Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(**Iris** @ 2013 12 31, 15:40)
Juk raso regular 28 inseam, tall 30 inseam, nes butent sis modelis yra iki kauliuko, o ne normalaus ilgio  mirksiukas.gif

Ups blush2.gif Per telefona nuziurejau, kad regular 30" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 12 31, 15:01)
as  esu 169  cm, va  jo  foto. Vienoje foto dar  nuo  sagu  popieriukai  nenuimti smile.gif Siiap  rankoves nera trumpos 
Nezinau  ar spejai  foto  pamatyti,  bet  jei  nespejai,  galesiu  AZ  atsiusti

Nespejau, Lyn ax.gif
Ka tik is misko parsivilkom, oras puikus, dziaugemes saulute, sakiau, kad miske ir Naujus galim likt svest bigsmile.gif
Atsiusk AZ 4u.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite si sijonuka?
Ms. Blonde, gal teko ciupineji ji? Kaip medziaga, neskysta?
http://www.jcrew.com...isFromSale=true
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 31, 16:23)

Ciupinejau ir matavaus, bet gal pries koki menesi kai tik atsirades buvo. Esu temoj rasius atsiliepima (turbut uzpraeitoj, galesiu paieskot kai prie kompo busiu), nes dabar nepamenu labai tiksliai. Medziaga tai plonoka, nestandi, bet nera skysta ir siaip labai smagi. Dydis man pasirode didintas stipriau nei kitu - pvz apacia as 6 matuojuos, o sio pasitode tas 6 i diduma, norejosi 4 (jei tiksliai pamenu).

Na ir kaip raso, tai jis susisiauciamas, ty ne tik imitacija, bet realiai taip yra. Bet susisrga viskas labai tvarkingai, be nesamoningu issisketimu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 31, 15:23)

Nuuuu, poliesteris uz tokia kaina...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 31, 15:36)
Ciupinejau ir matavaus, bet gal pries koki menesi kai tik atsirades buvo. Esu temoj rasius atsiliepima (turbut uzpraeitoj, galesiu paieskot kai prie kompo busiu), nes dabar nepamenu labai tiksliai. Medziaga tai plonoka, nestandi, bet nera skysta ir siaip labai smagi. Dydis man pasirode didintas stipriau nei kitu - pvz apacia as 6 matuojuos, o sio pasitode tas 6 i diduma, norejosi 4 (jei tiksliai pamenu).

Na ir kaip raso, tai jis susisiauciamas, ty ne tik imitacija, bet realiai taip yra. Bet susisrga viskas labai tvarkingai, be nesamoningu issisketimu ir pan.

aga, dabar prisiminiau, kad raset apie ji...dekui 4u.gif
QUOTE(linamog @ 2013 12 31, 15:37)

linamog nieks pro akis nepraslys biggrin.gif
as galvojau, kad jis vilnonis uz tokia kainike..bet pati pamaciau, kad poly tai brongu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 31, 15:40)
linamog nieks pro akis nepraslys  biggrin.gif

Idirbis kazkaip, trys akiu suviai - pradine kaina, sudetis ir tada esami dydziai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 12 31, 16:50)
Idirbis kazkaip, trys akiu suviai - pradine kaina, sudetis ir tada esami dydziai. biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 12 31, 15:50)

oj gerule thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 12 31, 16:37)

Joo, kaina negrazi, bet as ji wishlist'e laikau su viltim, kad gal padoriau nukainuos. Nes tokiam modeliukui kazkokia kita medziaga nelabai ir tiktu gal g.gif

QUOTE(linamog @ 2013 12 31, 16:50)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka su Naujais Metais! Visoms geros medziokles 2014-aisiais cool.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti