Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2014 01 15, 23:48)
... o nuo šviesinimo labai pezta.

nu ka zinau, man tai normaliai, visai nepezta g.gif o sviesinu jau irgi virs 10 metu. Mano spalva irgi kazkas panasaus kaip HP nori dazyt. Dazau irgi visada kirpykloje smile.gif Noa, o kokia mes dar spalva galetume nusidazyt? ar mum, laitam jau ta blondines spalva amen -visam gyvenimui? g.gif man vis rupi pasitamsint truputi, bet bijau biggrin.gif

QUOTE(brita33 @ 2014 01 16, 08:45)
Komplimentų nebesulaukiu jokių, bet ką čia norėt, juk 40 ant nosies biggrin.gif

nu cia tikrai ne priezastis komplimentu nesakyt biggrin.gif

As tai net nesiimu analizuot, kas yra Brita33, nes visiskai neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 16 sausio 2014 - 09:06
Čia aš va pagalvojau, jai žmogaus akys labai ryškios ir gražios, ir jau noras dažyt yra... tai paimt akies spalvą, įmest į kulery ir pažiųrėt kokia komplimentari spalva akiai gaunas. O tada ieškot dažų su tuo atspalviu bent (na tamsių ar šviesių pagal pageidavimą pavyzdžiui). Man tai kažkokią ... panašią į tą kakavą meta lotuliukas.gif

Tiesa vakar lapatyne matavaus aš tą spalvą... nu neeee... va jai tokia čiut pajuodus bluki, tai ok, pavyzdžiui kaip tie šortai išskalbti su juodais rūbais. Aš tą spalvą įvardyčiau tiesiog ruda, fyg jin kokia kakava... šalta ruda ir tiek cool.gif

o čia kokia taupe... netaupiška biggrin.gif Lake mano žydra, ir ta netaupiška tiko vasara, dabar nežinau, nes nusiploviau jau įdegį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 01 16, 10:05)
*Noa, o kokia mes dar spalva galetume nusidazyt? ar mum, laitam jau ta blondines spalva amen -visam gyvenimui?  g.gif man vis rupi pasitamsint truputi, bet bijau  biggrin.gif

**nu cia tikrai ne priezastis komplimentu nesakyt biggrin.gif

*Žinok, įtariu, kad jo mastau.gif Aš esu viską ant savo makaulės išmėginus, ir juodą, ir ryžą, ir raudoną, ir net mėlyną, bet vis tiek blond geriausia, toks ar kitoks...
Tada, kai nusistatinėjau tipą, buvo galimybė imti ir plaukų paletę, mol, kokios spalvos plaukai jums tiktų, kurios spalvos plaukais liktumėt šitam tipe, o kurios jau pereitumėt į kitą. Bet aš jo neėmiau, nes buvo klaikiai brangus, iš visų brangiausias, o aš tuo metu dar nedažiau plaukų. Tai galvojau - nafig reikia...

Bet man rodė kito kažkokio pavasario paletę. Tai ten nebuvo kardinaliai kitos spalvos plaukų, tarkim, gimei ryžas, dažykis juodai. Ten originalūs plaukai buvo lietuviški pilkieji, tai ten galima kokiu riešutu, galima biskutuką šviesiau, kur ryžiau, ten jau tipo meta į kitą sezoną (o tada jau imk kitą paletę ir visas šmotkes iš naujo susipirkinėk). Žo, kažkas artimo natūraliam...

Manau, gali tamsintis iki vos vos šviesesnės, negu tavo natūralūs antakiai. Nes harmoningam vaizdui antakiai vis viena turi būti truputėlį tamsesni. Nedaug. Būtent dėl to tos, kurios gerai prisimeta blondėm, nu ten tipo su stilistų pagalba, nors natūraliai - juodos, antakius netgi šviesina biggrin.gif Nes negražu, kai motera blondė, o antakiai kaip Brežnevo biggrin.gif

Kita vertus, nesu tikra, į ką mes galim pereit persitamsinę. Oda tai laitų gana neutrali. Akys šiltos. Kad ne į kokią soft summer netgi mastau.gif Ot būtų bajeris biggrin.gif

