Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

brita33 koks pas jus plauku atspalvis pries ryskia saulea sviesa?Prof. destytoja koloriste buvo minejo kad pries ryskia saules sviesa pasimato tikrasis pigmentas, nesvararbu kad dazyta.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2014 01 15, 20:54)

cha cha cha, ar nebus dar vienas bright spring  g.gif  lotuliukas.gif patinka man šitus variantus diagnozuot  lotuliukas.gif

aha,sitas springas butu ne kas ,nenoreciau biggrin.gif
Atsakyti
man brita33 su tamsesnem spalvom graziau. sviesios, ypac balta uzmurzina veida g.gif
ka manot apie DA g.gif
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 01 15, 19:55)
brita33 koks pas jus plauku atspalvis pries ryskia saulea sviesa?Prof. destytoja koloriste buvo minejo kad pries ryskia saules sviesa pasimato tikrasis pigmentas, nesvararbu kad dazyta.

абсолютно все на свете оттенки волос произошли всего от трех цветов : красного, оранжевого и желтого. Так же как и абсолютно все на свете оттенки кожи.
Повторю: произошли от них. То есть, волосы обязательно содержат как минимум один из этих трех цветов. Но, как мы знаем, цвет - это не оттенок. Чтобы стать именно вашим конкретным оттенком волос, цвету (в данном случае красному, оранжевому, желтому или их смешению) необходимо получить еще две характеристики: светлоту и насыщенность.
Какого бы оттенка в итоге ни были ваши волосы, ярко-рыжими или пепельно-русыми, темными или светлыми, в них всегда будет присутствовать один из трех цветов: либо красный, либо оранжевый, либо желтый.
В большем или меньшем количестве, в зависимости от степени содержания в волосах пигментов эумеланина и феомеланина, если говорить научным языком.
Именно феомеланин отвечает за наличие в любых волосах рыжинки, то есть за то, чтобы любые волосы отливали на солнце золотом. Только те волосы, которые вообще не содержат феомеланина, золотом отливать не будут. Т.е. золотистость волос на солнце - вовсе не показатель вашей принадлежности к теплому цветотипу.
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 01 15, 19:55)

Prieš saulę mano natūralių plaukų atspalvis turi šiek tiek gelsvumo smile.gif
Atsakyti
Brita, gal gali pakartot savo akies pav.?
bandau ieškot senesnių nei šiandien rodytos foto, tai daug ko neberodo
Atsakyti
user posted image
Čia akies foto, fotografuota prie dirbtinio apšvietimo 4u.gif
Atsakyti
o gal dar apibūdint?
nes nelabai eina suprast ar tikrai tokia balzgana. ar tikrai tokia pilka? koks piešinys , kokios spalvos priemaišų yra ir t.t.
sorry jei viską jau pasakojai, bet man tik dabar parūpo įsigilint 4u.gif
Atsakyti
Na, kad nėra tokia jau balzgana, kaip kad būna, ryškoka akis mano, pilka, o apie vyzdį tokia pilkai ruda, bet ir nėra aiški, kaip būna mėlynakiai ledo spalvos akimis smile.gif, gal sakyčiau tokia ir balzgana, bet tamsiai balzgana biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 15 sausio 2014 - 19:57
*****, reik tardytoju dirbt lotuliukas.gif
Prašau, parnešk iš pirmojo psl. į kokį būtų panašiausias akies raštas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2014 01 15, 19:54)
cha cha cha, ar nebus dar vienas bright spring  g.gif  lotuliukas.gif patinka man šitus variantus diagnozuot  lotuliukas.gif

Nu ir drąsi gi tu motera lotuliukas.gif
Gal vis tik ne? g.gif biggrin.gif
O krienas žino, galų gale. Bet faktas, kad čia nebaisu.

QUOTE(Lovers @ 2014 01 15, 20:08)
aha,sitas springas butu ne kas ,nenoreciau  biggrin.gif

g.gif O koks tau skirtumas, kas jinai bus? g.gif

QUOTE(rytojryta @ 2014 01 15, 20:14)
man brita33 su tamsesnem spalvom graziau. sviesios, ypac balta uzmurzina veida  g.gif
ka manot apie DA  g.gif

Šitą irgi galvojau mastau.gif Man tas kontrastas maišo - kažkaip atrodo, kad ir braitai, ir darkai turi būti labiau kontrastingi. O gal čia akiniai prigesina? unsure.gif

QUOTE(inc @ 2014 01 15, 20:50)
o gal dar apibūdint?
nes nelabai eina suprast ar tikrai tokia balzgana. ar tikrai tokia pilka? koks piešinys , kokios spalvos priemaišų yra ir t.t.
sorry jei viską jau pasakojai, bet man tik dabar parūpo įsigilint  4u.gif

Aš kaip supratau iš pereito pasakojimo, akys šiltos - kažkokios pilkai chaki mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2014 01 15, 21:02)
*****, reik tardytoju dirbt  lotuliukas.gif
Prašau, parnešk iš pirmojo psl. į kokį būtų panašiausias akies raštas  mirksiukas.gif

Raštas tai jau senai man aiškus, kad rudeninės akies smile.gif , bet parnešt iš pirmo puslapio nemoku. smile.gif
Atsakyti
Brita33 akis man panaši į šitą pavyzdį(true spring)
user posted image
O čia britos(gal kiek per rūką g.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 15 sausio 2014 - 20:16