Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(inga_ @ 2013 12 30, 19:11)
aireda, labai gražūs derinukai wub.gif  thumbup.gif
ir megztukai abu šaunūs, ten to vieno pencil sijonuko kokia spalvytė art ne vintage berry, kito retro jade žinau?

inga, sijonas vienas tikrai retro jade mirksiukas.gif O tas raudonas yra is factory, vibrant flame.

Vintage berry yra kitokia mirksiukas.gif

QUOTE(JPE @ 2013 12 30, 19:18)
Aireda, super!!!! Nors galvojau, kad man labiau patinka pilkasis, taciau deriniuose, sakyciau, tamsusis atsiskleide geriau. Aciu, dabar zinosiu ko noriu  4u.gif

JPE, dziaugiuosi, kad padejau apsispresti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 12 30, 18:12)
O jie plonesnio džinso, ar storesnio?
Dydis atitinka, nežinai? jei nešioju tų einamų firmų 26d. tai ir šie 26 tiks? Gal yra papildoma nuolaida?  smile.gif

QUOTE(kavamale @ 2013 12 30, 19:59)
su kodu SHOPHAPPY -40proc, gaunas jie dabar 35,99 mirksiukas.gif

Dėl džinso plonumo nežinau... Aš irgi nešioju 26, tai ir ėmiau 26. Galioja 40% nuolaida papildomai. Šie šiek tiek paaukštintu liemeniu, yra ir paprasti: http://www.jcrew.com...FromSearch=true Dydžius geriausiai gaudyti ryte per papildymą apie 12-12.30 val. wink.gif

Čia pavyzdžiui tie žemesniu liemeniu: http://www.ebay.com/...4-/131070077851
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 30 gruodžio 2013 - 22:58
QUOTE(Aireda @ 2013 12 30, 23:28)
inga, sijonas vienas tikrai retro jade mirksiukas.gif O tas raudonas yra is factory, vibrant flame.

Vintage berry yra kitokia mirksiukas.gif
JPE, dziaugiuosi, kad padejau apsispresti mirksiukas.gif

Labai labai grazi spalva wub.gif wub.gif Kasmyrine tunika turiu tokios wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gavau siuos velvetukus
user posted image
na tikrai labai faini bigsmile.gif puse grozio sudaro spalva wub.gif
nors iprastai nesioju 27 dydi, siu pagavau 28 ir mazesniu atrodo nereikia. Visur graziai priglude, bet niekur neisireze. Gal nesiojant neprasitampys labai g.gif

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 12 30, 16:53)
Pasiėmiau šiandien baltus džinsus: http://www.jcrew.com...FromSearch=true Nežinau, tiks netiks, bet seniai norėjau, o dar kai tokia kaina...

Man irgi siandien siuos nupirko, tik pasiemiau dydziu mazesnius nei yprastai nesioju, nes turiu tokius geltonus is praitos vasaros, tai nesiojant tikrai prasitampo smile.gif
Atsakyti
Aireda, puikiai wub.gif thumbup.gif Spalvyčių derinukai liuks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2013 12 30, 07:58)
turiu is Factory vieną 4 dydzio (toks ant parauktos placios gumos be jokių užtrauktukų) tai nesirezia niekas, bet norisi 2, laisvokas prieitu kas nors ir laisvai nutrauktu zemyn biggrin.gif  lotuliukas.gif va tokį tik juodą
user posted image
Taip pat bendradarbe buvo nusipirkusi  JCrew vilnos sijonuka (mini pilkos spalvytes su kazkokiu bantuku ar virvelemis kurios susirisa, zodziu db jis ant bangos tik foto nerandu, tai matavausi 4 dydis puikiai tiko irgi

Dar nebuvau užmačiusi tokių sijonukų, ačiū 4u.gif

AIREDA, DEMETRIUKE - fantastiškai atrodot bigsmile.gif
Aireda, derinukai puikiai žiūrisi, bet man kaip daugumai pilkas mielesnis blush2.gif
Demetriuke, sijonukas labai gražutis, puikiai jums žiūrisi thumbup.gif

Ech, dabar jau noriu tų gražiųjų velvetukų wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ateinu su keliais atsiliepimais - daug groziu prisimatavau siandien, dauguma naujos kolekcijos, bet online ne viska matau g.gif

Ir swinga pagaliau pasimatavau - kazkaip maniau jis man netiks, nors ant kitu paziuret grazu, nu bet pasiprasiau jo parduotuvej ir netgi labai grazu man. Tik kad vienintelis turimas dydis XL doh.gif Is plocio man tiktu, dzin kiek ten laisva, bet vat rankoves tai per placios.... Nebent pabandys jas karstam vandeny isskalbt.... g.gif Nors dabar apskambinau visas pasiekiamas parduotuves, tai neturi dydziu/spalvu norimu swingo ir tas rudas ne ant sale'o (tai skalbt ir mazint nesiruosiu uz pilna kaina) sad.gif Bet pasidariau paieska, tai viliuosiu, kad kur nors atras man juos - poros spalvu noriu.

Pixie pant in leather tuxedo stripe (item 04322) - fainos kelnytes, JCrew nesiojamus dydzius atitinka (as sijonus/kelnes 6 dydzio matuojuos, tai sios 6 irgi kaip tik). Man labai patiko, kad uztrauktukas gale - keleta kelniu teke su soniniu uztrauktuku matuotis ir nepatinka man vaizdas iki galo, o su siomis viskas ok. Tik man per ilgos jos - esu 1,67m ugio, tai gale pasigaranksciave buvo. Dzinsai/kelnes man idealu 30" ilgio, dar dzinsus galiu ir regular ilgio, t.y. 32", nesiot (aisku priklauso nuo modelio, kai kurie negali per ilgi but). Na o sios kelnytes raso 28" g.gif g.gif g.gif Kazkodel abejoju tuo, nes ir ant manekenes jos iki kauliuko, tai tokie ankle ilgiai man paprastai kaip normalus ilgis buna, o siu tikrai per ilgos.