**Reikia rasti užtat tinkamą auditoriją, kur daug senų diedų biggrin.gif Buvau sekmadienį į tokią pakliuvus ne savo noru (filatelistų klube ėjau pirkti, ko seneliui reikia, pagal užsakymą) - ir buvau ten vienintelė moteris. Nuo komplimentų net ausys užsiraitė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 16 sausio 2014 - 09:32

QUOTE(pumpica @ 2014 01 16, 10:05)
nu cia tikrai ne priezastis komplimentu nesakyt biggrin.gif

As tai net nesiimu analizuot, kas yra Brita33, nes visiskai neisivaizduoju  g.gif

Aš turėjau mintyse, kad dėl plaukų komplimentų nebesulaukiu biggrin.gif, o kas dėl tipo spalvinio, tai ilgai gyvenau net negalvodama, kad galiu būti kas nors kitas, kaip kad ruduo, kol neatradau šios temos ir nepradėjau skaityti, suprasti, kad viskas ne taip paprasta, bet ir tada vis dar galvojau, kad ruduo kažkuris. Bet kuo daugiau skaičiau, tuo sunkiau darėsi suprast, nes kai nieko nežinai, tai viskas paprasta ir aišku atrodo biggrin.gif, o taip nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 16 sausio 2014 - 09:31
QUOTE(brita33 @ 2014 01 16, 08:45)
O man su plaukais tai kažkaip sunku, nuo 20 metų pradėjau ryžinti šviesiau ar tamsiau, tai taip ir atrodo, kad kai be ryžumo, negražiai, kad tokia nei šis nei tas, o va su ryžumu, liuks moteriškė biggrin.gif
Kartais nebepatikdavo ryžumas, jausdavausi nupiepus kažkokia, o natūraliai tamsūs, lyg ir gražiau, tvarkingiau.
Kai pradėjau dažyti ryžai, daug kas sakė, kam taip darai, juk tavo plaukų spalva ir taip graži, vėliau, matyt, priprato, tai tada jau pagyrų sulaukdavau, kad gražiau ryži.
Dabar chemiškai dažyti plaukai jau nuaugę ir nukirpti, liko tik chna, bet beveik nesimato. Komplimentų nebesulaukiu jokių, bet ką čia norėt, juk 40 ant nosies biggrin.gif
Dar  neapsisprendžiau, koks spalvinis tipas liksiu, dar biški pasvajosiu, pagalvosiu, pasifotografuosiu smile.gif

Man rytoj irgi jau 40-šimt ir ką? O mano mamai jau virš 60-šimt ir komplimentų sulaukia. Ne esmė kiek metų mirksiukas.gif
Va inc kokia bliedna motera buvo, visa išvargus tokia. O dabar spindi savo spalvose, ir matyt komplimentų sulaukia daugiau nei prieš tai (neimant laiko kai visos moterys kaip gėlės žydi, ir viskas joms tinka). Ir plaukų nebereik dažyt biggrin.gif
Pabūkit su savo plaukais. Man kažkaip jūs visgi į soft'ą traukiat. Softas irgi gali būt ryžas, tik tas ryžumas tokis švelnus, kaip va Barbaros Streizent filme "Paskutinis uošvių išbandymas" (jin tame filme ir su rūbais soft autumn, ir įvaizdis soft autumn, osinkoi merginos minėjo...) tai kai apsispręsit kas esat bus lengviau ir plaukus pasispalvint į kurią nors pusę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 16 sausio 2014 - 09:45
QUOTE(Noa @ 2014 01 16, 09:27)
**Reikia rasti užtat tinkamą auditoriją, kur daug senų diedų biggrin.gif Buvau sekmadienį į tokią pakliuvus ne savo noru (filatelistų klube ėjau pirkti, ko seneliui reikia, pagal užsakymą) - ir buvau ten vienintelė moteris. Nuo komplimentų net ausys užsiraitė lotuliukas.gif

jau kaip prajuokino biggrin.gif o ten tokie diedukai visai nešpietni ir ne prasčiokai, tai skiria jie tuos grožius, manau thumbup.gif

QUOTE(brita33 @ 2014 01 16, 09:31)
Aš turėjau mintyse, kad dėl plaukų komplimentų nebesulaukiu biggrin.gif, o kas dėl tipo spalvinio, tai ilgai gyvenau net negalvodama, kad galiu būti kas nors kitas, kaip kad ruduo, kol neatradau šios temos ir nepradėjau skaityti, suprasti, kad viskas ne taip paprasta, bet ir tada vis dar galvojau, kad ruduo kažkuris. Bet kuo daugiau skaičiau, tuo sunkiau darėsi suprast, nes kai nieko nežinai, tai viskas paprasta ir aišku atrodo biggrin.gif, o taip nėra.

O aš anksčiau niekaip kitaip negalvojau, o tik kad aš esu žiema lotuliukas.gif Na o kai pradėjau aiškintis, tai atradau, kad esu tamsus ruduo biggrin.gif
Mano oda gan šviesi ir visad visas priemones dekoratyvines žiūrėdavau į šaltumą, tai nuo to dar mėlyniau greičiausiai atrodydavau lotuliukas.gif O dabar kai žinau ir visas priemones perku į šiltumą, tai eina sau kaip harmoningiau viskas bendram vaizde atrodo. Galiu net ir gan blogos savijautos būt, bet niekas man nebesiūlo eit kraujo pasitikrint ir pan. lotuliukas.gif
Atsakyti
My Webpage
Įdomu kurio šiltojo sezono spalvinė gama?
My Webpage

inc gal tu užmatei kaip 8-ta pirmoj eilutėj kokioj dar paletėj, nes man labai patiko su kažkokia tokia suknute brita33
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 16 sausio 2014 - 10:12
QUOTE(bytte @ 2014 01 16, 10:50)
Šiaip čia mano spalva ax.gif , aš su ja labai gerai atrodau cool.gif
Ja ja aš irgi ir natūraliais ir žaliais, ir kitokiais už milijoną eurų.

Hypnotic Poison neimkit pilko blondo, jums tas pilkumas  schmoll.gif . Jai pavyzdžiui lygint Merlyn Monroe ir jūsų dėta pavyzdį, Monroe - ryža, na ne ryža, bet geltona. Šita tai žiema, ir dar cool žiema. Nes bright/clear winter nėr tokie "pilki". Čia jau žilas plaukas - tuščias, ta prasme be pigmento. Kiek žinau tokius plaukus labai sunku nudažyt naturaliai, jiems galioja jau tos pačios taisyklės, kaip dažant žilus. Vadinasi reik imt tuos dažus kur rašo, kad gerai nudažo žilus plaukus, ir ten būna pridėta prie kitų spalvų, kad reik įmaišyt papildomai kažkurios spalvos, nes gaunasi iškreiptos spalvos. Toli dairytis nereik, pasižiūrėkit, kaip žilus nusidažiusios močiutės atrodo, ypač ten kokia ryža šviečia. Kiek žinau žaliai dažo šaltų atspalvių dark blond, osinkoi minėjo vasarų temoi, kad ypač garnier dažai priduoda žalumo 4u.gif

Tokius baltus plaukus kirpeja daze su smeliniu atspalviu kad patamsinti iki norimos (auksnis maisytas su pilku nes tik taip ta spalva gaunasi kurios noriu). Tai minejo yra rizika kad mes i zalsvuma nes is plauku ismustas visas imanomas siltas pigmentas (isskyrus 5 cm saknis kur 3 menesius daze kitais dazais). Gaila kad kad nusiplove viskas, bet eisiu 22 d. ir pasidemontruosiu rezultata 4u.gif

