Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Lyn @ 2013 12 31, 14:04)
taip,  turiu  navy spalvos. Jcrew  paprastai virsu  nesioju 6  dydzio, sita  paltuka  irgi turiu  6  dydzio.  Geras  dydis. Rankoves  tokios  prie  siauresniu,  tai su  maikute  ir storu  svarku  telpu,  bet  jauciuosi  tiess  rankom suvarzyta.

Del  kokybes  -  nesu  labai suzaveta. Siaip  medziaga  labai  traukia  pukus.  Ir  siaip  ta  medziaga  tokia  man  siek tiek kliuna  -  labai  noreciau  paciupineti  jcrew,  ar  labai skiriasi,  nes  gal as  be reikalo  kabinuosi  ir  noriu  nezinia  ko.

Nepaisant  to,  kad man  siek  tiek  kliuna  medziaga  (  nes  modeliui,  sagoms  priekaistu  neturiu)  sitas  paltukas  mano  gana  daznai nesiojamas, daug  kur  pritaikau  ji. Taip sakant  ir  i darba  ir  i soda biggrin.gif  (laisvalaikiu)

Aciu, Lyn 4u.gif
Dar idomu kaip pats rankoves ilgis, ar nebus man trumpos g.gif
Ant Gigi maciau, tai jai rankoves labai per ilgos, tai viltis, kad man tiks rusena smile.gif
Kaina db gera jo, spalva pavasariui wub.gif noreciau, kad tiktu rolleyes.gif
Atsakyti
Ms.Blonde, o sito neteko parduotuveje ciupinet? Idomu, ar realybeje nera labai plonas, nes is aprasymo nenusprendziu apie sudeti. Down/polyester tai cia uzpildas toks ar uzpildas pukai, o isore poly g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 31, 14:44)
Aciu, Lyn 4u.gif
Dar idomu kaip pats rankoves ilgis, ar nebus man trumpos g.gif
Ant Gigi maciau, tai jai rankoves labai per ilgos, tai viltis, kad man tiks rusena smile.gif
Kaina db gera jo, spalva pavasariui wub.gif noreciau, kad tiktu rolleyes.gif

as esu 169 cm, va jo foto. Vienoje foto dar nuo sagu popieriukai nenuimti smile.gif Siiap rankoves nera trumpos
Nezinau ar spejai foto pamatyti, bet jei nespejai, galesiu AZ atsiusti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 31 gruodžio 2013 - 14:26
Panos o su 175 ūgiu imti tall ar regular, norint, kad ilgis būtų kaip nuotraukoje? Nenoriu nei kad susiraukšlėtų galuose, nei kad aukščiau kauliukų būtų. g.gif http://www.jcrew.com...FromSearch=true
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 12 31, 16:18)
Panos o su 175 ūgiu imti tall ar regular, norint, kad ilgis būtų kaip nuotraukoje? Nenoriu nei kad susiraukšlėtų galuose, nei kad aukščiau kauliukų būtų.  g.gif  http://www.jcrew.com...FromSearch=true

Tall ilgis vidinės siūlės - 76,20 cm, regular - ~71 cm
Atsakyti
oho, argi gali taip būti, manųjų džinsų 84cm vidinė siūlė doh.gif na gali ir trumpesni būti, bet ne mažiau 80cm. Vadinasi negaliu jų pirkt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 31 gruodžio 2013 - 14:26
QUOTE(zaRAza @ 2013 12 31, 13:58)
Ms.Blonde, o sito neteko parduotuveje ciupinet? Idomu, ar realybeje nera labai plonas, nes is aprasymo nenusprendziu apie sudeti. Down/polyester tai cia uzpildas toks ar uzpildas pukai, o isore poly g.gif

Bus antras variantas.
Atsakyti
Ai, uzsisakiau swinga - XS heather acorn spalva ir S dusty jade. Paziurejau, kad gigi XS matuojas ir neatrodo blogai, o save kudesne uz ja laikau, tai bus ok tos rankoves 4u.gif Dar labai viliuosiu, kad atras man parduotuvese neon flamingo spalvyte - ten dar ir pigiau butu...

QUOTE(zaRAza @ 2013 12 31, 14:58)
user posted image

Ne, sios neciupinejau. Tiesa sakant, tai ne nemaciau, nors sikart jau viska apejau ir apziurinejau. Del sudeties bus antras variantas - kitaip rasytu kas viduje, kas isorej.

Isvis kazkaip sikart prastai - daug naujienu turi, bet pvz swingu ne, o ir kai ka matavausi is nauju, bet online nerandu nei prie sale, nei prie nauju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 31 gruodžio 2013 - 14:27
Man Jcrew kartais primena bermudu trikampi kazkoki...Ko reikia nerandi, ko nereikia yra..kazkas tik per nuorodas, kuriu per bendra paieska nerodo..kosmosas kazkoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 31, 11:59)
yra 26 dydis griebkit kam reikia  4u.gif

Siunčiau užsakymą, nespėjo pagauti. Nelemta man jų turėti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 12 31, 15:18)
Panos o su 175 ūgiu imti tall ar regular, norint, kad ilgis būtų kaip nuotraukoje? Nenoriu nei kad susiraukšlėtų galuose, nei kad aukščiau kauliukų būtų.  g.gif  http://www.jcrew.com...FromSearch=true

Gal tall? g.gif Pagal mane tall butu 32" vidine siule (paprastai normalaus ilgio dzinsu tiek buna regular), o ir petite/regular/tall skiriasi kas 2" (~5cm). As is kitur turiu ankle dzinsus - jie 30", bet man su 1,67m ugiu butent tokio ilgio reikia, kad pilno ilgio butu, tai ir atrodo jie kaip normalaus ilgio, o ne iki kauliuku.
Papildyta:
QUOTE(Perfecta @ 2013 12 31, 15:21)
Tall ilgis vidinės siūlės - 76,20 cm, regular - ~71 cm

Negali but schmoll.gif 1"=2.54cm juk - pasiemiau metra, tai 30"=76cm, 32" (speju toks tall ilgis) 81cm
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 12 31, 14:18)

Jusu ikeltoje nuorodoje ilgis yra iki kauliuko, as tokius turiu is tall tik kitos spalvos. Db pasiemiau siuos http://www.jcrew.com...05570/05570.jsp tall vid siules ilgis 82 cm., o ir ant modelio jie normalaus ilgio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 31, 14:37)
Gal tall? g.gif Pagal mane tall butu 32" vidine siule (paprastai normalaus ilgio dzinsu tiek buna regular), o ir petite/regular/tall skiriasi kas 2" (~5cm). As is kitur turiu ankle dzinsus - jie 30", bet man su 1,67m ugiu butent tokio ilgio reikia, kad pilno ilgio butu, tai ir atrodo jie kaip normalaus ilgio, o ne iki kauliuku.
Papildyta:
Negali but schmoll.gif 1"=2.54cm juk - pasiemiau metra, tai 30"=76cm, 32" (speju toks tall ilgis) 81cm

Juk raso regular 28 inseam, tall 30 inseam, nes butent sis modelis yra iki kauliuko, o ne normalaus ilgio mirksiukas.gif
Atsakyti