Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Vakar neramiai diena sedejau laukdama patvirtinimo, kad issiunte swingus, nes su sale'o uzsakymais man vis paskambindavo pasakyt, kad nebeturi sandely tu prekiu (nors online po uzsakymo dar ilgai jas matydavau, o vat swingus tik uzsakiau ir dingo).

Dabar iskilo klausimas - neon flamingo spalvos swingai sunkiai pagaunami?

Ir jauciu boyfriend sweater noriu - itariu esu ji matavusis. Bet tada nelabai zinojau kas tas swingas ir maniau, kad jis ir yra ten (plius tik juodas ir tik XS buvo, o man ir S smalsu pasimatuot). Tai aisku nepirkau, bet is galvos neiseina..
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 01, 17:33)
Na ka su Naujais Metais! Visoms geros medziokles 2014-aisiais cool.gif  biggrin.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 12 31, 14:20)
Kavamale thumbup.gif  ir  plaukai  graziai suristi smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, su Naujais drinks_cheers.gif
Koki dydi reikia imti siu Factory marskinuku su 96cm krutine? Itariu kad didinti gerokai? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskiautoja: 01 sausio 2014 - 19:27
QUOTE(enura @ 2014 01 01, 15:33)
Na ka su Naujais Metais! Visoms geros medziokles 2014-aisiais cool.gif  biggrin.gif  4u.gif

Noriu dar dviejų pirkinukų, o daugiau jau koduotis reiktų. biggrin.gif
Atsakyti
M imciau
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2014 01 01, 20:26)
Sveikutes, su Naujais drinks_cheers.gif
Koki dydi reikia imti siu Factory marskinuku su 96cm krutine? Itariu kad didinti gerokai? g.gif
user posted image

M - as juos 'smoky coral' spalvos turiu ir emiau M su tokia pat krutine. Pernai metu leopardinius sito modelio turiu, tai ju S puikiausiai tinka, bet siu S parsisiunciau ir jau tik tik uzsisegus eina but, judejimo laisves nera - palyginus su leopardiniais, tai pagrindinis skirtumas krutines plotyje (leopardiniu S=geletu M). Zodziu, prirasiau daug, bet esme ta, kad sie marskinukai atitinka dydi - kolkas vienintelis rubas, kuri is JCrew ar Factory emiau to paties dydzio kaip siaip nesioju.
Atsakyti
Sveikos merginos,
su naujaisiais 2014 metais!

Gal kuriai teko čiupinėti realybėje, gal žinote kaip dydžiai ir kokybė:

Ponte peplum shirt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 01, 17:25)
Vakar neramiai diena sedejau laukdama patvirtinimo, kad issiunte swingus, nes su sale'o uzsakymais man vis paskambindavo pasakyt, kad nebeturi sandely tu prekiu (nors online po uzsakymo dar ilgai jas matydavau, o vat swingus tik uzsakiau ir dingo).

Dabar iskilo klausimas - neon flamingo spalvos swingai sunkiai pagaunami?

as flamingo XS ilgai nemaciau, tik visai neseniai pagavau.. kiek teko pastebeti jis reciausiai papildomas budavo lyginant su kitom etatinem spalvom.. bet sansai visada yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 02, 00:02)
as flamingo XS ilgai nemaciau, tik visai neseniai pagavau.. kiek teko pastebeti jis reciausiai papildomas budavo lyginant su kitom etatinem spalvom.. bet sansai visada yra  4u.gif

Man geriau S, bet sueitu ir XS - teks pabudet vadinas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 02 sausio 2014 - 01:12
Sveikutės, ar perka kuri tarpininkė jau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 01 02, 12:30)
Sveikutės, ar perka kuri tarpininkė jau?  4u.gif

Laureta mirksiukas.gif
Pas ją nebuvo petraukos smile.gif
Atsakyti