QUOTE(pumpica @ 2014 01 16, 10:05)
*
Noa, o kokia mes dar spalva galetume nusidazyt? ar mum, laitam jau ta blondines spalva amen -visam gyvenimui?
man vis rupi pasitamsint truputi, bet bijau
**nu cia tikrai ne priezastis komplimentu nesakyt
*Žinok, įtariu, kad jo
Aš esu viską ant savo makaulės išmėginus, ir juodą, ir ryžą, ir raudoną, ir net mėlyną, bet vis tiek blond geriausia, toks ar kitoks...
Tada, kai nusistatinėjau tipą, buvo galimybė imti ir plaukų paletę, mol, kokios spalvos plaukai jums tiktų, kurios spalvos plaukais liktumėt šitam tipe, o kurios jau pereitumėt į kitą. Bet aš jo neėmiau, nes buvo klaikiai brangus, iš visų brangiausias, o aš tuo metu dar nedažiau plaukų. Tai galvojau - nafig reikia...
Bet man rodė kito kažkokio pavasario paletę. Tai ten nebuvo kardinaliai kitos spalvos plaukų, tarkim, gimei ryžas, dažykis juodai. Ten originalūs plaukai buvo lietuviški pilkieji, tai ten galima kokiu riešutu, galima biskutuką šviesiau, kur ryžiau, ten jau tipo meta į kitą sezoną (o tada jau imk kitą paletę ir visas šmotkes iš naujo susipirkinėk). Žo, kažkas artimo natūraliam...
Manau, gali tamsintis iki vos vos šviesesnės, negu tavo natūralūs antakiai. Nes harmoningam vaizdui antakiai vis viena turi būti truputėlį tamsesni. Nedaug. Būtent dėl to tos, kurios gerai prisimeta blondėm, nu ten tipo su stilistų pagalba, nors natūraliai - juodos, antakius netgi šviesina
Nes negražu, kai motera blondė, o antakiai kaip Brežnevo
Kita vertus, nesu tikra, į ką mes galim pereit persitamsinę. Oda tai laitų gana neutrali. Akys šiltos. Kad ne į kokią soft summer netgi
Ot būtų bajeris
**Reikia rasti užtat tinkamą auditoriją, kur daug senų diedų
Buvau sekmadienį į tokią pakliuvus ne savo noru (filatelistų klube ėjau pirkti, ko seneliui reikia, pagal užsakymą) - ir buvau ten vienintelė moteris. Nuo komplimentų net ausys užsiraitė