Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Tynka @ 2014 01 17, 09:21)
aš lieku prie savo nuomonės, kad soft autumn brita yra. O su ta magenta aš irgi ne tiap jau klaikiai atrodau, nors esu soft autumn kaip ir. Tai gi ar ne apie ją kažkada kalbėta, kad beveik visiems tinka?

Nu jo. Aš irgi dabar atsimenu. Žo, kažkoks ruduo ana tikriausiai bus. Tik ne warm. Inc? Kokios spalvos skiria rudenius soft nuo dark?

Gal tikrai soft? Ta kakavinė... g.gif

QUOTE(Dilukai @ 2014 01 17, 11:22)
kadangi yra makiažo specių pasakykit kokį makiažą darytumėtės būdamos light summer, jeigu turėtumėt apsirengti tokios spalvos suknią ir reik būt labai gražiai  rolleyes.gif  proga šventinė.

Natūralų. Su tokia spalva, ypač jei ji ne visai tavo, baisiai nesunku persūdyt. Jei suknelė būtų kakavinė, sakyčiau, gali sau leisti akcentą į nagus, ragus, špaklių. O dabar jau - akcentas suknelė, tai tik pasistenk jos nesugadinti, ir tiek biggrin.gif Gali ten visokiais bronzeriais, blizgesiais žaisti, bet jau su spalvom nesidūrink. Tiesa, su blizgesiais gali žaisti, jei nefotografuos. Arba užsimesti juos jau po fotografo. Nes foto jie atrodo neprognozuojamai...

Nebent apatinių blakstienų galiukus tokiu tušu... Arba tikrai linzes.

Bet šiaip nereikia, "perderinimas" dabar nemadoj. Jau verčiau "nedaderinimas".

Tiesiog šiaip ryškiau pasidažyčiau, kad veidas nedingų, ir tiek. Nugis pati pasižiūrėk, šitos visos babencijos kaip pasidažę? Niekaip, paprastai. Išskyrus tą vieną žydrai pasidažiusią bobą, dar ir su perlamutru, kuri atrodo kaip iš cirko...

Jei nori ant akių dėti mėlyną, tada malonėk būti kurorte, gerai įdegus, ir apsivilkus mėlynus džinsus ir baltą balachoną arba kokią skuduro spalvos suknelę... Tada prašom. O neįdegus - geriau nereikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 17 sausio 2014 - 11:38
QUOTE(Noa @ 2014 01 17, 12:36)
Kokios spalvos skiria rudenius soft nuo dark?

A funny, in fact almost frightening, thing happens when Dark Autumn’s spiced peach is put beside Soft Autumn skin, it *** all the life and colour out of it. Then when SA’s soft coral replaces it, the flush of health and vitality returns like a whoosh, from the drape up to the hairline.

Dark Autumn’s lighter colours are very particular and hard to find. The yellows and greens, also too hard to find. To choose between 2 Seasons, you have to get extreme. Try DA’s strong burnt orange, dark rust, and dark tobacco, against SA’s light flowerpot terracotta, latte, and willow green. There’s no point using grey – DA’s battleship, TA’s elephant, SA’s dark putty, the odds of finding them in your closet is next to nil.
Atsakyti
Man tai tos visos babelencijos su nude spalvos lūpom nelabai... vat akis IMHO dažyt kad mėlynesnės būtų, o Blondie tai labai ryškiai pasidažius, dabar taip negalima, ir ji taip nebesidažo, gi čia 80 -tas dešimtmetis...
va Apelgate padoriai pasidažius, ir kur gi ji? o raudonom lūpom kažkaip į planą įsipaišo (yra dar jaunos foto, kur su mėlyna ir raudonom lūpom, kaip Kelle bandy, bet ten neina nieko įžiūrėt)
user posted imageuser posted image
Aišku raudoną vis vien reik parinkt pagal save, ne kokia bright spring variantą.
Atsakyti
Ot kad pasakei tai pasakei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O kas dabar čia žino, kuo battleship nuo elephant skiriasi? biggrin.gif Pas mus ir piratų, ir dramblių ne fontanai biggrin.gif Ai nu, bendrai ir parašyta, kad velnias jas atskirs biggrin.gif

Dark rust ir flowerpott teracotta. Tipo, tamsios rūdys ir palergonijų vazonikas. Kur tokias rast? Darko tobacco - kas tai išvis? Cigaretę išvyniot pažiūrėt? biggrin.gif Brita, tu žiūrėk, tau reiks ieškot biggrin.gif

Latte. Kokia čia spalva? Kur mes kakavine vadinam?
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2014 01 17, 13:10)
va Apelgate padoriai pasidažius, ir kur gi ji? o raudonom lūpom kažkaip į planą įsipaišo (yra dar jaunos foto, kur su mėlyna ir raudonom lūpom, kaip Kelle bandy, bet ten neina nieko įžiūrėt)

Aš tarp tų dviejų foto spalvų nematau skirtumo mastau.gif
Atsakyti
Nusifotografavau be akinių su kažkokiom spalvom, tai niekas nebetinka, negražu, o gal apšvietimas nebe toks, praeitą kartą gal šviesiau buvo kambaryje, o gal fotikas muilinė užmurzina viską, bet visai nepatinka man šiandieninės nuotraukos, paakiai tik gelsvai žaliuoja ir tiek biggrin.gif g.gif , kadangi jau nusifotografavau, įkelsiu. Šeip aš norėčiau gal tas soft autumn būti, bet kai pažiūriu į jūsų įkeltus pavyzdžius, lyg ir vasaros į mane panašesnės šiuo metu būtų, nes tos rudeninės tokios įdegusios smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
O be to , kur buvo fotosesija su akiniais, buvo biški iš tokliau fotografuota ir apkirpta daugiau, o dabar iš arti fotografuota , apkirpta nedaug.
Atsakyti
Na ir kodėl inc nenori britos33 priimt? Kur jai dar dėtis? šaltos spalvos jai niekaip, soft autumn per bloznos, ir tas persikas lašišinis fui fui...
be akinių iškart kontrastas akių ryškesnis, tamsios jos visai... raštas rudeninis, šiltos... ir dar aplimk vyzdį rudas žiedas...
tai lieka matuotis bright/clear spalvas arba deep... softas buvo akinių apgaulė
Atsakyti
Nda, očkarikai žmonės apgaulingi. Keblūs jie biggrin.gif
Iš šaltų spalvų viena kakavinė, ir tai ta kur į šiltumą biggrin.gif

Man antra eilė nepatinka išvis, o pirmoj graži ta kakavinė su žirniukais ir ta mėlyna paskutinė tamsi.
Žo, eik į dark spring, pasimatuok ką nors plytinio, rūdiško, chaki, ar tik nebūsim mes čia tave ir atradę biggrin.gif
Atsakyti
inc teks tau pasislinkti ir priimti brita smile.gif
clear per ryskus britai, va kaip fuksija lenda i pirma plana, veido nebelieka
Papildyta:
o melyna graziai
Atsakyti
blyn neberandu Kristinos su raudonom lūpom, va užtatai radau Diana:
user posted image

O ta mėlyna tamsi britos33 kažkokia ne visai mėlyna, kažkokia link teal... nu neaiški spalva, kaip tik į inc kolekciją cool.gif
Atsakyti
bala žino kaip ta mėlyna ir dar raudonos lūpos g.gif būčiau ala Carmen tai gal g.gif

kol geriau nesugalvosiu gal Noa paklausysiu ir pasimokysiu bronzerius, švytėjimus visokius ant veido dėliot. Šiaip fotkins, bet dienos šviesoj tai gal neišsidirbinės tie švytesiai?

radau tos iš arčiau foto, su ta pačia suknia, man visai nekaip tas akių dažymas atrodo
user posted image

Atsakyti
Diana kad akys mėlynesnės būtų vidinę apatinę voko linija mėlynai dažė g.gif , nu bet dabar ar galim taip? nesiskaito neskoninga? Man toks irgi efektas gaunas, gal užsipirkt pieštuką kokį... senai babelencijai... prisimint paauglystę biggrin.gif
user posted image
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 01 17, 14:58)
blyn neberandu Kristinos su raudonom lūpom, va užtatai radau Diana:

Blin, baisi ta Diana kaip karas laugh.gif Nereikia taip dažytis biggrin.gif
Atsakyti