
Labai smagu butu matyti daugiau tokiu fotoreportazu! Tikrai informatyvu.Gana tos Gigi,turetumem savo
Labai smagu butu matyti daugiau tokiu fotoreportazu! Tikrai informatyvu.Gana tos Gigi,turetumem savo
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 02, 21:52)
taigi mūsų ponia savęs nefotkina.. tai laukiam kol ją kas teiksis nufotografuot
tai ji turia svaria priezasti saves nefotkinti, nes apsvietimas prie veidrodzio blogas, todel ir rasiau, kad ta problema butina skubiai sprest
QUOTE(Dideja @ 2014 01 02, 21:06)
tai ji turia svaria priezasti saves nefotkinti, nes apsvietimas prie veidrodzio blogas, todel ir rasiau, kad ta problema butina skubiai sprest
aaaa :DDD
enura, kai eisi pas Sandrixxx siuntinuko eilinio, užsuk, duosiu lempučių praėjusių kalėdų proga
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 02, 22:07)
aaaa :DDD
enura, kai eisi pas Sandrixxx siuntinuko eilinio, užsuk, duosiu lempučių praėjusių kalėdų proga
O Tu jau buvai isejusi kur savojo swingo pravedinti ar dar ne?