Merginos, kuri turite factory toki paltuka http://factory.jcrew...~~~~~/98731.jsp, kaip ju dydziai? kokybe?
Lyn, man atrodo Tu turi
nusiunciau zalia 2 d. nes j.crew tokio dydzio metro modeli turiu
Lyn, man atrodo Tu turi
QUOTE(micefee @ 2013 12 31, 00:49)
Ajajai kaip baisu, kad bus mažos.
nebus manau, tamprios jos tikrai, tempsis. As kai pertemptu nelabai megstu, tai man geriau laisviau
QUOTE(citanika @ 2013 12 31, 09:25)
gal nuoroda turite?
http://factory.jcrew...duct_detail.jsp
yra 26 dydis griebkit kam reikia
QUOTE(Dideja @ 2013 12 31, 10:33)
Na, bet kaip idomiai su situ kelniu dydziais...Mergaites rase, kad reiktu dydziu mazesniu (berods Dzestina parase pirma atsiliepima apie jas ) arba bent jau savo dydzio, o Tu sakai , kad didesnes tiko
Nebezinau tuomet kokio man dydzio reikia
Nebezinau tuomet kokio man dydzio reikia
na kam labai patinka aptemptos tai manau galima tikrai ilisti i dydziu mazesnes, o jei kojos plonos tai tuo labiau. Geriausiai turbut tiktu savas dydis. Jaunoms su graziom figurom, kurioms niekas neisiverzia niekur tai ir mazesni puikiai tiks. mano tokia nuomone
QUOTE(enura @ 2013 12 31, 12:59)
na kam labai patinka aptemptos tai manau galima tikrai ilisti i dydziu mazesnes, o jei kojos plonos tai tuo labiau. Geriausiai turbut tiktu savas dydis. Jaunoms su graziom figurom, kurioms niekas neisiverzia niekur tai ir mazesni puikiai tiks. mano tokia nuomone
pili druska man ant zaizdos... kazkada buvo 24, neemiau, galvojau bus per mazos..o 25 niekaip nepagaunu dabar...o taaaip noriu
QUOTE(Dideja @ 2013 12 31, 13:53)
Merginos, kuri turite factory toki paltuka http://factory.jcrew...~~~~~/98731.jsp, kaip ju dydziai? kokybe?
Lyn, man atrodo Tu turi
Lyn, man atrodo Tu turi
taip, turiu navy spalvos. Jcrew paprastai virsu nesioju 6 dydzio, sita paltuka irgi turiu 6 dydzio. Geras dydis. Rankoves tokios prie siauresniu, tai su maikute ir storu svarku telpu, bet jauciuosi tiess rankom suvarzyta.
Del kokybes - nesu labai suzaveta. Siaip medziaga labai traukia pukus. Ir siaip ta medziaga tokia man siek tiek kliuna - labai noreciau paciupineti jcrew, ar labai skiriasi, nes gal as be reikalo kabinuosi ir noriu nezinia ko.
Nepaisant to, kad man siek tiek kliuna medziaga ( nes modeliui, sagoms priekaistu neturiu) sitas paltukas mano gana daznai nesiojamas, daug kur pritaikau ji. Taip sakant ir i darba ir i soda (laisvalaikiu)
Rodausi su LaimingosMerginos neseniai rodyta palaidine. Mano ispudziai kitokie, labai ja dziaugiuos. Dydis XS, siaip deviu S. Ugis apie 1,72, tai ilgis geras. Peciai mano ne is siauruju, bet telpu, nufotkinau ir is sono. Mano nuomone, labai verta demesio
QUOTE(kavamale @ 2013 12 31, 13:17)
Rodausi su LaimingosMerginos neseniai rodyta palaidine. Mano ispudziai kitokie, labai ja dziaugiuos. Dydis XS, siaip deviu S. Ugis apie 1,72, tai ilgis geras. Peciai mano ne is siauruju, bet telpu, nufotkinau ir is sono. Mano nuomone, labai verta demesio
tau zymiai graziau atrodo ir peciai gerai.
As noreciau S pasikeist ir irgi buciau patenkinta ja kaip slyva
Mergaites, gal kuri parasytumet swingo XS rankogalio ploti? Galvoju gal man ir to dydzio uztektu...
QUOTE(Lyn @ 2013 12 31, 15:20)
Kavamale ir plaukai graziai suristi
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 31, 15:28)
tau zymiai graziau atrodo ir peciai gerai.
aciu
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 31, 15:31)
Mergaites, gal kuri parasytumet swingo XS rankogalio ploti? Galvoju gal man ir to dydzio uztektu...
9cm
Kavamale, labai gerai Jums