Man Reese gražiausiai su tom mėlynom visgi, jai ne kokia braite ar žieme... bet kažkaip jin visgi mėlynina akis, ar tai pilkai mėlsva ar kaip...
Aš pati esu ėjus su tokia ryškia mėyna, tai vat neprisimenu kaip dažiaus, nors ką , kažkaip labai šiltas makiažas buvo, foto tai panašiai kažkaip taip, o papuošalai buvo auksiniai. Žo ryškiai į bright/spring taikiau
na man tai nlb tas Dianos pabrėžimas O brita be akinių tai gali ir su inc draugauti. Bet tai reiškia akiniai nlb tinkami? Kad kitoks tipas atrodė? aš irgi kartais akinius nešioju, juodais rėmeliais, įtariu blogai.
Reese ar ne pavasarinė?
nežinau spalvoti tušai ir pravedimai, labai einami mano paauglystėj buvo
dabar nebent jau labai skoningai sugebėt juos panaudot arba į karnavalą
nežinau spalvoti tušai ir pravedimai, labai einami mano paauglystėj buvo
dabar nebent jau labai skoningai sugebėt juos panaudot arba į karnavalą
Na, aš iš pat pradžių sakiau, kad ko gero esu dark autumn, bet kad Inc veidas toks šviesesnis, gaivesnis man atrodo, o mano papilkėjęs, bet tai gal čia nuo kavos ir netinkamos mitybos, nes nerūkau, sako, kad rūkalių oda papilkėjus Tad man atrodo Inc didesnis kontrastas, nei mano.
Su ta lašišine šviesia vasarą, kai oda įdegusi, tai man visai nieko atrodė
QUOTE(brita33 @ 2014 01 17, 15:58)
Na, aš iš pat pradžių sakiau, kad ko gero esu dark autumn, bet kad Inc veidas toks šviesesnis, gaivesnis man atrodo, o mano papilkėjęs, bet tai gal čia nuo kavos ir netinkamos mitybos, nes nerūkau, sako, kad rūkalių oda papilkėjus Tad man atrodo Inc didesnis kontrastas, nei mano.
Matai, tu save matai geriau. Iš foto tiksliai niekad tiksliai nepasakysi, nes apšvietimas gali skirtis... Vienoj foto apšvietimas vienoks, kitoj kitoks, ir jau atrodys, kad viena spalva tau geriau, o kita blogiau. O kitaip apšvietus gal būtų atvirkščiai... Mes dėl to ir pinigų neimam, kad garantijų neduodam
Nu vat jei papilkėjęs, tai kur tu dar nori, jei ne į autumn? Visi šilti papilkėję elementai tik į ten ir rikiuojasi, ten jiems vieta. Aš dabar galvoju, gal inc veltui į darkus nusiskyrė, gal kaip tik ji softas Jei šviesesnė ir gaivesnė
Mano įsivaizdavimu, geras tamsus darkas atrodo kaip Dėdulė Girinis, tipo kažkaip taip:
O jei atrodo gaivus, tada jis softas papilkėjęs irgi kažkiek, nes su vasaros įtaka:
Ką?
Papildyta:
Skaitau, kaliegos, kad ana yra darkas, žr pirmą mano paveikslėlį
, nu tai va, bet čia dar neaišku, nes aš save, kad ir matau geriau, neperprantu niekaip visvien , na nieko, gal kada kas nors su geru fotiku nufotografuos, pasižiūrėsiu tada iš šalies, o ir prie dirbtinio apšvietimo tai jau nebe papilkėjęs veidas, o pagelsvėjęs ir parausvėjęs gelsvai , o kaip kitaip, juk ir į kokias tai kino filmų aktorių nuotraukas pažvelgus visokios jos ten, nuo apšvietimo daug priklauso, paros meto ir t.t.
QUOTE(brita33 @ 2014 01 17, 14:58)
aš save tamsiausiu darku negalėčiau pavadint, o ir spalvos iš paletės man geriau tos, kur nėr pačios tamsiausios. na bet softas iš manęs visai prastas tragedija ganėtina mane softiškai aprengus
tiesa, mano odos spalva tikrai viena iš šviesesnių, bet yra darkų ir tamsesne oda. gal aš tiesiog kontrastingesnis variantas darkų variantas
kol kas manęs nuspręst neverskit ar ji darkas ar ne, ok atsigaudinėju po šiandieninių draugės laidotuvių
kol kas man kelios nuotraukos labai nepatinka, kurios turėtų tikrai darkui rudeniui tikt. dar kyla minčių apie dark winter
va tarkim šiita man tiktų vos ne idealiausiai, o Brita kažkokia bais geltona pasidarius
kai tuo tarpu šita man visai netiktų, nes man ji per ryža, mano veidas praskystų su tokia spalva, o Britai gerai
dar šitų spalvų poveikis man visai gal nieko būtų
šios gal kiek prasčiau , bet ir ta geresne linkme... bet pilkėjimas vis tiek atsiranda lyg
Inc, vat ir man atrodo, kad realybėje aš geriausiai atrodau su tomis spalvomis, kurias paminėjai, kad lyg ir nieko - rūdžių, oranžinės murzinesnės, tokios į rudumą, raudonumą, bet ne į geltonumą. Dar tinka tamsiai mėlynai pilka, kakavinė tamsesnė gal šaltesnė, burgundiška ir violetinės kai kurios, juoda visai neblogai.
Prasčiausiai su balta ir visomis šviesiomis skaidriomis spalvomis.
Bet tai kitą kartą reikės prie dirbtinio apšvietimo fotografuotis, daug geriau gaunasi, šilčiau
Prasčiausiai su balta ir visomis šviesiomis skaidriomis spalvomis.
Bet tai kitą kartą reikės prie dirbtinio apšvietimo fotografuotis, daug geriau gaunasi, šilčiau
nu gal vis dėl to šita, ką?
Gal , vis dar sunku apsispręsti, bet iš šių palečių beveik visas spalvas savo aprangoje galėčiau rasti, tik tų kur į ružavumą neturiu ir gelsvų.
Aš pradžioj kai nutariau bandyt būt dark autumn, tai ėmiau ir surūšiavau rūbus. Netinkamus laikinai išėmiau iš spintos ir bandžiau gyvent su ale tinkamom. Greit pasimatė kurios tinka, o kurios ne. Be to, jei spalva tikrai iš paletės, tai rūbai viens su kitu labai lengvai sudera. Žodžiu, bandyk nešiot ir pamatysi ar tavo ar ne tavo sezonas