QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 29, 22:33)
O kuo skiriasi vivid ir contrasting?
Tikrai ne light, galvočiau, kad true, nes visgi true spring artimiau pagal 12 tipų sistemą. Kaip suprantu, contrasting ir vivid jau reikštų clear spring?
Bet net ir to paties (šiuo atveju, contrasting ultramarine spring) tipo paletės gali būti skirtingos? Pas kitą Osinkos tetą va kokia, irgi contrasting, bet žalių tik varganos dvi ir jokių teal, o tos, kur įdėjote, daugybė žalių, ta man tinkamesnė
Seniau cia dejau kazka is kazkokio rus. psl. bandysiu surast.
Zodziu esme, kad contrasting tai kaip ir atitinka labiau bright, trys pozymiai (plaukai, akys, oda) tarpusavyje yra didelio kontrasto, pvz. labai sviesios akys, labai tamsus plaukai, arba labai sviesi oda ir juodi plaukai, arba blondine su juodom akim, nu ten visokiu variantu gali but.
O vivid tai visumoj tamsesnis tipas, ne toks kontrastingas taciau spalvos sodresnes, paletej taip pat.
Taip iseitu kad jeigu sviesius bruozus (plaukus, oda) zymetume kaip 1, vidutinio tamsumo - 2, o didziausio tamsumo 3, tai
light tipo trys pozymiai - akys plaukai oda butu 1, 1, 1 , arba 1, 1, 2
true tipo butu 1, 2, 2, o contrasting 1, 2, 3, arba 1, 3, 3, o vivid gal butu kazkas kaip 2, 2, 3, arba 2, 3, 3.
Paletes neturetu but skirtingos, tuo labiau kad abi gi Beauty by Jeunique, reik man susirast dar ta nuoroda ir issiaiskint ka ji ten parasius.
QUOTE(inc @ 2013 12 30, 11:07)
Tuo pačiu pasidalinsiu šiuo geru paveiksliuku. Labai gerai pavaizduoti mažo, vidutinio ir didelio kontrastingumo variantai. Bent jau pas rudenius tas reiškia soft, true ir dark
http://f16.ifotki.in...81171000898.jpg
Hiver, mačiau domėjaisi lakme lūpdažiais. Ar pavyko gaut? Klausiu, nes buvau kažkada užtikus pardę, kuri siuntė nemokamai į LT
Gerulis
as buciau vidutinio kontrastingumo.
Nepavyko dar
o kokia parde ten?