Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Na, aš tai apie tą nespalvotą shemą iš pirmo puslapio kalbėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 01 15, 20:12)
Nu ir drąsi gi tu motera lotuliukas.gif
Gal vis tik ne? g.gif biggrin.gif
O krienas žino, galų gale. Bet faktas, kad čia nebaisu.
g.gif O koks tau skirtumas, kas jinai bus? g.gif
Šitą irgi galvojau mastau.gif Man tas kontrastas maišo - kažkaip atrodo, kad ir braitai, ir darkai turi būti labiau kontrastingi. O gal čia akiniai prigesina? unsure.gif
Aš kaip supratau iš pereito pasakojimo, akys šiltos - kažkokios pilkai chaki mastau.gif

a sakai drąsi?! lotuliukas.gif kol kas aš taip galvoju, o kaip bus toliau pamatysim. be to, mes čia tik nebent užvest ant kelio tegalim, o jau apsispręst tik pats gali kur liksiesi galutinai.
o man nelabai panašu į dark autumn, be to čia mano pozicija lotuliukas.gif
Atsakyti
Noa pasakyk už ką yra laitai kontrastingesni?
galvojau, kad jie lyg ir mažiausiai kontrastingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2014 01 15, 21:28)
Noa pasakyk už ką yra laitai kontrastingesni?
galvojau, kad jie lyg ir mažiausiai kontrastingi g.gif

Už vištašūdį? lotuliukas.gif Už... bananą? daugiau nežinau už ką biggrin.gif
Atsakyti

Šitą irgi galvojau mastau.gif Man tas kontrastas maišo - kažkaip atrodo, kad ir braitai, ir darkai turi būti labiau kontrastingi. O gal čia akiniai prigesina? unsure.gif

tfu speciai nuėjau susirast citatą, o ten ne apie laitus, o apie braitus doh.gif o aš ir galvoju, kas per kontrastas dar
laikas į sanatoriją ryškiai, dar citatą sugadinau
Atsakyti
QUOTE(Lovers @ 2014 01 15, 21:08)
aha,sitas springas butu ne kas ,nenoreciau  biggrin.gif

na ir kuo tas bright springas blogas g.gif

ziurejau brita33 foto. na ka zinau, ner jau taip blogai ta fuksija g.gif
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 01 15, 17:00)

plaukus pradejau dazyt nuo 13 metu , nes man jie atrode kazkokie ryzi. Pati pirma plauku spalva kuria nusidaziau buvo sand blond ir ji tiko.. Foto kur man 12-13m. plaukai tokie:

user posted image

prie isvadu padejo prieiti supermama forumietes 4u.gif  thumbup.gif

o sita spalva visai grazi,manau geriau nei sviesinti turetu buti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mute: 15 sausio 2014 - 21:44
sviesiu plauku palete yra lb plati biggrin.gif dabar skaitausi beveik bespalve(tokiu plauku sviesintais negalima vadinti). Nzn per kelinta karta tokia spalva gausis, bet galutinai nusprendziau tokia kazkaip tampsiu. Kirpeja patamsins biggrin.gif user posted image

naturalios plauku spalvos nenoreciau susigrazinti ir net jei kas pasiulytu milijona euru 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Už milijoną eurų AŠ paimčiau tavo natūralią biggrin.gif Jei žinai, kas siūlo, duok mano koordinates biggrin.gif

Tu daugiau tamsink, moterie. Daugiau drąsos biggrin.gif Tokie, kaip šitoj foto, man dabar ant galvos, ir aš, visiškas neabejotinas laitas, iš prigimties šviesi, jau imu abejot, ar nebūsiu per daug pasišviesinus biggrin.gif Ibo kai plaukai trumpi, tai galiu sau leisti, o kai dabar auginu, tai noriu, kad nebūtų nupezę... o nuo šviesinimo labai pezta. O peršviesinti nupezę plaukai daug labiau matosi, negu kokie tamsesni nupezę... Žo, nesigalvoju, kaip man čia juos atsiaugsinus. O jinai sako, kad iki tokių, kaip mano - TAMSINS biggrin.gif

Pasijaučiau įžeista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 01 16, 01:48)
Už milijoną eurų AŠ paimčiau tavo natūralią biggrin.gif  Jei žinai, kas siūlo, duok mano koordinates biggrin.gif

Tu daugiau tamsink, moterie. Daugiau drąsos biggrin.gif Tokie, kaip šitoj foto, man dabar ant galvos, ir aš, visiškas neabejotinas laitas, iš prigimties šviesi, jau imu abejot, ar nebūsiu per daug pasišviesinus biggrin.gif Ibo kai plaukai trumpi, tai galiu sau leisti, o kai dabar auginu, tai noriu, kad nebūtų nupezę... o nuo šviesinimo labai pezta. O peršviesinti nupezę plaukai daug labiau matosi, negu kokie tamsesni nupezę... Žo, nesigalvoju, kaip man čia juos atsiaugsinus. O jinai sako, kad iki tokių, kaip mano -  TAMSINS biggrin.gif

pas mane dabar siuo metu tokie plaukai:user posted image kirpeja sake tokie plaukus pavojinga dazyt siltais atspalviais, gali mesti i zalsvumu pvz smelinis blush2.gif Paziurekit i mano pvv foto virsuj ir suprasit kad pas Jus plaukai nera ultra sviesus ar per sviesus 4u.gif o keliais tonais Jus sviesinat plaukus? Man tai jau nelogai atsigauna plaukuciai 4u.gif o kaip spalva vadinasi konkreciai kuria Jus dazot? 4u.gif
Atsakyti
Aš??? Neturiu supratimo. Dažau kirpykloj. Ir mano spalva vadinasi - paimk aštuoniasdešimto- ne, ne vieną, o du - ir vieną šešiolikto - užsirašei - ir dar keturios aštunto - vat šitaip bus gerai biggrin.gif

