Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Dideja @ 2014 01 02, 14:08)
Gal visgi susilaikysiu ax.gif Reikia mokytis pirkti, kai tikrai labai norisi daikto ir jo reikia  biggrin.gif

Oho, cia nuo siu metu stengiesi pirkti protingai ? bigsmile.gif Ir as taip noriu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 02, 15:08)
Ir as galvojau apie iprasta dydi, bet is viso nezinau, ar tikrai ju noriu ax.gif biggrin.gif  Mano dydzio melyna ir kivi spalvos yra...Gal visgi susilaikysiu ax.gif Reikia mokytis pirkti, kai tikrai labai norisi daikto ir jo reikia  biggrin.gif

Ir as kazkada i jas ziurejau, bet irgi dvejodama.

Jas nebent del grazios spalvos reikia imti. Ir geriau, jeigu butu plonas velvetas, nes vienas storesnes turiu ir nieko ypatingo. Man is siu labai grazi dark begonia spalva.
O ta melyna festival blue irgi labai grazi, ypac prie kokios geltonos palaidines wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 12 31, 14:17)
Rodausi su LaimingosMerginos neseniai rodyta palaidine. Mano ispudziai kitokie, labai ja dziaugiuos. Dydis XS, siaip deviu S. Ugis apie 1,72, tai ilgis geras. Peciai mano ne is siauruju, bet telpu, nufotkinau ir is sono. Mano nuomone, labai verta demesio bigsmile.gif
user posted image

Nuostabiai jums wub.gif Ir mano akiai jūsų spalva gerenė, prie tų akmenukų man gražiau žiūrisi mėlyna spalva ax.gif
Atsakyti
Sveikos, damos,

su Naujais 000552.gif

Norėjau paklaust, tippis S - kokia apimtis per krūtinę? ax.gif

Aš ir koduosiuos, nors neperseniausiai atradau jcrew. Bet susirenku būtiniausius drabužinės atributus ir baigta biggrin.gif 59.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 02, 15:57)
Oho, cia nuo siu metu stengiesi pirkti protingai ?  bigsmile.gif  Ir as taip noriu  biggrin.gif  ax.gif

Aga, stengiuosi apmastyti biggrin.gif
O bus kaip bus tongue.gif
Atsakyti
Kavamale, super palaidinė ant tavęs, aš turiu kitą spalvą, berods, kur LM rodėsi, tai man ta spalva negraži schmoll.gif gaila, kad kažkada etiketę nuplėšiau ant skubėjimo, galėjau parduot arba kitų spalvų ieškoti, nes šiaip ji tikrai smagi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 02, 15:41)
Sveikos, damos,
su Naujais  000552.gif
Norėjau paklaust, tippis S - kokia apimtis per krūtinę?  ax.gif

Tipio - 43 cm.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 01 02, 16:55)
Kavamale, super palaidinė ant tavęs, aš turiu kitą spalvą, berods, kur LM rodėsi, tai man ta spalva negraži schmoll.gif  gaila, kad kažkada etiketę nuplėšiau ant skubėjimo, galėjau parduot arba kitų spalvų ieškoti, nes šiaip ji tikrai smagi smile.gif

dėk skelbimą, man dar dvi mergaitės rašė dėl jos.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 01 02, 16:59)
Tipio - 43 cm.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 01 02, 17:59)
Tipio - 43 cm.

Tai gal pasitrauke po skalbimo g.gif
Nes mano dvieju tipiu S dydis po pazastimis 45 cm
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 02, 19:01)
Tai gal pasitrauke po skalbimo g.gif
Nes mano dvieju tipiu S dydis po pazastimis 45 cm

O gal tiesiog skiriasi g.gif Kupranugario ismatavimus kai rase merginos temoj, tai as rasiau skirtinga, nes pas mane kitaip per krutine buvo (neskalbtas buvo).
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 02, 19:07)
O gal tiesiog skiriasi g.gif Kupranugario ismatavimus kai rase merginos temoj, tai as rasiau skirtinga, nes pas mane kitaip per krutine buvo (neskalbtas buvo).

Na gal g.gif
Pas mane sviesiai ruzavas ir sviesiai smelinis
Gal dar priklausomai nuo spalvos g.gif
Atsakyti