p.s. su tais baltais plaukais kaip liga. Man net buvo pradeje vaidentis kad jie nepakankamai balti o auksiniai lotuliukas.gif sedziu sau kirpykloj....ziuriu priekyje sedi moteriske su lb lb
grazia plauku spalva, staiga ji atsisuka - ziuriu mociute ir ten visi zili plaukai skaitosi doh.gif
kirpeja mane bande atvesti i prota kad renkuosi bespalve "spalva" ir sako tiek daug graziu blondo atspalviu yra. Padoriau atrodysiu kai pasitamsinsiu:)
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 01 16, 09:42)
Man rytoj irgi jau 40-šimt ir ką? O mano mamai jau virš 60-šimt ir komplimentų sulaukia. Ne esmė kiek metų mirksiukas.gif
Va inc kokia bliedna motera buvo, visa išvargus tokia. O dabar spindi savo spalvose, ir matyt komplimentų sulaukia daugiau nei prieš tai (neimant laiko kai visos moterys kaip gėlės žydi, ir viskas joms tinka). Ir plaukų nebereik dažyt biggrin.gif
Pabūkit su savo plaukais. Man kažkaip jūs visgi į soft'ą traukiat. Softas irgi gali būt ryžas, tik tas ryžumas tokis švelnus, kaip va Barbaros Streizent filme "Paskutinis uošvių išbandymas" (jin tame filme ir su rūbais soft autumn, ir įvaizdis soft autumn, osinkoi merginos minėjo...) tai kai apsispręsit kas esat bus lengviau ir plaukus pasispalvint į kurią nors pusę.

Geras. Pasirodo, net kiti pastebėjo, kad man su šiltom kur kas geriau thumbup.gif

O tavo gimšę tada švęsim bent virtualiai bigsmile.gif thumbup.gif Pavasarį draugės gimšę 40-ies oj kaip atšventėm, tai dar dabar visos patenkintos. Pasiūliau aš jai kad davai imkim ir per gimšę pasidarykim fotosesiją smagią ir moterišką. Visos dabar po visokius fb prisidėję tų fotkių ir džiaugias, kad taip leidosi fotkinamos .

Beje, pradžioj dar kai ieškojausi sau tipo, tai buvo straipsnis apie dark autumn ir pavadintas tas tipas kaip besikankinantis, nes dauguma to tipo kaip žiemos gyvena ir vargsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2014 01 16, 10:59)
Beje, pradžioj dar kai ieškojausi sau tipo, tai buvo straipsnis apie dark autumn ir pavadintas tas tipas kaip besikankinantis, nes dauguma to tipo  kaip žiemos gyvena ir vargsta  biggrin.gif

Šikniai jūs! Pagyventumėt jūs kaip laitai lotuliukas.gif
Atsakyti
Noa, tuoj pasiusiu ant tavęs lotuliukas.gif Kaip diena, taip burnoji ant manęs lotuliukas.gif O jei rimtai, tai ačiū - vis pažvengiau posmelį mirksiukas.gif

O jei rimtai, tai , žinok, visad man būdavo gražiausi šviesiaplaukiai ir svajodavau, kad noriu būt šviesi. Atrodydavo, kad va jei būčiau šviesi, tai ir plaukų lyg vizualiai daugiau . Mat mano gan lankstūs ir tuoj sugula visi. Kiekvienas vėjo pūstelėjimas nuskraidina plaukus nuo kaktos. Kai tuo tarpu šviesius tu pūsk nepūtęs nelabai ten ir matosi kad ant kaktos nebėr. O man gi visad visos kirpėjos plius nuo mažens bandė grifką prišnekint turėt. Mat mano kakta gerokai aukštesnė nei kitų. Gerai, kad man tai dzin ir visai nekompleksuoju lotuliukas.gif Žodžiu, šviesūs plaukai, šviesūs rūbai , smulkūs gėlėti raštai visad man buvo nepasiekiama svajonė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 01 16, 10:04)
Šikniai jūs! Pagyventumėt jūs kaip laitai lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Noa ziauriai myli laitus biggrin.gif
man tai fainai laitai smile.gif kazkaip asociacija su gaivuma, nerupestingumu, saule ir optimizmu biggrin.gif va su kuo man asocijuojasi laitai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2014 01 16, 10:13)
Kai tuo tarpu šviesius tu pūsk nepūtęs nelabai ten ir matosi kad ant kaktos nebėr.

laugh.gif oi negaliu linksma cia biggrin.gif
Atsakyti