Ieskau juodu odiniu ilgu pirstiniu M dydzio Kaunas
Ieskau Diego di Lucca bateliu US9 arba US9,5 dydi ( spalva nesvarbi, tik ne raudona). Turiu US8- labai grazus, bet man su 25,5 mazoki, jei ka domina, parduodu
Ieškau žieminių batų su raišteliai, lipdukais, arba plačių, kad tiktų aukštai kelčiai.
Domina su kulniuku (iki 5 cm), aulinukai arba ilgaauliai, su kailiu viduje (turi būtio šilti), neplonas ir neslidus padas.
Juodos spalvos.
Reikia elegantiškų, kad tiktų ir prie kostiuminių kelnių, bet tuo pačiu ir patogūs daug vaikštant ir vairuojant.
Domina tiek nauji, tiek dėvėti.
Domina su kulniuku (iki 5 cm), aulinukai arba ilgaauliai, su kailiu viduje (turi būtio šilti), neplonas ir neslidus padas.
Juodos spalvos.
Reikia elegantiškų, kad tiktų ir prie kostiuminių kelnių, bet tuo pačiu ir patogūs daug vaikštant ir vairuojant.
Domina tiek nauji, tiek dėvėti.
Pirkčiau 28-29 d
Į AŽ
Į AŽ
Pirkčiau klasikinio stiliaus juodas kelnes 90cm klubams 163cm ūgiui, kokybiškas, neskystas, reikia darbui kasdienai į ofisą
Naujos arba kartą dėvėtos
Laukiu į a.ž.
Naujos arba kartą dėvėtos
Laukiu į a.ž.
ieskau devetu rubu sportui L-XL-XXL dydzio, tympu, maikutes,kedu ė0-ėąd. tik per Az. KUo pigesni,tuo labiau man tiks
Parduodu naujus Hollister dzinsiukus. 26 dydis. Tiks klubams apie 89. 100lt.
Naujos Hollister sportines kelnes. S dydis. 75lt.
Nauji flaneliniai Abercrombie and Fitch marskinukai. Deja mazoki man:( XS (atitinka). 110lt.
Nauji Lucky Brand odiniai batai. 39 dydis. pirkti macys.com. 220lt.
Nauji Steve Madden aulinukai. 39 dydis. Odiniai. 260lt.
daugiau apziureti galite cia: http://www.6pm.com/s...den-galia-black
Naujos Hollister sportines kelnes. S dydis. 75lt.
Nauji flaneliniai Abercrombie and Fitch marskinukai. Deja mazoki man:( XS (atitinka). 110lt.
Nauji Lucky Brand odiniai batai. 39 dydis. pirkti macys.com. 220lt.
Nauji Steve Madden aulinukai. 39 dydis. Odiniai. 260lt.
daugiau apziureti galite cia: http://www.6pm.com/s...den-galia-black
Labai ieskau xs-s dydzio melynos gipiurines palaidines(ar bent su gipiurinem pusinemis, 3/4,ar ilgomis rankovemis rankovem) ar gipiurines sukneles su rankovytemis 3/4