Nieko sau negaliu padaryti, šiltas tu sezonas, ir basta Tik va pavasarinė žydra tau per ryški. Ir šiaip labai ryškios spalvos - gal vis tik ne...
Tai musėt vis tik bus koks rudeniukas... Nu niekaip ne žiema ir ne vasara. Bet ir nelabai šiltas. Vadinasi, warm spring atkrenta, braitas atkrenta, warm autumn atkrenta.
Lieka light spring, dark autumn ir soft autumn. Juokinga, tokie skirtingi sezinai, bet aš nesuvokiu kontrasto per tuos akinius Kontrastas regis vidutinis Nėr jis didelis.
Manau, rinkčiausi gal vis tik labai pasikalatojus soft autumn, bet blin, nu, kodėl ta ana velnio fuksija tiko? Šita tai nelabai... Light spring - kelmas žino, kodėl tada gerai su kakavine? Būtų prapultis su kakavine. O dark - ar to darkesio užtenka?
O gal užtenka Gal tiksliai pamėgink pažiūrėt, ką Inc nešioja, ji gi irgi ne kokia tai labai tamsybė
Pabandysiu be akinių šiandien nusifotografuoti, bus tada matyti, kai tada su fuksija ir kitomis spalvomis
Kontrastas tai nėra didelis pas mane, kažkada žiūrėjau nespalvotą foto savo, kai čia diskutavot apie kontrastą, tai man atrodo, vidutinio kontrasto esu.
Dėkui Noa už palaikymą ir patarimus, dėkoju ir kitoms, kas pakomentuoja
Kontrastas tai nėra didelis pas mane, kažkada žiūrėjau nespalvotą foto savo, kai čia diskutavot apie kontrastą, tai man atrodo, vidutinio kontrasto esu.
Dėkui Noa už palaikymą ir patarimus, dėkoju ir kitoms, kas pakomentuoja
aš lieku prie savo nuomonės, kad soft autumn brita yra. O su ta magenta aš irgi ne tiap jau klaikiai atrodau, nors esu soft autumn kaip ir. Tai gi ar ne apie ją kažkada kalbėta, kad beveik visiems tinka?
Pala, o kodėl brita33 juoda taip neblogai
Teoriškai deepams tiek balta, tiek juoda vienodai... anie gi arti žiemos, dar pasitikrinau su celebritėm...
raik dar kokią soft pažiūrėt, bet man visos soft autumn su klaustuku, tarkim kad ir Drew... jin man taip į pavasarius neša , ypač jaunutė, kur blondė dar...
Teoriškai deepams tiek balta, tiek juoda vienodai... anie gi arti žiemos, dar pasitikrinau su celebritėm...
raik dar kokią soft pažiūrėt, bet man visos soft autumn su klaustuku, tarkim kad ir Drew... jin man taip į pavasarius neša , ypač jaunutė, kur blondė dar...
Bytte, taigi su gimtadieniu
Va tau spalvų visiems gyvenimo atvejams - ir megztukui nudažyti, kad tiktų, ir žandams
Va tau spalvų visiems gyvenimo atvejams - ir megztukui nudažyti, kad tiktų, ir žandams
Nu ... rytoj mano gimtadienis... ir rytoj bus rytoj... ir taip visus metus. Ir kitais metais bus rytoj 40-šimt. Kol visi sužinos kad jau seniai virš 40-šimt, nes raukšlės akis badys.
Dėkui už spalvas
Šiaip dėl britos33, pagal tą 12-likos tipų, labai nesigilinant vasaros soft'ai - tamsoki, o rudens - ryžoki...
Dėkui už spalvas
Šiaip dėl britos33, pagal tą 12-likos tipų, labai nesigilinant vasaros soft'ai - tamsoki, o rudens - ryžoki...
Hiver radau soft ir cool vat tokių pvz... kurią pusę renkiesi? aš visgi cool. Ir kaip tau levander ir dusty purple spalvos, nes gali nešiot tiek viena vasara, tiek kita ... blyn ten net sagos varinės, tai kaip balto metalo kažin... vizualiai man nesipaišo. O gal mano monitorius šposina.
kadangi yra makiažo specių pasakykit kokį makiažą darytumėtės būdamos light summer, jeigu turėtumėt apsirengti tokios spalvos suknią ir reik būt labai gražiai proga šventinė.
kaip žinia LS tokia mėlyna yra kaip ir pusiau į temą, tik pernelyg ryški
tik nesakykit, kad reiks spalvotas linzes pirkti
Papildyta:
ai tiesa bateliai greičiausiai bus nude, papuošalai sidabras su šampano spalva
Papildyta:
gal ir nieko, bet sakyčiau labai dieninis
ir nieko nematau kokia spalva ten akys padažytos
o čia man baišu...
Papildyta:
taip gal norėčiau, bet nieko nebus - vokai užkritę
kaip žinia LS tokia mėlyna yra kaip ir pusiau į temą, tik pernelyg ryški
tik nesakykit, kad reiks spalvotas linzes pirkti
Papildyta:
ai tiesa bateliai greičiausiai bus nude, papuošalai sidabras su šampano spalva
Papildyta:
gal ir nieko, bet sakyčiau labai dieninis
ir nieko nematau kokia spalva ten akys padažytos
o čia man baišu...
Papildyta:
taip gal norėčiau, bet nieko nebus - vokai užkritę
O kaip su lūpom, gali ryškiai jas dažyt? Na ten dydis ir forma leidžia?
QUOTE(bytte @ 2014 01 17, 10:39)
O kaip su lūpom, gali ryškiai jas dažyt? Na ten dydis ir forma leidžia?
kad nežinau dar neradau tokio ryškaus lūpdažio su kuriuo sau patikčiau, dažau dažniausiai kažkiek ryškesne už lūpų spalva, bet tokia natūralia.
Šiaip lūpos nei siauros nei putnios, tokios vidutinės, forma tai normali, slėpt nereikia
tai tada dažyk lūpas ryškiai ir akis kiek pamėlink, na tarkim:
...nieko padoresnio nerandu, nes nežinau pagal ką ieškot
...nieko padoresnio nerandu, nes nežinau pagal ką ieškot
o kokia "rock chick"
bijau truputį melsvų šešėlių, gal čia pasenus asociaciją, bet man iškart bufetava akyse reik mokėt dar pasidažyt jais
turiu šešėlių pilkų visokių tamsumo iki juodų, rusvų, rausvų, violetinių
bijau truputį melsvų šešėlių, gal čia pasenus asociaciją, bet man iškart bufetava akyse reik mokėt dar pasidažyt jais
turiu šešėlių pilkų visokių tamsumo iki juodų, rusvų, rausvų, violetinių