Collection leather-front Pixie pant (item 04198) - konsultante iskart ispejo, kad jos didintos ir pasitemps, tai reiketu imt mazesnes ir jau tokias gerokai aptemptas, bet matavausi 6 dydi ir kaip tik sakyciau jis i mazesne puse (tikt tinka, bet lyginant pvz su virsuje komentuotom kelnytem 6 dydzio, tai odinukes siauriau jauciasi). Velgi uzkliuvo man ilgis.

Embossed floral sweater (item 09312) - megztukas grazus, bet eilini syki isitikinau, kad su tokiais rastais ne mano stilius/nesiziuri ir apsivilkus man nepatinka (nors ant kitu grazu). Pats megztukas tikrai smagus, svelnus, nera skystas, bet rankoves is tu, kur nei ilgos, nei 3/4.... Matavausi tik M - rankoves platokos, nors visa kita man patiko kaip jame krenta.

Mini-bows sweatshirt (item 09240) - sitas visai smagus butu prie tamsiu dzinsiuku kasdienai, dydziu didintas ir tai toks laisvesnis (matavausi S), bet mazesnio nenoreciau.

QUOTE(rastafarinas @ 2013 12 30, 20:07)
Laba, merginos,

Sakykit, gal esat kuri nešiojus tokius Factory "guminukus" / rain falts? Ar nėra jos visai prastos, ar kokios nors nepatogios?... (kainuoja gal ir ne karvę, bet esmė - ar verta išvis? smile.gif]
user posted image
Galvoju, gal sueitų vasarą?  g.gif

Man tai atrodo nepatogus daiktas tokie batukai - jei lyja tiek, kad su tokiais galima eit, tai galima ir normalia avalyne eit. O jei lyja daug ir balos dideles, tai visai nepraktiski jie - juk vistiek prisemsit, o tada tame vandenyje ir mirks kojos.... Plius manau, kad ir slidines koja, jei dregna viduje bus, tai ir nepatogu vaiksiot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 31 gruodžio 2013 - 00:28
QUOTE(**Iris** @ 2013 12 30, 22:26)
Man irgi siandien siuos nupirko, tik pasiemiau dydziu mazesnius nei yprastai nesioju, nes turiu tokius geltonus is praitos vasaros, tai nesiojant tikrai prasitampo  smile.gif

Keista, nes man dažniausiai išplovus džinsai susitraukia. biggrin.gif Šiaip tai kiek gūglinau, rašo, kad atitinka... Ir va dėl tų parduodamų ebay rašiau irgi sakė atitinka dydį. Na, tikiuosi, nepaskęsiu. Jei ką, išplausiu ir susitrauks. biggrin.gif

QUOTE(enura @ 2013 12 30, 22:05)
nors iprastai nesioju 27 dydi, siu pagavau 28 ir mazesniu atrodo nereikia. Visur graziai priglude, bet niekur neisireze.  Gal nesiojant neprasitampys labai  g.gif

Ajajai kaip baisu, kad bus mažos. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 31 gruodžio 2013 - 00:50
QUOTE(enura @ 2013 12 31, 09:05)
Gavau siuos velvetukus
user posted image
na tikrai labai faini  bigsmile.gif  puse grozio sudaro spalva  wub.gif
nors iprastai nesioju 27 dydi, siu pagavau 28 ir mazesniu atrodo nereikia. Visur graziai priglude, bet niekur neisireze.  Gal nesiojant neprasitampys labai  g.gif

gal nuoroda turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 31, 00:15)
Man tai atrodo nepatogus daiktas tokie batukai - jei lyja tiek, kad su tokiais galima eit, tai galima ir normalia avalyne eit. O jei lyja daug ir balos dideles, tai visai nepraktiski jie - juk vistiek prisemsit, o tada tame vandenyje ir mirks kojos.... Plius manau, kad ir slidines koja, jei dregna viduje bus, tai ir nepatogu vaiksiot...

Ačiū už išsamias apžvalgas, Blonde. Labai praverčia 4u.gif thumbup.gif

Dėl tų flats - aš per naktį irgi panašiai sugalvojau. Tiesiog, kad toje gumoje kojai apskritai nebus smagu. Tiek tos spalvos fainos, kas jaučiu ir vilioja per atsumą biggrin.gif

Oj, pamiršau Airedą pagirt - puikiai atrodo 4u.gif
- Spalvos, ir dydžiai, ne per daug aptempta, elegantiška. Amen biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 31 gruodžio 2013 - 10:32
QUOTE(enura @ 2013 12 31, 00:05)
Gavau siuos velvetukus

na tikrai labai faini  bigsmile.gif  puse grozio sudaro spalva  wub.gif

Na, bet kaip idomiai su situ kelniu dydziais...Mergaites rase, kad reiktu dydziu mazesniu (berods Dzestina parase pirma atsiliepima apie jas g.gif ) arba bent jau savo dydzio, o Tu sakai , kad didesnes tiko g.gif
Nebezinau tuomet kokio man dydzio reikia lotuliukas.gif
Atsakyti