Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

o Palmyra man primena ne ragana, o tokia sausa pedagoge.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 01 15, 14:36)
salotinė per bliedna sakyčiau, kitos gal kiek per agresyvios 4u.gif

Man irgi ta salotine nesiziuri, drinks_cheers.gif as panasiai pastebiu ant saves kai apsirengiu tokia svaria gaivia zalsva veidas pilkas ir kazkoks patamsejes pasidaro.

O kaip del sitos http://www.part.lt/i...f5a681a5398.JPG
realiai turetu tokia tikt soft autumn ar ne? Man lyg neblogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 15 sausio 2014 - 13:45
QUOTE(rytojryta @ 2014 01 15, 13:33)
o kodel soft autumn, ji juk save vadina  true saffron autumn
va kokia ryski jos palete
user posted image

True pagal BFAS pilnai gali būti soft autumn, nes čia kontrastingumas. True - reiškia natūrali, o dar yra ryški, šviesi ir kontrastinga... na šviesi ir natūrali gali būt soft. O kad soft nusprendžiau pagal šitą postą:
Не надо трогать мозг Mr. Green По 12-типной ты видимо попадаешь в софт, а там полно почти летних оттенков
Atsakyti
Dar nuotraukų, gal mano tas fotoaparatas muilinė vaizdą iškreipia ir nėra tos tikrosios raiškos smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image

Man su šiomis spalvomis gražu, dar reikės su žalia pabandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 15 sausio 2014 - 14:12
Žiūriu žiūriu ir nežinau, pavasaris ar ruduo biggrin.gif Kaip ir šiltumo yra, bet warmams lygtai warmesio mažai biggrin.gif
Faktas, kad šitie plaukai gerokai geriau, negu oranžiniai. Jetus, anie iš vėžių buvo išmušę konkrečiai biggrin.gif

Salotinė nelabai, faktas. Bet ta fuksija visai ne taip tragiškai, kaip turėtų atrodyt soft rudeniui. Rudeniui softui tai būtų turbūt pati blogiausia spalva, o čia - ne geriausia, bet kumelė nepasibaidytų...

Gal reik eit atmetimo būdu - kas labiausiai NEtinka?

Ir ta fawn visai nieko. Tai gal tada odos spalvą užskaityt už beige ir visą šiltumą užskaityt už rudenio įtaką, bet vasaroj? Soft summer? pavasariams ta kakavinė - gėrimo kakavinė - visai netiktų, rudenims irgi ne kažką, o čia va te tau prašom, visai gražu.
Bet nu ne, tada fuksija ir raudona irgi būtų baisu. O nebaisu...

Aš pasimetime biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 15 sausio 2014 - 14:38
[quote=Hiver,2014 01 13, 13:34]

Hypnotic Poison, ikelkit koki pavyzdi savo plauku kai jums buvo kokia 15 - 16 metu, ar veliau, iki tol kol dar ju nedazet, kol buvo naturalus. Nereikia savo nuotraukos, galit siaip kokios kitos merginos plaukus is interneto kaip pavyzdi. mirksiukas.gif 4u.gif
Ir kas padejo prieiti siu isvadu? biggrin.gif

plaukus pradejau dazyt nuo 13 metu , nes man jie atrode kazkokie ryzi. Pati pirma plauku spalva kuria nusidaziau buvo sand blond ir ji tiko.. Foto kur man 12-13m. plaukai tokie:

user posted image
user posted image

prie isvadu padejo prieiti supermama forumietes 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 01 15, 11:40)
Apibrezimas thumbup.gif
Tik sito sakinio nelabai ejo issiverst. blush2.gif  It conveys an "I don't give a ****" attitude.

O tos kakavines tai man cia dauguma, ypac tie sortai, tokios su pieniska kava maisytos, tokios kaip byttei tinka, kur apie moka kalbejom. Vasaroms gal dar tiktu apatinej eilej tas megstukelis ilgom rankovem V formos kaklu? g.gif

1. maždaug grunge'as neša "man nerūpi/vienodai/nusišikt" požiūrį

2. tas megztukėlis ot įdomu, man atrodo yra rizika su juo į avižinę košę pavirsti. Susilies visas vaizdas ir chana, man tai būna su mano plaukų spalvos rūbais - tragedija.
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 01 15, 13:00)
...
plaukus pradejau dazyt nuo 13 metu , nes man jie atrode kazkokie ryzi. ..

o tai vis dėl to, koks tipas? Nes jei plaukai ryžo atspalvio, tai tik šiltas...
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2014 01 15, 19:04)
o tai vis dėl to, koks tipas? Nes jei plaukai ryžo atspalvio, tai tik šiltas...

plaukai ne ryzo atspalvio o medaus. Man tada vaidenosi kad plaukai ryzi kai buvai lb jauna blush2.gif verysad.gif ir tokia nekokia spalva buvo. Mano spalvinis tipas - clear spring. Bet pastebejau kad tinka ir light ir clear spalvos vienodai:) (arba man tik taip atrodo)

kazkada buvau nusidazius juodai su melsvu atspalviu, tai nekokiu nuomonu sulaukiau, bent sau grazi buvau bigsmile.gif
Atsakyti
O tai su kokiomis spalvomis man dar pabandyti nusifotografuoti? 4u.gif Su balta tai negerai, man atrodo, ar ne?
Tai sakau, kad man toks įspūdis, kad esu visi metų laikai kartu sudėjus biggrin.gif, aš kai matau įkeltas įvairių spalvinių tipų žmones, kažkaip nerandu į save panašių, jei plaukai tokie, tai akys ne tokios, jei akys tokios, tai oda kitokia ir t.t. g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 15 sausio 2014 - 18:07
ir be akinių būtų gerai fotografuotis 4u.gif

mano plaukai tai man visokie atrodė, geltonumo prieš saulę į valias, kartais net žalsvą atspalvį įžiūrėt galima. Kirpėjos kai paklausiau tai jinai be jokios abejonės sako šalta plaukų spalva, o man ten visaip atrodė smile.gif
Atsakyti
man šita viena iš geresnių atrodo

user posted image

Papildyta:
cha cha cha, ar nebus dar vienas bright spring g.gif lotuliukas.gif patinka man šitus variantus diagnozuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 15 sausio 2014 - 18:54