Hiver, įtariu tau turėtų patikt tokios Man visos šaltokos, o ir blankokos, tai nutariau tau parodyt
QUOTE(rytojryta @ 2013 12 30, 15:28)
o oda porceliano baltumo, ar siek tiek turi koki atspalviuka? jai oda balta kaip noa vaiduoklio gal ir 3 nr busi, o jei pridejus balta lapa oda siek tiek tamsesne atrodo tai greiciausiai 2 nr. busi
atspalviuką turi, nėra jin tokia visai balta.
Šiaip jaunystėj dažiau plaukus su schwarzkopf palette dunkelbraun, tai kai šaknys ataugdavo nesimatydavo. Paskui nusiskalbdavo dažai į raudonumą labai negražiai, o maniškiai tokį labiau rusvą atspalvį turi, net nežinau į geltonumą ar ryžumą nesuprasi. Tai kai ataugdavo apie puse sprindžio pradėdavo matytis - tie raudoni, maniškiai kažkokie ryžavoti... bet šviesumas/tamsumas nelabai skirdavosi. O jai jau sprindis, tai jau maniškiai smarkiai šviesesni atrodydavo, ypač vasara.
Gaila kompui hana kažkas, reik kad info išimtų, bet vis neprisiruošiu, ten foto visos, įdėčiau parodyt kokia ta mano spalva... ale dabar tik vestuvinę galiu įdėt
bendrai kažką iš fajeboko gal rasiu...
ieškot ieškot, ciuocyt, daug nesukdama galvos
nu vuo įdegis, plaukai... vasaros pabaiga tiesa saulė al kiek per daug šviečia
na dar kažkas... ne kažkas...
na dar kažkas... ne kažkas...
Aga, tamsoki. Mano šiaip gan panašūs, bet pas mane dar plius ryžokas atspalvis matomas ...nors gal kai trumpi būdavo, tai turbūt vizualiai kiek tamsesni nei taviškiai atrodydavo. Beje, aš karts nuo karto dažydavau su tamsiai rudais dažais plaukus, tai man tikdavo ir ataugus nelabai net matydavosi
va foto su deep atstove, galim skirtumą pamatyt
praktiškai identiškos
vertinant tik pagal sia foto;) labiau warm spring ar warm fall?
QUOTE(inc @ 2013 12 30, 20:13)
praktiškai identiškos
va dabar kai mano plaukai irgi ilgi jau skirtumas matosi, blunka skirtinga spalva. Jos tokia kažtoninė, o mano kažkokia ... gal šiaudinė nors ne... bet pati spalva daug mažiau sodri, blukesnė kažkokia
Aš per Kalėdas savo mamos ir sesės nužiūrėjau plaukus, tai va jų tokie labai tamsūs rudi lyg ir su pilkumu ir nepamenu, kad būčiau kada mačius jų tuos playukus pablukusius kada. Vat jas aš į žiemas galutinai permečiau. Tik dar nežinau kurias. Tuo tarpu, manisškiai plaukai, tai įgauna oranžiškai auksinį atspalvį ir gan greit. Tų mano pavasariukių panų plaukai geltonuot pradeda. Vyras irgi geltonėja
QUOTE(pumpica @ 2013 12 29, 12:29)
Šiandien pažiūrėjau ją gyvai - pasirodė gerokai blankesnė ir murzinesnė, nei nuotraukoj Netgi kokiam soft autumn galėtų tikti, bijočiau, kad pavasariui, net ir light, gali būti per murzina Bet jeigu pamatavus gražiai atrodo, tada puiku.
QUOTE(inc @ 2013 12 30, 10:07)
Tuo pačiu pasidalinsiu šiuo geru paveiksliuku. Labai gerai pavaizduoti mažo, vidutinio ir didelio kontrastingumo variantai. Bent jau pas rudenius tas reiškia soft, true ir dark
Vidutinis būčiau pagal šitą.
QUOTE(Hiver @ 2013 12 30, 10:52)
Seniau cia dejau kazka is kazkokio rus. psl. bandysiu surast.
Zodziu esme, kad contrasting tai kaip ir atitinka labiau bright, trys pozymiai (plaukai, akys, oda) tarpusavyje yra didelio kontrasto, pvz. labai sviesios akys, labai tamsus plaukai, arba labai sviesi oda ir juodi plaukai, arba blondine su juodom akim, nu ten visokiu variantu gali but.
O vivid tai visumoj tamsesnis tipas, ne toks kontrastingas taciau spalvos sodresnes, paletej taip pat.
Taip iseitu kad jeigu sviesius bruozus (plaukus, oda) zymetume kaip 1, vidutinio tamsumo - 2, o didziausio tamsumo 3, tai
light tipo trys pozymiai - akys plaukai oda butu 1, 1, 1 , arba 1, 1, 2
true tipo butu 1, 2, 2, o contrasting 1, 2, 3, arba 1, 3, 3, o vivid gal butu kazkas kaip 2, 2, 3, arba 2, 3, 3.
Zodziu esme, kad contrasting tai kaip ir atitinka labiau bright, trys pozymiai (plaukai, akys, oda) tarpusavyje yra didelio kontrasto, pvz. labai sviesios akys, labai tamsus plaukai, arba labai sviesi oda ir juodi plaukai, arba blondine su juodom akim, nu ten visokiu variantu gali but.
O vivid tai visumoj tamsesnis tipas, ne toks kontrastingas taciau spalvos sodresnes, paletej taip pat.
Taip iseitu kad jeigu sviesius bruozus (plaukus, oda) zymetume kaip 1, vidutinio tamsumo - 2, o didziausio tamsumo 3, tai
light tipo trys pozymiai - akys plaukai oda butu 1, 1, 1 , arba 1, 1, 2
true tipo butu 1, 2, 2, o contrasting 1, 2, 3, arba 1, 3, 3, o vivid gal butu kazkas kaip 2, 2, 3, arba 2, 3, 3.
Mano oda būtų 1, plaukai 2, o akys 2 arba 3. Tai išeina 122 - true, arba 123 - contrasting. Kaip tik tai, dėl ko ir taip abejojau
Visgi galvoju, kad esu labiau true tiek bfas, tiek 12 tipų prasme. Mano akivaizdus šiltumas pasimato ir gali būti laikomas dominuojančiu požymiu, kai būnu su savo spalvomis - su kitomis jis gali pradingti, mano plaukai ir oda labai "gaudo" aplinkines spalvas.
bytte, tu man toks keistas tipas, atrodo, galėtum būti ir vasara, ir pavasaris, ir ruduo, ir net žiema Būtų gerai iš ačiau foto ir natūralioje šviesoje. Bet jeigu reikėtų balsuoti, balsuočiau už vasarą.
Čia vidutinis kontrastas? Ar prie didesnio?