rytoj tai čia greit... šymet tskant... nešvęsiu kaip ir visų kitų gimtadienių seniai nešvenčiu, o metus skaičiuoju pagal MB, nes pamirštu pastoviai. Ir vaikai mano nežino kiek man metų, ir kada gimtadienis, taip kad čia toks reikalas beveik paslaptis.
Man tai visai patiko būt blondei, komplimentų padaugėjo kažkur jai ne dvigubai, tai trigubai. Aišku iš vyriškos pusės. Tik MB buvo nepatenkintas, sakė atrodau... labai prieinama . Va tik plaukai nutrupėjo . Antras bandymas buvo su trumpais plaukais, bet vis vien labai varginantis - tekdavo sedėt po pusantros valandos su spalvos nuėmėju kirpykloj. O komplimentų tai nebepadaugėjo. Tai fyg kankintis.
QUOTE(bytte @ 2014 01 16, 10:42)
Man rytoj irgi jau 40-šimt ir ką? O mano mamai jau virš 60-šimt ir komplimentų sulaukia. Ne esmė kiek metų
Va inc kokia bliedna motera buvo, visa išvargus tokia. O dabar spindi savo spalvose, ir matyt komplimentų sulaukia daugiau nei prieš tai (neimant laiko kai visos moterys kaip gėlės žydi, ir viskas joms tinka). Ir plaukų nebereik dažyt
Pabūkit su savo plaukais. Man kažkaip jūs visgi į soft'ą traukiat. Softas irgi gali būt ryžas, tik tas ryžumas tokis švelnus, kaip va Barbaros Streizent filme "Paskutinis uošvių išbandymas" (jin tame filme ir su rūbais soft autumn, ir įvaizdis soft autumn, osinkoi merginos minėjo...) tai kai apsispręsit kas esat bus lengviau ir plaukus pasispalvint į kurią nors pusę.
Va inc kokia bliedna motera buvo, visa išvargus tokia. O dabar spindi savo spalvose, ir matyt komplimentų sulaukia daugiau nei prieš tai (neimant laiko kai visos moterys kaip gėlės žydi, ir viskas joms tinka). Ir plaukų nebereik dažyt
Pabūkit su savo plaukais. Man kažkaip jūs visgi į soft'ą traukiat. Softas irgi gali būt ryžas, tik tas ryžumas tokis švelnus, kaip va Barbaros Streizent filme "Paskutinis uošvių išbandymas" (jin tame filme ir su rūbais soft autumn, ir įvaizdis soft autumn, osinkoi merginos minėjo...) tai kai apsispręsit kas esat bus lengviau ir plaukus pasispalvint į kurią nors pusę.
Pastebėjau ir aš, kad Inc tiesiog pražydo, kai savo spalvas atrado
Nuėjau prie lango, saulė taip spindi, tai įsižiūrėjau atydžiai prieš saulės šviesą savo plaukų kur nedažyta spalvą, tai tamsi, į pilkumą, bet tuo pačiu ir su kažkokiu rusvo - gelsvo, net ir gal ne gelsvo, o dar rausvo atspalvio. Kaip ir antakiai, atrodo juodi, bet prieš saulę gerai iš arti įsižiūrėjus, turi gelsvumo
QUOTE(inc @ 2014 01 16, 11:13)
O jei rimtai, tai , žinok, visad man būdavo gražiausi šviesiaplaukiai ir svajodavau, kad noriu būt šviesi. Atrodydavo, kad va jei būčiau šviesi, tai ir plaukų lyg vizualiai daugiau . Mat mano gan lankstūs ir tuoj sugula visi. Kiekvienas vėjo pūstelėjimas nuskraidina plaukus nuo kaktos. Kai tuo tarpu šviesius tu pūsk nepūtęs nelabai ten ir matosi kad ant kaktos nebėr. O man gi visad visos kirpėjos plius nuo mažens bandė grifką prišnekint turėt. Mat mano kakta gerokai aukštesnė nei kitų. Gerai, kad man tai dzin ir visai nekompleksuoju Žodžiu, šviesūs plaukai, šviesūs rūbai , smulkūs gėlėti raštai visad man buvo nepasiekiama svajonė
O aš tai priešingai, visada norėjau būt tamsi ir garbanota Mane mano plaukai, šviesūs makaronai, taip kniso, jų būtent ir nesimato. Tamsus žomogus eina, tai nors matai, kur žmogus, kur plaukai. O šviesus tai iš tolo išvis kaip plikis
Šviesių rūbų nekenčiau gyvenime, net daržely mano mylimiausia suknelė buvo mėlyna su viena gėlyte ant pilvo Nežinodavau aš, ką su tais šviesiais rūbais daryt, kaip tik prie ko prisiliesi, taip ir murzinas, o tada ką veikt??? Prie žolių negalima, tepa, prie pienių negalima, tepa, į krūmus lįsti negalima, tepa, į smėlio dėžę negalima, tepa, o tai tada kuo užsiimt??? O su savo mėlyna suknele kur norėjau, ten lipau. Ot
QUOTE(bytte @ 2014 01 16, 10:42)
Man kažkaip jūs visgi į soft'ą traukiat.
man ir tokia mintis buvo. bet kad su balta spalva atrodo blogiau nei su juoda.
osinkoj mergos snekejo, kad deepams juoda geriau nei balta, o softams atvirksciai balta geriau nei juoda. ir pagal save matau, kad balta aisku nelabai, bet su kitom spalvom paderinus visai neblogai gali tikti, o vat su juoda nieko gero.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2014 01 16, 13:27)
O aš tai priešingai, visada norėjau būt tamsi ir garbanota
negre
Žėkit, koks nuostabus grožis kokiai nors vasarai. Kuri turi lyšnus 46 eurus ant špakliaus ir jai jų negaila
http://www.feeluniqu...campaign=criteo
http://www.feeluniqu...campaign=criteo
man ir gražu, o jau tas kaspiniukas koks viliojantis
Man irgi kaspiniukas pusė grožio Bet spalvos irgi kiekvienai vasarai musthevinės.
na, pas mane paletėj kakavos labai įtartinos. kažko panašaus yra tikrai , o ir šešėlius esu kažkokius į kakavinius turėjus
Noa, jei yra kas rudeniško, rodyk
jūs bais iš manęs neisišidykit, bet davai aš pasakysiu, kad jūs man kad ir internetinės padružkės, bet brangios esat kai kurias jau virš metų pažystu intensyviai čia bendraudama. žinau, erdvė vieša, bet vis tiek man noris tai pasakyt
Noa, jei yra kas rudeniško, rodyk
jūs bais iš manęs neisišidykit, bet davai aš pasakysiu, kad jūs man kad ir internetinės padružkės, bet brangios esat kai kurias jau virš metų pažystu intensyviai čia bendraudama. žinau, erdvė vieša, bet vis tiek man noris tai pasakyt
Ir mes tave mylim!
Aha, rodau, kas pasimaišo po akim gražaus
Aha, rodau, kas pasimaišo po akim gražaus