Žinau tik, kad visada ir būna gerai biggrin.gif Bet kiek ten tonų, neįsivaizduoju. Kad aš tų savo natūralių plaukų jau 17 metų nemačius biggrin.gif Tik šaknis. O šaknys pas mane visada kiek tamsesnės būdavo... Tai kokie būtų visi plaukai, kas ten žino biggrin.gif
Pati šviesint nemėginau, nes bijau, kad plaukai nukris ir aš juos pamesiu biggrin.gif Aš prasta chemikė. Visai chrienova biggrin.gif
Buvau kartą įsijautus dažyt visokiais riešutiniais atspalviais, tai jei bogu vos plaukų nepamečiau... Tokios pakulos gavosi, o pakulas jau kaip nori, taip dažyk - vis tiek grožio ne fontanai... Tai daugiau taip nedarau blush2.gif

Tai jau taip, su tavo žile palyginus, aš jau beveik dark winter, kaip koks čingischanas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 16 sausio 2014 - 00:24
O man su plaukais tai kažkaip sunku, nuo 20 metų pradėjau ryžinti šviesiau ar tamsiau, tai taip ir atrodo, kad kai be ryžumo, negražiai, kad tokia nei šis nei tas, o va su ryžumu, liuks moteriškė biggrin.gif
Kartais nebepatikdavo ryžumas, jausdavausi nupiepus kažkokia, o natūraliai tamsūs, lyg ir gražiau, tvarkingiau.
Kai pradėjau dažyti ryžai, daug kas sakė, kam taip darai, juk tavo plaukų spalva ir taip graži, vėliau, matyt, priprato, tai tada jau pagyrų sulaukdavau, kad gražiau ryži.
Dabar chemiškai dažyti plaukai jau nuaugę ir nukirpti, liko tik chna, bet beveik nesimato. Komplimentų nebesulaukiu jokių, bet ką čia norėt, juk 40 ant nosies biggrin.gif
Dar neapsisprendžiau, koks spalvinis tipas liksiu, dar biški pasvajosiu, pagalvosiu, pasifotografuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2014 01 15, 18:54)
man šita viena iš geresnių atrodo
cha cha cha, ar nebus dar vienas bright spring  g.gif  lotuliukas.gif patinka man šitus variantus diagnozuot  lotuliukas.gif

Šiaip čia mano spalva ax.gif , aš su ja labai gerai atrodau cool.gif

QUOTE(Noa @ 2014 01 15, 23:48)
Už milijoną eurų AŠ paimčiau tavo natūralią biggrin.gif  Jei žinai, kas siūlo, duok mano koordinates biggrin.gif

Tu daugiau tamsink, moterie. Daugiau drąsos biggrin.gif Tokie, kaip šitoj foto, man dabar ant galvos, ir aš, visiškas neabejotinas laitas, iš prigimties šviesi, jau imu abejot, ar nebūsiu per daug pasišviesinus biggrin.gif Ibo kai plaukai trumpi, tai galiu sau leisti, o kai dabar auginu, tai noriu, kad nebūtų nupezę... o nuo šviesinimo labai pezta. O peršviesinti nupezę plaukai daug labiau matosi, negu kokie tamsesni nupezę... Žo, nesigalvoju, kaip man čia juos atsiaugsinus. O jinai sako, kad iki tokių, kaip mano -  TAMSINS biggrin.gif

Ja ja aš irgi ir natūraliais ir žaliais, ir kitokiais už milijoną eurų.

Pezta nuo visokio dažno dažymo sakytau. Aš kartą nusirėžiau plaukus dėl nupezimo, dažiau dark braun, nusiskalbdavo į raudonumą, tai vis ėmiau dažniau dažyt, o jie vis greičiau nusiskalbdavo, kol galutiniam rezultate kažkaip pajuodo. O ant tos juodos labai matėsi tie nušiurimai, ypač galiukai išsausėję... O va kai blondinaus, tai nutrupėjo plaukai ir tiek lotuliukas.gif , jokių galiukų išsausėjusių nesimatė. Vat po tokių jaunystės bandymų visai nenoriu dažyt pati.

Hypnotic Poison neimkit pilko blondo, jums tas pilkumas schmoll.gif . Jai pavyzdžiui lygint Merlyn Monroe ir jūsų dėta pavyzdį, Monroe - ryža, na ne ryža, bet geltona. Šita tai žiema, ir dar cool žiema. Nes bright/clear winter nėr tokie "pilki". Čia jau žilas plaukas - tuščias, ta prasme be pigmento. Kiek žinau tokius plaukus labai sunku nudažyt naturaliai, jiems galioja jau tos pačios taisyklės, kaip dažant žilus. Vadinasi reik imt tuos dažus kur rašo, kad gerai nudažo žilus plaukus, ir ten būna pridėta prie kitų spalvų, kad reik įmaišyt papildomai kažkurios spalvos, nes gaunasi iškreiptos spalvos. Toli dairytis nereik, pasižiūrėkit, kaip žilus nusidažiusios močiutės atrodo, ypač ten kokia ryža šviečia. Kiek žinau žaliai dažo šaltų atspalvių dark blond, osinkoi minėjo vasarų temoi, kad ypač garnier dažai priduoda žalumo 4u.gif
Atsakyti