QUOTE(Lyn @ 2013 12 31, 14:04)
taip, turiu navy spalvos. Jcrew paprastai virsu nesioju 6 dydzio, sita paltuka irgi turiu 6 dydzio. Geras dydis. Rankoves tokios prie siauresniu, tai su maikute ir storu svarku telpu, bet jauciuosi tiess rankom suvarzyta.
Del kokybes - nesu labai suzaveta. Siaip medziaga labai traukia pukus. Ir siaip ta medziaga tokia man siek tiek kliuna - labai noreciau paciupineti jcrew, ar labai skiriasi, nes gal as be reikalo kabinuosi ir noriu nezinia ko.
Nepaisant to, kad man siek tiek kliuna medziaga ( nes modeliui, sagoms priekaistu neturiu) sitas paltukas mano gana daznai nesiojamas, daug kur pritaikau ji. Taip sakant ir i darba ir i soda (laisvalaikiu)
Del kokybes - nesu labai suzaveta. Siaip medziaga labai traukia pukus. Ir siaip ta medziaga tokia man siek tiek kliuna - labai noreciau paciupineti jcrew, ar labai skiriasi, nes gal as be reikalo kabinuosi ir noriu nezinia ko.
Nepaisant to, kad man siek tiek kliuna medziaga ( nes modeliui, sagoms priekaistu neturiu) sitas paltukas mano gana daznai nesiojamas, daug kur pritaikau ji. Taip sakant ir i darba ir i soda (laisvalaikiu)
Aciu, Lyn
Dar idomu kaip pats rankoves ilgis, ar nebus man trumpos
Ant Gigi maciau, tai jai rankoves labai per ilgos, tai viltis, kad man tiks rusena
Kaina db gera jo, spalva pavasariui noreciau, kad tiktu