Ateinu su keliais atsiliepimais - daug groziu prisimatavau siandien, dauguma naujos kolekcijos, bet online ne viska matau
Ir swinga pagaliau pasimatavau - kazkaip maniau jis man netiks, nors ant kitu paziuret grazu, nu bet pasiprasiau jo parduotuvej ir netgi labai grazu man. Tik kad vienintelis turimas dydis XL
Is plocio man tiktu, dzin kiek ten laisva, bet vat rankoves tai per placios.... Nebent pabandys jas karstam vandeny isskalbt....
Nors dabar apskambinau visas pasiekiamas parduotuves, tai neturi dydziu/spalvu norimu swingo ir tas rudas ne ant sale'o (tai skalbt ir mazint nesiruosiu uz pilna kaina)
Bet pasidariau paieska, tai viliuosiu, kad kur nors atras man juos - poros spalvu noriu.
Pixie pant in leather tuxedo stripe (item 04322) - fainos kelnytes, JCrew nesiojamus dydzius atitinka (as sijonus/kelnes 6 dydzio matuojuos, tai sios 6 irgi kaip tik). Man labai patiko, kad uztrauktukas gale - keleta kelniu teke su soniniu uztrauktuku matuotis ir nepatinka man vaizdas iki galo, o su siomis viskas ok. Tik man per ilgos jos - esu 1,67m ugio, tai gale pasigaranksciave buvo. Dzinsai/kelnes man idealu 30" ilgio, dar dzinsus galiu ir regular ilgio, t.y. 32", nesiot (aisku priklauso nuo modelio, kai kurie negali per ilgi but). Na o sios kelnytes raso 28"
Kazkodel abejoju tuo, nes ir ant manekenes jos iki kauliuko, tai tokie ankle ilgiai man paprastai kaip normalus ilgis buna, o siu tikrai per ilgos.
Collection leather-front Pixie pant (item 04198) - konsultante iskart ispejo, kad jos didintos ir pasitemps, tai reiketu imt mazesnes ir jau tokias gerokai aptemptas, bet matavausi 6 dydi ir kaip tik sakyciau jis i mazesne puse (tikt tinka, bet lyginant pvz su virsuje komentuotom kelnytem 6 dydzio, tai odinukes siauriau jauciasi). Velgi uzkliuvo man ilgis.
Embossed floral sweater (item 09312) - megztukas grazus, bet eilini syki isitikinau, kad su tokiais rastais ne mano stilius/nesiziuri ir apsivilkus man nepatinka (nors ant kitu grazu). Pats megztukas tikrai smagus, svelnus, nera skystas, bet rankoves is tu, kur nei ilgos, nei 3/4.... Matavausi tik M - rankoves platokos, nors visa kita man patiko kaip jame krenta.
Mini-bows sweatshirt (item 09240) - sitas visai smagus butu prie tamsiu dzinsiuku kasdienai, dydziu didintas ir tai toks laisvesnis (matavausi S), bet mazesnio nenoreciau.
QUOTE(rastafarinas @ 2013 12 30, 20:07)
Laba, merginos,
Sakykit, gal esat kuri nešiojus tokius Factory "guminukus" / rain falts? Ar nėra jos visai
prastos, ar kokios nors nepatogios?...
(kainuoja gal ir ne karvę, bet esmė - ar verta išvis? ]
Galvoju, gal sueitų vasarą?
Man tai atrodo nepatogus daiktas tokie batukai - jei lyja tiek, kad su tokiais galima eit, tai galima ir normalia avalyne eit. O jei lyja daug ir balos dideles, tai visai nepraktiski jie - juk vistiek prisemsit, o tada tame vandenyje ir mirks kojos.... Plius manau, kad ir slidines koja, jei dregna viduje bus, tai ir nepatogu vaiksiot...