QUOTE(swarcas @ 2014 01 02, 12:10)
Su Naujais metais ir pirkiniais!
Ar šie marškiniai nedidinti? Šiaip nešioju M, Jcrew-dauguma S...Mėtausi tarp 6 ir 8 dydžio...
http://www.jcrew.com...p;bmUID=kcX0tas
Ačiū!
Ar šie marškiniai nedidinti? Šiaip nešioju M, Jcrew-dauguma S...Mėtausi tarp 6 ir 8 dydžio...
http://www.jcrew.com...p;bmUID=kcX0tas
Ačiū!
As greitu laiku tureciau siuos gauti, pirkau 6 d., per krutine pas mane 95 cm. (nesioju M dydi). Esu turejusi tokios pacios sudeties kitus baltinukus, tai 4 dydis man buvo mazas. Todel tikiuosi 6 dydis tiks.
Su Naujaisiais
Noriu paklausti ar siuo metu FACOTRY nuolaida 40 proc. nuo raudonos kainos?
QUOTE(cap carap @ 2014 01 02, 17:58)
Su Naujaisiais
Taip, bet tik clearance skyriuje.
aciu
Panos, kokia padori swingo kaina $? Seniai pakabinus akis, bet dabar jau tiksliai reikia
QUOTE(Dideja @ 2014 01 02, 18:01)
Didėja, privertėt raustis po folderius .
Ir, išties, aš čia jau skalbtą dar syk permatavau. O naujo buvo 44- 44,5 cm. Žalias .
- Atsiprašau
QUOTE(Kopka @ 2014 01 02, 20:37)
Panos, kokia padori swingo kaina $? Seniai pakabinus akis, bet dabar jau tiksliai reikia
As pirkau pries pora dienu, tai $41.99 gavos ($69.99-40%) - nezinau ar pigiau jau gali but Na nebent papildoma nuolaida duoda su JCrew kreditine arba mazesne pradine kaina butu (siaip daznai buna, kad realioj parduotuvej pigiau kazkas ir per store search darant gaunasi maziau, bet tarpininkes tuo neapsiima kaip suprantu).
QUOTE(Kopka @ 2014 01 02, 19:37)
isparduotuvej, kur parduoda uz ~130 lt jau tikrai gera kaina
Tiesiog modelis ne kiekvienai, mano nuomone - tik zemoms smulkmenoms
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 02, 19:52)
Vykstant tokiam ažiotažui su tais swingais, išparduotuvėj jų išvis turėtų nė vieno nelikt.. bet kaip yr taip yr..ir kainos geros
dar pareklamuosim ir neliks
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2014 01 02, 19:54)
Tiesiog modelis ne kiekvienai, mano nuomone - tik zemoms smulkmenoms
geriausiai tikrai taip bet as ne visiska smulkmena ir visai normaliai ziurisi sakyciau