Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

4u.gif
Atsakyti
Merginos, kuri turite factory toki paltuka http://factory.jcrew...~~~~~/98731.jsp, kaip ju dydziai? kokybe?
Lyn, man atrodo Tu turi g.gif

nusiunciau zalia 2 d. nes j.crew tokio dydzio metro modeli turiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 31 gruodžio 2013 - 12:58
QUOTE(micefee @ 2013 12 31, 00:49)
Ajajai kaip baisu, kad bus mažos.  doh.gif

nebus manau, tamprios jos tikrai, tempsis. As kai pertemptu nelabai megstu, tai man geriau laisviau 4u.gif

QUOTE(citanika @ 2013 12 31, 09:25)
gal nuoroda turite? 4u.gif

http://factory.jcrew...duct_detail.jsp
yra 26 dydis griebkit kam reikia 4u.gif

QUOTE(Dideja @ 2013 12 31, 10:33)
Na, bet kaip idomiai su situ kelniu dydziais...Mergaites rase, kad reiktu dydziu mazesniu (berods Dzestina parase pirma atsiliepima apie jas g.gif ) arba bent jau savo dydzio, o Tu sakai , kad didesnes tiko g.gif
Nebezinau tuomet kokio man dydzio reikia lotuliukas.gif

na kam labai patinka aptemptos tai manau galima tikrai ilisti i dydziu mazesnes, o jei kojos plonos tai tuo labiau. Geriausiai turbut tiktu savas dydis. Jaunoms su graziom figurom, kurioms niekas neisiverzia niekur tai ir mazesni puikiai tiks. mano tokia nuomone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 31, 12:59)
na kam labai patinka aptemptos tai manau galima tikrai ilisti i dydziu mazesnes, o jei kojos plonos tai tuo labiau. Geriausiai turbut tiktu savas dydis. Jaunoms su graziom figurom, kurioms niekas neisiverzia niekur tai ir mazesni puikiai tiks. mano tokia nuomone  biggrin.gif

pili druska man ant zaizdos... doh.gif kazkada buvo 24, neemiau, galvojau bus per mazos..o 25 niekaip nepagaunu dabar...o taaaip noriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 31, 13:53)
Merginos, kuri turite factory toki paltuka http://factory.jcrew...~~~~~/98731.jsp, kaip ju dydziai? kokybe?
Lyn, man atrodo Tu turi g.gif

nusiunciau  zalia 2 d. nes j.crew tokio dydzio metro modeli turiu ax.gif

taip, turiu navy spalvos. Jcrew paprastai virsu nesioju 6 dydzio, sita paltuka irgi turiu 6 dydzio. Geras dydis. Rankoves tokios prie siauresniu, tai su maikute ir storu svarku telpu, bet jauciuosi tiess rankom suvarzyta.

Del kokybes - nesu labai suzaveta. Siaip medziaga labai traukia pukus. Ir siaip ta medziaga tokia man siek tiek kliuna - labai noreciau paciupineti jcrew, ar labai skiriasi, nes gal as be reikalo kabinuosi ir noriu nezinia ko.

Nepaisant to, kad man siek tiek kliuna medziaga ( nes modeliui, sagoms priekaistu neturiu) sitas paltukas mano gana daznai nesiojamas, daug kur pritaikau ji. Taip sakant ir i darba ir i soda biggrin.gif (laisvalaikiu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 31 gruodžio 2013 - 13:06
Rodausi su LaimingosMerginos neseniai rodyta palaidine. Mano ispudziai kitokie, labai ja dziaugiuos. Dydis XS, siaip deviu S. Ugis apie 1,72, tai ilgis geras. Peciai mano ne is siauruju, bet telpu, nufotkinau ir is sono. Mano nuomone, labai verta demesio bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 31 gruodžio 2013 - 13:20
Kavamale thumbup.gif ir plaukai graziai suristi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 12 31, 13:17)
Rodausi su LaimingosMerginos neseniai rodyta palaidine. Mano ispudziai kitokie, labai ja dziaugiuos. Dydis XS, siaip deviu S. Ugis apie 1,72, tai ilgis geras. Peciai mano ne is siauruju, bet telpu, nufotkinau ir is sono. Mano nuomone, labai verta demesio bigsmile.gif

thumbup.gif tau zymiai graziau atrodo ir peciai gerai.
As noreciau S pasikeist ir irgi buciau patenkinta ja kaip slyva biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri parasytumet swingo XS rankogalio ploti? Galvoju gal man ir to dydzio uztektu...
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 12 31, 15:20)
Kavamale thumbup.gif  ir  plaukai  graziai suristi smile.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 31, 15:28)
thumbup.gif  tau zymiai graziau atrodo ir peciai gerai.
As noreciau S pasikeist ir irgi buciau patenkinta ja kaip slyva biggrin.gif

aciu mirksiukas.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 31, 15:31)
Mergaites, gal kuri parasytumet swingo XS rankogalio ploti? Galvoju gal man ir to dydzio uztektu...

9cm mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 31 gruodžio 2013 - 13:37
Kavamale, labai gerai Jums thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti