QUOTE(Tynka @ 2014 01 17, 09:21)
aš lieku prie savo nuomonės, kad soft autumn brita yra. O su ta magenta aš irgi ne tiap jau klaikiai atrodau, nors esu soft autumn kaip ir. Tai gi ar ne apie ją kažkada kalbėta, kad beveik visiems tinka?
Nu jo. Aš irgi dabar atsimenu. Žo, kažkoks ruduo ana tikriausiai bus. Tik ne warm. Inc? Kokios spalvos skiria rudenius soft nuo dark?
Gal tikrai soft? Ta kakavinė...
QUOTE(Dilukai @ 2014 01 17, 11:22)
kadangi yra makiažo specių pasakykit kokį makiažą darytumėtės būdamos light summer, jeigu turėtumėt apsirengti tokios spalvos suknią ir reik būt labai gražiai proga šventinė.
Natūralų. Su tokia spalva, ypač jei ji ne visai tavo, baisiai nesunku persūdyt. Jei suknelė būtų kakavinė, sakyčiau, gali sau leisti akcentą į nagus, ragus, špaklių. O dabar jau - akcentas suknelė, tai tik pasistenk jos nesugadinti, ir tiek Gali ten visokiais bronzeriais, blizgesiais žaisti, bet jau su spalvom nesidūrink. Tiesa, su blizgesiais gali žaisti, jei nefotografuos. Arba užsimesti juos jau po fotografo. Nes foto jie atrodo neprognozuojamai...
Nebent apatinių blakstienų galiukus tokiu tušu... Arba tikrai linzes.
Bet šiaip nereikia, "perderinimas" dabar nemadoj. Jau verčiau "nedaderinimas".
Tiesiog šiaip ryškiau pasidažyčiau, kad veidas nedingų, ir tiek. Nugis pati pasižiūrėk, šitos visos babencijos kaip pasidažę? Niekaip, paprastai. Išskyrus tą vieną žydrai pasidažiusią bobą, dar ir su perlamutru, kuri atrodo kaip iš cirko...
Jei nori ant akių dėti mėlyną, tada malonėk būti kurorte, gerai įdegus, ir apsivilkus mėlynus džinsus ir baltą balachoną arba kokią skuduro spalvos suknelę... Tada prašom. O neįdegus - geriau nereikia...