Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Ir Kate perka 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip sitos velvetines kelnes, atitinka dydi?

Midrise toothpick cord
http://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/03905_G...pdp_fs418$

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 02 sausio 2014 - 11:53
Su Naujais metais ir pirkiniais! biggrin.gif

Ar šie marškiniai nedidinti? Šiaip nešioju M, Jcrew-dauguma S...Mėtausi tarp 6 ir 8 dydžio...
http://www.jcrew.com...p;bmUID=kcX0tas
Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 02, 12:51)
Mergaites, o kaip sitos velvetines kelnes, atitinka dydi?

Midrise toothpick cord
http://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/03905_G...pdp_fs418$

Dideja, butent siu neturiu, bet imciau iprasta dydi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 01 02, 14:39)
Dideja, butent siu neturiu, bet imciau iprasta dydi mirksiukas.gif

Ir as galvojau apie iprasta dydi, bet is viso nezinau, ar tikrai ju noriu ax.gif biggrin.gif Mano dydzio melyna ir kivi spalvos yra...Gal visgi susilaikysiu ax.gif Reikia mokytis pirkti, kai tikrai labai norisi daikto ir jo reikia biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kurios turi cocoon paltus, jums meile jiems is pirmo zvilgsnio atsirado? g.gif biggrin.gif

Tieeek laukiau, tiek svajojau, o gavau ir perdegiau matyt, nu nera meiles kolkas visai cool.gif Parduot nepardavinesiu, nes kaina didziule gavosi, tai lai kabo spintoj iki pavasario, gal isimylesiu dar...

Kam idomu del dydzio, tai su 89-65-89 turiu 0 dydzio smelini, tai per krutine, pecius tobulai, per klubus man net siauriau noretusi, kazko ciut didokas dar man jis atrodo... o dar kazkada apie 2 dydi svarsciau doh.gif Tikrai padidinti jie kazkiek, nes klasikinio paltuko 2 dydis tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2014 01 02, 13:10)
Su Naujais metais ir pirkiniais! biggrin.gif

Ar šie marškiniai nedidinti? Šiaip nešioju M, Jcrew-dauguma S...Mėtausi tarp 6 ir 8 dydžio...
http://www.jcrew.com...p;bmUID=kcX0tas
Ačiū! 4u.gif

Esu matavusis languotus boy shirt, tai ir i 4 dydi tilpau normaliai su 96cm krutine, bet pirkt turbut 6 pirkciau.
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 01 02, 15:15)
Merginos, kurios turi cocoon paltus, jums meile jiems is pirmo zvilgsnio atsirado? g.gif  biggrin.gif

Tieeek laukiau, tiek svajojau, o gavau ir perdegiau matyt, nu nera meiles kolkas visai  cool.gif Parduot nepardavinesiu, nes kaina didziule gavosi, tai lai kabo spintoj iki pavasario, gal isimylesiu dar...

Kam idomu del dydzio, tai su 89-65-89 turiu 0 dydzio smelini, tai per krutine, pecius tobulai, per klubus man net siauriau noretusi, kazko ciut didokas dar man jis atrodo... o dar kazkada apie 2 dydi svarsciau  doh.gif  Tikrai padidinti jie kazkiek, nes klasikinio paltuko 2 dydis tinka  ax.gif

As ziurejau i ji daug sykiu, bet meile taip ir neatsirado biggrin.gif Turiu omeny, kad grazu paziureti ant kitu, bet sau jo nenorejau ax.gif

O del dydzio, tai manau jis ir turetu buti toks laisvesnis, o ne aptemptas g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 02, 14:19)
As ziurejau i ji daug sykiu, bet meile taip ir neatsirado biggrin.gif Turiu omeny, kad grazu paziureti ant kitu, bet sau jo nenorejau ax.gif

O del dydzio, tai manau jis ir turetu buti toks laisvesnis, o ne aptemptas g.gif  smile.gif

Taip, suprantu, kad laisvesnis turi buti, bet man noreturi, kad jis eitu tiesiai, o man ciut isplateja i apacia, gal del siauru klubu toks vaizdas nezinau, noretusi, kad uz tokia kaina tobulai atrodytu, kaip Aleja.lt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 01 02, 15:15)
Merginos, kurios turi cocoon paltus, jums meile jiems is pirmo zvilgsnio atsirado?  g.gif  biggrin.gif

Man kaip tikjie nepatiko pradzioj irju grozio nemaciau. Tik siemet susidomejau ir pasimatuot sugalvojau, o jau tada visas grozis atsiskleide ir prisireike jo.
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 01 02, 15:22)
Taip, suprantu, kad laisvesnis turi buti, bet man noreturi, kad jis eitu tiesiai, o man ciut isplateja i apacia, gal del siauru klubu toks vaizdas nezinau, noretusi, kad uz tokia kaina tobulai atrodytu, kaip Aleja.lt  wub.gif

Imesk realia foto mums pasirodyti smile.gif Gal per daug kritiskai vertini g.gif Nors aisku gi , kad svarbiausia vistik kaip pati sau atrodai su tuo rubu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 02, 14:27)
Imesk realia foto mums pasirodyti smile.gif Gal per daug kritiskai vertini g.gif Nors aisku gi , kad svarbiausia vistik kaip pati sau atrodai su tuo rubu... smile.gif

Jei vaikas leis veliau padarysiu foto smile.gif
Atsakyti